Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos os er god service, kvalitet og pålidelighed i fokus. Vi leverer professionelle løsninger til både private og erhverv og går aldrig på kompromis med det arbejde, vi udfører. Vores mål er at gøre det nemt og trygt for vores kunder at få en fast samarbejdspartner, de kan stole på. Vi møder altid op til tiden, holder vores aftaler og udfører arbejdet grundigt og effektivt. Vores medarbejdere er erfarne, servicemindede og arbejder med respekt for både kunden og omgivelserne. Uanset opgavens størrelse tager vi ansvar for et flot og ensartet resultat. Vi anvender moderne udstyr og effektive metoder, som sikrer høj kvalitet – hver gang. Klar kommunikation og gennemsigtighed er en naturlig del af vores arbejde, så du altid ved, hvad du kan forvente. Vores kunder vælger os, fordi vi er stabile, professionelle og nemme at samarbejde med. Vi sætter stor pris på feedback og bruger den aktivt til hele tiden at blive bedre. Når du vælger os, vælger du en virksomhed, der tager sit ansvar seriøst og sætter kundetilfredshed øverst.
Kontaktuppgifter
Damvej 15, 4300, Holbæk, Danmark
- Kundeservice@cosmuspolering.dk
- cosmuspolering.dk
I gør et godt stykke arbejde er lokale…
I gør et godt stykke arbejde er lokale og venlige
Fantastisk søde fyre som gør et godt…
Fantastisk søde fyre som gør et godt stykke arbejde,,
Altid smukke vinduer efter og altid god…
Altid smukke vinduer efter og altid god service..
Altid et super arbejde klart arbejde
Altid et super arbejde, hvor vinduer står klart og skarpt ☀️
Overholder aftaler der er givet, sender en sms reminder før ankomst.
Er så glad og mega tilfreds
God fast aftale og høj kvalitet
Vi har fået lavet en god fast aftale om vinduespudsning, og Cosmuspolering holder deres aftaler, er meddelsomme op til om tidspunkt og udfører samtidig et flot stykke arbejde med ruderne.
Fremragende vinduespolering
Kasper stod for vinduespolering i vores sommerhus, og resultatet var helt i top. God og professionel service fra start til slut. Kan varmt anbefales!
Super flinke og god service 👍
Jeg er utrolig tilfreds med arbejdet!
Jeg er utrolig tilfreds med arbejdet fra Cosmus Polering! Allerede fra første kontakt oplevede jeg en professionel og venlig service.
Jeg kan varmt anbefale Cosmus Polering til alle, der ønsker kvalitetsarbejde og god service
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Det var ejeren, Kasper, der kom ud og pudsede vores vinduer. Han er altid yderst behagelig og professionel, og vi kan varmt anbefale ham.
Kommer til tiden og leverer et flot…
Kommer til tiden og leverer et flot stykke arbejde!
Altid en god oplevelse
Altid en ordenlig og ren oplevelse. Jeg er ovenud tilfreds
Høj kvalitets rengøring
Høj kvalitets rengøring, god kundeservice og hurtig svartid.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.