Virkelig cool items i lækker kvalitet, blevet mit go-to brand til basics og casual/street wear. Value for money og elsker bare den lækre indpakning hver eneste gang. Can recommend 100%

Rigtig god oplevelse! Tøjet kom hurtigt, kvaliteten er super god og sidder perfekt. Jeg handler helt sikker herfra igen!

got a few items from cozy casera (caps, tshirt, and tops) very good quality, def worth the price. personally i like the oversize style a lot :)

Got the t-shirt after I saw an IG ad, wanted to give it a try. Quality and fit is better than any other t-shirts for similar prices, definitely going to cop more colorways🙌

1. Klädbutik

Copenhagen based fashion brand

4,6

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Elsker at handle hos Cozy Casera

Jeg har efterhånden bestilt flere gange hos Cozy Casera - både en T-shirt, en top og et par bukser - og hver gang har oplevelsen været virkelig god. Leveringen er hurtig, servicen er altid i top, og tøjet kommer smukt pakket ind. Kvaliteten er høj og lever i den grad op til forventningerne. Jeg anbefaler Cozy Casera til enhver, og jeg kommer helt sikkert til at bestille igen.

8 december 2025

Top class brand

You can really feel that the founders behind this brand has put their soul and effort into creating good pieces. The quality is so great!

Costumers service is top class as well!

3 november 2025

God kvalitet til tiden!

Jeg købte for nylig et par T-shirts og en dad cap fra CC, og jeg er meget tilfreds med kvaliteten.
T-shirts er bløde og behagelige at have på, og så holder de formen efter vask. Leveringen var hurtig og præcis som lovet, hvilket er mega-vigtigt for mig! Mere af det, tak. Stor anbefaling her fra!

4 november 2025

Virkelig cool items i lækker kvalitet

20 september 2025

High quality, excellent service

I’ve purchased multiple cozy casera products, and they are all high quality and comfortable. The new hoodies use high quality materials and is comfortable to wear. The service is responsive and friendly!

13 februari 2024
Logotyp för Cozycasera

Svar från Cozycasera

Hey Julian!

Thanks a bunch for sharing your love for our Cozy Casera products! We're stoked to hear you're loving the new hoodies and finding them comfy. 😊

If you ever need anything or just wanna chat cozy gear, we're here for you. Can't wait to have you back for more comfy vibes!

Take care,
Simon
Cozy Casera

Vanvittig fed design og god kvalitet

Vanvittig fed design og god kvalitet. Kan 100% anbefales, skal i hvert fald købe nogle flere!

12 februari 2024
Logotyp för Cozycasera

Svar från Cozycasera

Hej Thor

Tusind tak for din fantastiske anbefaling! Vi er super glade for at høre, at du er vild med vores design og kvalitet. Det betyder virkelig meget for os!🤍🤍

Vi glæder os til at have dig tilbage til flere køb! Hvis du nogensinde har brug for hjælp eller har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.🤟

De bedste hilsner,
Simon