De website werkt snel en prettig. De producten hebben duidelijke foto’s en de bezorging was heel vlot. Had 2 naambordjes besteld, waarvan 1 met droogbloemetjes. Beiden zijn goed en mooi bezorgd, mede... Se mer
Företaget har svarat
Mooi resultaat De ster minder geeft ik omdat de verpakking was beschadigd ook al stond er een waarschuwing op (breekbaar). Er was gelukkig niets in de verpakking beschadigd. Als tip wil ik meeg... Se mer
Beautiful letters and handwriting. Ordered 2 different names, both are lovely. Delivery was very fast and convenient packaging fitting in the mail box. One of the names arrived broken, but Lennard ans... Se mer
Företaget har svarat
Ik ben heel tevreden met mijn ontvangen bestelling. (De letter Q voor op de slaapkamerdeur van mijn kleinzoontje). Superblij mee en heel mooi gemaakt. (Ook zeer handig is het meegeleverde klitte... Se mer
Företaget har svarat
Wij zijn Cravity, een webwinkel die gepersonaliseerde cadeaus aanbiedt voor alle speciale gelegenheden in het leven. Van geboorte en verjaardagen tot kerst, sinterklaas, oud & nieuw, Vaderdag en moederdag, wij hebben iets voor iedereen. Maar het is niet alleen voor particulieren, want wij richten ons ook op de zakelijke markt met producten zoals gepersonaliseerde leren bureauleggers. Wij zijn trots op het feit dat we alles zelf personaliseren en een strenge kwaliteitscontrole uitvoeren op al onze producten. Bovendien kiezen we onze producten met zorg en duurzaamheid in gedachten, zodat je ervan verzekerd bent dat je een kwaliteitsproduct koopt dat jarenlang mee zal gaan. Wij hopen dat je onze producten net zo mooi en waardevol vindt als wij ze maken. Bedankt dat je ons hebt gekozen voor al jouw gepersonaliseerde cadeaubehoeftes.
Seringenlaan 14, 4214ED, Vuren, Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mooie en goede kwaliteit kussens en zo lekker zacht.Leuk dat je er een persoonlijk tintje aan kunt geven.Heel leuk om als cadeau te krijgen maar ook zeker om te geven.En de service van Cravity is goed en heel vriendelijk .
Echt een aanrader.
Prachtige naambordjes voor onze kleinkinderen, zorgvuldig ingepakt. Heel blij mee.
Heeft alles naar ons norme gedaan en wensen van ons zoontje dat we hebben moeten afgeven
Mooi resultaat
Als tip wil ik meegeven om misschien andere (sterkere) dozen te gebruiken.
Maar van de bestelling zelf heel tevreden!
Zeer snelle levering van een prachtig gepersonaliseerd product.
Super bedrijf! Snelle reactie bij het ontvangen van een kapot product. Meteen de dag erna is ons een nieuwe letter toegestuurd! Ik raad dit bedrijf zeker aan.
2 houten naambordjes besteld die er prachtig uitzien. Helaas was er een van de twee gebroken. Na contact op te hebben genomen hebben ze mij meteen een nieuwe opgestuurd. Super!
Heb mijn bestelling ontvangen en ben zo tevreden wauw wat mooi gedaan helemaal blij ermee!!

Svar från Cravity
Productie ging wel snel. Echter post nl was mijn pakket kwijt. Toen ik een bericht stuurde naar Cravity om dit uit te leggen en aan te geven dat er een case geopend was, werd het bericht direct gelezen echter heb ik nooit reactie gekregen. Eindstand pakket is geleverd maar de communicatie en service van Cravity vind ik zeer onprofessioneel en benedenmaats.

Svar från Cravity
Het is een prachtig bedrijf met originele cadeautjes.
Heel mooi afgewerkt en snel geleverd.
Prijs/kwaliteit is top!

Svar från Cravity
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.