Hvert år skal jeg underskrive regnskaber med Creditro, og hvert år er der problemer. Man får ikke at vide, hvilke browsere, der kan anvendes - jeg bruger Edge, og det fungerer ikke - og Firefox dur ik... Se mer
Företaget har svarat
De har simpelthen den dårligste support, hvis de i det hele taget har nogen. Kan ikke svare på noget som helt. Som svar på jeres kommentar vil jeg præcisere mit spørgsmål: Jeg spurgte, om je... Se mer
Företaget har svarat
Vi plejede at have Penneo KYC. - de er blevet opkøbt af Visma Creditro. Vi er et revisonsfirma der er vant til arbejde med det. Ville have givet den 0 stjerner. Creditro er en meget dår... Se mer
Företaget har svarat
Vi er specialister i at udvikle intelligent software, der kan bremse finansiel kriminalitet og forudsige konkurser. Compliance behøver ikke at være besværligt. Creditro gør det simpelt at være ajour med dine klienter. Lad os automatisere dine tidskrævende ”kend din kunde”-processer i en samlet løsning. Vores intelligente værktøjer minimerer den tid, du bruger på at indsamle og analysere kundedata. Og gør det simpelt at leve op til lovgivningen. Men vigtigst af alt: De forbedrer din evne til at sætte en stopper for svindelaktiviteter.
Østervangsvej 4C 1.sal , 6715, Esbjerg N, Danmark
Har besvarat 71 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Nicolaj/Frederik : tak for perfekt intro og opstart.
Føler mig tryg omkring produktet og lettet over at være kommet så langt med hvidvask-håndtering.
Vil anbefale systemet til andre, som er i samme situation som mit firma. STOR TAK til jer og Creditro
Rigtig god og brugervenlig løsning - nemt og overskueligt for kunderne at indsende og svarer på det som de skal, så man overholder hvidvaskloven. Stor tak til Edis og Frederik for grundig og professionel gennemgang og opstart. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg kan kun sende de bedste anbefalinger.
Nem og hurtig tilgang og intro. God hjælp omkring generel information til de kunder man skal "genere", og nemt for kunderne, hvis bare de lige læser intro først, så tager det dem ikke mere end 10 min. Oprettelse og intern kreditvurdering er også overskuelig og hurtigt klaret. Alt i alt 5 stjerner herfra :-)
Tusinde tak til Frederik og Nicolaj for professionel introduktion til Creditro. Jeg er glad for at have valgt jeres system og føler mig godt klædt på med til at køre hvidvaskningslovgivningen igennem på en effektiv måde uden at skulle investere mere tid end højst nødvendigt. Programmet er ret let overskueligt, og jeg kan kun anbefale Creditro for at yde kompetent og professionel service.
Tusinde tak til Frederik og Nicolaj for professionel introduktion til Creditro. Jeg føler mig godt klædt på men henblik på at kunne få det maksimale ud af programmet. Jeg er glad for at have valgt jeres system, så jeg køre hvidvaskningslovgivningen igennem på en effektiv måde uden at skulle investere mere tid end højst nødvendigt. Programmet er let overskueligt og jeg kan kun anbefale Creditro for at yde kompetent og professionel service.
Super nemt program at gå til - gør den meget tunge og besværlige lovgivning om hvidvask spiselig og frigiver mig en masse tid til mine kunder - kan kun anbefale denne platform hvis man skal indhente diverse dokumentation som nem kan tage 1 til 2 timer hver gang man får en ny kunde - med Creditro tager det max 15 min og så ved jeg alle reglerne er overholdt
Jeg vil gerne starte ud med at rose både Edis og Frederik! De har begge formået, at jeg får udnyttet Visma Creditro til fulde og virkelig en løsning jeg på ingen måde vil være foruden!
Virker sublimt, præcist og direkte. Er som skræddersyet til maksimal besparelse af tid for en som mig, samtidig med rigtig fornuftige priser.
Kan virkelig anbefale Creditro, jeg har aldrig oplevet så god og effektiv en service. Frederik gennemgik alt fra A til Z og mere til. Jeg er virkelig tryg ved at have Edis og Frederik og kunne næsten ikke vente med at komme i gang. Stor tak til jer begge for eminent god service og sparring. Et værktøj, der bare spiller!
Mvh.
Furkan Kilic
Godt program, og ikke mindst en super support gennem opstart og brug! Meget tilfreds.
Og Frederik (Creditro) har været så god til opfølgning og tjek, om nu alt også er som det skal være. Så stor anbefaling herfra.
Ingen sikkerhed i upload af særdeles følsomme data.
I bør anvende kryptering...... ????
MEGET aggressiv tilgang til udsendelse af reminder mail, Jeg er sku ikke gået i sort efter 24 timer. 10 mails på 8 dage, er virkelig uprofessionelt. Jeg føler mig faktisk truet til at udfylde det skide skema. Jeg håber I tager kritikken til jer.
ja, jeg er sur og skuffet over jeres opførsel.

Svar från Creditro
Min oplevelse med Creditro er utrolig positiv. Jeg var meget i tvivl, hvilket system jeg skulle vælge til min KYC. Men efter at have snakket med Nikolaj fra salg, som meget specifikt og i et letforståeligt sprog fik fortalt hvad Creditro kan, valgte jeg at gå med dem. Hvilket ledte til en meget professionel onbording med Frederik, som gav en super gennemgang af systemet og de steps man skal igennem. Han gav nogle rigtig gode forklaring og var klar på at besvare alle de spørgsmål jeg skød efter ham.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg kan kun sende de bedste anbefalinger.
Hej
Jeg fik i går, en supergennemgang af systemet og glæder mig til at starte med at bruge det.
Som noget at det første beder de mig uploade ID. Det virker som en rigtig dårlig ide!
Almindelig sund IT-opførsel fortæller at ID af nogen form aldrig skal deles på nettet.
Brug NEMID hvis det er vigtigt for jer at være 100% sikre på at svarene kommer fra en bestemt person.
Så prøver man at få hjælp i chatten.
Det viser sig at være en chatbot. Creditro er altså ikke interesseret i rent faktisk at hjælpe, men få det til at _se ud_ som de er det. Så er ryggen fri.
Chatbotten svarer på ens spørgsmål med 'hvad hedder du'?
1) Det er komplet irrelevant for spørgsmålet omkring sikkerhed
2) Jeg er logget ind, så i ved det allerede
3) I vil have at jeg skal uploade ID til jer, men kan ikke forbinde login med mit navn. Ikke særlig betryggende på nogen måde.
I skal bruge sundhedskort OG kørekort! Hvorfor? Bare for at gøre det endnu mere besværligt?
Nu ved i hvilke køretøjer jeg må køre og hvad min læge hedder. Meget relevant for et regnskab...
Et af spørgsmålene: 'Forklar hvem datterselskaberne er og hvad aktiviteterne er' Det kan i da slå op selv! Det er jo allerede registret jf. CVR nr! I har da adgang til offentlige databaser?
Jeg kan se at der er forskellige akkrediteringer for GDPR, men det man oplever som bruger af systemet virker slet ikke professionelt eller tillidsvækkende, faktisk mest amatøragtigt.
Jeg ved godt at det hele er 'cover-my-ass' omkring hvidvaskloven og at det hele ingen reel funktion har, men det er da ingen grund til at gøre det en plage at bruge systemet.
Har selvfølgelig gjort min frustration klart for min samarbejdspartner, som er den som har indgået aftale med jer.
Det er helt forrykt spild af tid at skulle svare på spørgsmål som i selv burde kunne finde.
Dette firma kan absolut ikke anbefales, med mindre man vil fremstå som komplet amatør overfor sine kunder.

Svar från Creditro
Jeg er indtil videre super tilfreds med mit forløb ved Creditro. Jeg føler jeg er blevet taget rigtig godt om lige fra salgsprocessen og til on-boarding hvor jeg er blevet forklaret systemet på en måde hvor jeg forstod det 100% så jeg kunne bruge det til dets fulde potentiale.
Jeg kan helt oprigtigt virkelig anbefale Creditro til virksomheder i alle størrelser (jeg er selv en lille-mellemstørrelse), da det er en fornuftig pris for at få et værktøj der tjener sig selv hjem mange gange over meget kort tid. Det er ikke uundværligt, men nu hvor jeg har det vil jeg ABSOLUT ikke være det foruden - det er alt for smart og har allerede sparet mig en god portion penge og hovedpine.
Jeg blev on-boardet af Frederik Christiansen - jeg må sige det er en af de bedste onboarding'er af et nyt system jeg har været med til. Man kan meget hurtigt føle der bliver talt over hovedet på en - men Frederik og jeg havde en rigtig god dialog hvor jeg fik et virkelig godt og skarpt overblik over hvad systemet kunne og hvordan det virkede i praksis.
KÆMPE anbefalinger herfra!
Mvh.
Lian Farahani
SAF PARTNERS ApS

Svar från Creditro
Mathias fra kundesupporten er flittig og yder en service der er i top.
Man bliver spammet i form af mails, kaldet remindere, fra denne virksomhed. Det virker aggressivt og som om I tror, man er idiot eller har mistet hukommelsen. Stop jer selv.

Svar från Creditro
De har sendt en mail uden nogen form for tilladelse
Jeg mødte en lang mail fra dem hvor de skriver om at de opfanger 2/3 af de virksomheder der går konkurs. De sendte en salgsmail uden nogen former for tilladelse trods vi er reklamebeskyttet på Erhvervs- og selskabsstyrelsen samt på Robinsonlisten. Bare ikke i orden.

Beukrati på højt plan.
Underligt man skal sende pas og kørekort via billeder til jer...

Lad mig være ..
og hvis jeg absolut skal tvinges til at have noget med jer at gøre kan i som det aller mindste formulere jeres sindssyge spørgsmål og top nederdrægtige spørge skema på en måde så mennesker forstår det!
i bidrager til at man ikke har lyst til at gøre det på den rigtige måde men bare drive forretning fra sin kælder kontant.
Så at mange gør det sådan forstår jeg godt!
jeg har haft med jer at gøre.. så jeg kan nemt stå inde for denne anmeldelse! det er ikke ordet at det er træls og udfylde jeres usle skema for hvidvask.. det er hysterisk elendigt!

Svar från Creditro
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.