GraydonCreditsafe België Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na het (deels) stopzetten van onze kredietverzekering, zijn wij in zee gegaan met CreditSafe voor de beoordeling van ongeveer 50% van ons uitgebreide klantenbestand. Wij lezen in ons ERP systeem de Cr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Als nieuwe klant worden we pro-actief opgevolgd door onze dedicated account manager, Dorien. Ze begeleidt ons om ons de software eigen te maken en volgt onze vragen kort op de bal op en zorgt voor een... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We gebruiken al jaren creditsafe als extra tool om een klantenkrediet toe te kennen. Dit zowel voor binnenlandse als buitenlandse klanten. Door de automatische opvolging krijg je ook meldingen moc... Se mer

Företagsinformation

1. Kreditinformation

Skrivet av företaget

Bij GraydonCreditsafe combineren we kennis, vertrouwen, kracht en data. Als wereldwijde leider in het leveren van geavanceerde zakelijke informatie beschikken we over een onevenaarbaar internationaal netwerk maar ook over diepgaande lokale inzichten. Wij veranderen daarmee de manier waarop bedrijven zaken doen door data intelligentie in het hart van elk bedrijf in te bouwen. GraydonCreditsafe maakt deel uit van de Creditsafe Group, 's werelds meest gebruikte aanbieder van online bedrijfskredietrapporten.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

25 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ingeschreven bij Mega voor…

Ingeschreven bij Mega voor groepsaankoop Provincie West Vlaanderen. Kreeg bericht dat we een voorschot moeten storten omdat Graydon ons niet kredietwaardig vind. Dit zijn pure leugens en ik beschouw dit 100 % als laster. Erg dat die onjuiste gegevens verzameld en dan verkocht worden aan bvb Mega. Via mail contact genomen met Graydon om de gegevens van ons te weten waarop ze zich baseren. Antwoord gekregen waarin ze hun eigen kwaliteiten nog eens benadrukken maar geen enkele toelichting gekregen van ons specifiek.

10 april 2026

FIABLE

Programme complet et informations fiables et mises à jour rapides.
Personnes de contact toujours prêtes à aider et à vous informer.
Plus de 20 ans d'expériences fructueuses avec CREDIT SAFE / GRAYDON

13 mars 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

A useful tool for credit risk management & sales focus

We work on a daily basis with Creditsafe in order to detect and monitor credit risk within our customer portfolio, but also to focus on the financially credible and successful companies, and of course it helps to keep our database up-to-date that results in accurate company information.

11 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Valse publicatie van gegevens eenmanszaken en CommV

Aan iedere eenmanszaak en CommV deze oproep! Graydon deelt mee zich te baseren op jaarrekeningen en financiële informatie over uw bedrijf. Echter worden er van eenmanszaken en CommV géén cijfers bekend gemaakt. Graydon permiteert zich dan statistische gegevens te verkopen aan hun klanten om toch maar iets mee te kunnen delen. Correcte gegevens omtrent jouw zaak meedelen kan niet/hebben ze niet mits er géén gegevens beschikbaar zijn. Statistische gegevens op basis van sector, locatie, bestaan en continuïteit van omliggende/gelijkaardige zaken worden dan gebruikt om uw zaak een beoordeling te geven.
Maw "crapuleus" om toch maar elke klant van hen te kunnen dienen. Mijn eigen zaak is 100% gezond en wordt bloedrood beschreven door het gezelschap dat zich Graydon noemt. Dien een klacht in tegen dit gezelschap indien u ook ziet dat er gegevens van uw eenmanszaak/CommV gepubliceerd worden.

11 december 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.