CoriolanOmdömen

369
TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Am comandat o verigheta! Corespunde intocmai descrierii de pe site, mult mai frumoasa n realitate si livrata rapid cu tot ce trebuie: certificat de garantie, bon si certificat de calitate! 🥰 Recomand... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Produsele au venit într-un timp foarte scurt și exact când a fost preconizat, prețul este unul foarte corect și cu mult mai mic decât de la alți producători. Produsele sunt foarte calitative, superbe... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Produsele sunt de calitate, prețurile sunt corecte, nu cele mai ieftine dar nici nu te împing la magazinul din colț. Multe lucruri le pot modifica designerii. Sunt și lucruri pe care le refuză deși pa... Se mer

Företagsinformation

1. Smyckesbutik
  2. Smyckesdesigner
  3. Smyckesgravör
  4. Smyckestillverkare
  5. Smyckesreparation
  6. Juvelerargrossist

Skrivet av företaget

Făurar de fericire, din 1996. De 30 de ani, Coriolan creează verighete, inele de logodnă și bijuterii din aur cu diamante și pietre prețioase, menite să însoțească cele mai importante momente din viață. Astăzi, suntem unul dintre cei mai mari producători de verighete din România, fiind alegerea a peste 175.000 de cupluri. Realizăm piese în unitatea noastră de producție din Iași, unde îmbinăm măiestria bijutierilor noștri cu tehnologii moderne de proiectare și producție. Diamantele noastre sunt atent selecționate, iar cele de dimensiuni mai mari sunt însoțite de certificate gemologice internaționale. Pe lângă colecțiile noastre, realizăm și bijuterii personalizate, create la comandă pornind de la ideile și dorințele fiecărui client. Fie că este vorba despre un inel de logodnă, o pereche de verighete sau o bijuterie unică, credem că fiecare piesă trebuie să reflecte personalitatea celui care o poartă. Oferim și gravare personalizată, pentru ca fiecare bijuterie să spună o poveste. O bijuterie trebuie să fie nu doar frumoasă, ci și confortabilă, durabilă și creată pentru a fi purtată, iubită și transmisă mai departe. De aceea, acordăm o atenție deosebită calității materialelor, execuției și serviciilor oferite după achiziție. Prin Extra-Garanția Coriolan, pentru verighetele, inelele de logodnă cu diamant și bijuteriile cu diamant achiziționate direct de la Coriolan oferim întreținere anuală gratuită pe viață, care include curățare profesională și verificarea monturilor, pentru ca fiecare piesă să își păstreze frumusețea în timp. Vă așteptăm în magazinele Coriolan din București și Iași, precum și online, pe www.coriolan.ro.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(369)

59 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Minunate modele

Minunate modele. Promptitudine. Livrare rapidă.

8 januari 2025

Svar från Coriolan

Vă mulțumim din suflet pentru recenzia dumneavoastră! Ne bucurăm că modelele noastre v-au impresionat și că ați fost mulțumiți de promptitudinea și rapiditatea livrării. Aprecierea dumneavoastră înseamnă mult pentru noi și ne motivează să oferim mereu servicii de calitate. Vă așteptăm cu drag și cu alte comenzi!

Produse cu design deosebit

Produse cu design deosebit, Atent lucrate.
ambalare excelentă si prețuri corecte

Svar från Coriolan

Vă mulțumim pentru recenzia dumneavoastră și pentru aprecierea produselor noastre! Ne bucurăm că ați remarcat designul deosebit și calitatea lucrăturii, precum și atenția acordată ambalării. Feedback-ul dumneavoastră ne încurajează să menținem aceleași standarde ridicate. Vă așteptăm cu drag și cu alte comenzi în viitor!

Calitate exceptionala

Calitate exceptionala, atentie la detalii si preturi foarte bune. Va multumesc!🙏

Svar från Coriolan

Vă mulțumim din suflet pentru recenzia dumneavoastră și pentru aprecierile atât de frumoase! Ne bucurăm că ați remarcat calitatea produselor noastre și atenția pe care o acordăm detaliilor. Suntem recunoscători pentru încrederea acordată și vă așteptăm cu drag și pe viitor.

Super

Comunicare rapida, produsul comandat este conform descrierii si pozelor. A venit impachetat excelent. Raportul pret calitate este unu foarte bun.

Svar från Coriolan

Vă mulțumim din suflet pentru recenzia dumneavoastră și pentru cuvintele frumoase! Ne bucurăm enorm că ați fost mulțumiți de produsul comandat și de experiența oferită. Împachetarea și calitatea produselor sunt priorități pentru noi, iar feedback-ul dumneavoastră ne motivează să continuăm să oferim cele mai bune servicii. Vă așteptăm cu drag și cu alte comenzi în viitor!

Promptitudine si atentie la detalii

F. multumita.
Promptitudine si atentie la detalii

4 december 2024

Svar från Coriolan

Vă mulțumim foarte mult pentru recenzia dumneavoastră! Ne bucurăm că ați fost mulțumită de promptitudinea și atenția la detalii. Aprecierea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi și ne motivează să oferim mereu servicii de calitate. Vă așteptăm cu drag și cu alte comenzi!

Great !

Easy to order online, to get in touch with the factory and the shop. The order was on time and corresponded to the description.

6 december 2024

Svar från Coriolan

Thank you so much for your feedback! We’re glad to hear that the ordering process was easy and that you were satisfied with the timely delivery and accuracy of your order. Your experience is important to us, and we look forward to serving you again in the future!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Produsesuperb superbe și de calitate!

Produse superbe și de calitate!

6 december 2024

Svar från Coriolan

Vă mulțumim din suflet pentru recenzia dumneavoastră! Ne bucurăm că ați apreciat calitatea produselor noastre. Aprecierea dumneavoastră ne încurajează să menținem standardele înalte. Vă așteptăm cu drag și pe viitor!

Very nice products

Very nice products. I like it.

5 december 2024

Svar från Coriolan

Thank you so much for your kind words! We’re delighted to hear that you like our products. Your feedback means a lot to us, and we look forward to serving you again in the future!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

These butterfly-shaped diamond earrings…

These butterfly-shaped diamond earrings are absolutely stunning! The intricate design captures the delicate beauty of butterflies, while the sparkling diamonds add a touch of timeless elegance. They're lightweight, comfortable to wear, and perfect for both everyday sophistication and special occasions. A charming accessory that’s sure to draw compliments!

13 september 2024

Svar från Coriolan

Thank you so much for your wonderful review! We’re thrilled to hear that you love the butterfly-shaped diamond earrings. It means a lot to us that you appreciate the intricate design and the timeless elegance they bring. Knowing they’re both comfortable and versatile makes us even happier! We’re delighted they’ve become a charming addition to your collection and hope they continue to draw compliments wherever you wear them. Thank you for choosing us!

5 stele meritate

5 stele meritate! Suport non stop la orice problema. Comunicare si suport. O gama mare de produse. Frumoase!

21 november 2024

Svar från Coriolan

Vă mulțumim pentru feedback-ul dvs! Ne bucurăm că am reușit să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor dvs. din toate punctele de vedere. Vă mai așteptăm cu drag!

Livrare prompta

Livrare prompta, Produse de calitate

29 oktober 2024

Svar från Coriolan

Vă mulțumim pentru cele 5 🌟 oferite! Ne bucurăm că experiența Coriolan s-a ridicat la înălțimea așteptărilor dvs! Vă mai așteptăm cu drag!

MINUNATE

MINUNATE! Sunt tot ce ne-am dorit. Am inceput cu un mail catre Coriolan si am finalizat printr-o experienta extraordinara. Am primit raspuns la toate intrebarile mele si suport din partea lor. Am ales si optiunea gravare care a iesit exact asa cum mi-am inchipuit. Desi am avut ceva emotii pana a ajuns comanda, recunosc ca au fost absolut inutile.
Multumesc Theodora,faurar de fericire :)

25 oktober 2024

Svar från Coriolan

Vă mulțumim pentru feedback-ul dvs.! Ne bucurăm că experiența Coriolan v-a depășit așteptările și că am reușit să vă oferim verighetele așa cum vi le-ați dorit! Vă dorim Casă de Piatră și multă fericire!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Very prompt

I gave 4 stars because I expected to be called when when my order arrived in the store.

7 oktober 2024

Svar från Coriolan

Thank you kindly for your feedback! Next time when you will be shopping form us, we will try our best to succed your expectation.

O experienta minunata

Personal foarte amabil, bijuterii absolut superbe! Calitate!

15 oktober 2024

Svar från Coriolan

Vă mulțumim pentru feedback-ul pozitiv! Ne bucurăm că bijuteriile și experiența Coriolan s-a ridicat la înălțimea așteptărilor dvs!

Cei mai buni

Cei mai buni ! Păcat ca nu au magazin și în Constanța . Dar chiar și pe comandă a fost totul la superlativ !

Mulțumesc echipei !!

9 oktober 2024

Svar från Coriolan

Vă mulțumim pentru apreciere! Ne bucurăm că experiența Coriolan s-a ridicat la înălțimea așteptărilor dvs! Vă mai așteptăm cu drag!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Comanda online de verighete: o experienta remarcabila!

Am primit verighetele mult dorite si sunt exact asa cum ne-am imaginat!
Vrem sa multumim din suflet echipei pentru rabdarea si sustinerea oferita, mai ales ca am comandat initial marimile gresite.
Desi procesul a fost unul lung si anevoios, echipa ne-a sprijinit pe tot parcursul, ajutandu-ne cu verighete de proba si facand toate modificarile necesare.
In ciuda dificultatilor, au fost dedicati in a se asigura ca primim verighetele perfecte. Multumim in mod special doamnei Theodora Istrati pentru tot efortul si rabdarea de care a dat dovada.
Nu in ultimul rand, multumim intregii echipe Coriolan, fara de care nimic nu ar fi fost posibil.
Profesionalismul, implicarea si atentia la detalii au fost remarcabile.
Recomand cu toata increderea!

10 oktober 2024

Svar från Coriolan

Vă mulțumim pentru recenzia pozitivă, ne bucurăm că am reușit să vă oferim verighetele dorite, un simbol atât de special pentru părinții dvs. Vă mai așteptăm cu drag și cu alte ocazii!

Bună ziua

Bună ziua! Cercei sunt minunați, foarte mulțumită!

8 oktober 2024

Svar från Coriolan

Vă mulțumim pentru apreciere! Ne bucurăm că bijuteriile Coriolan s-au ridicat la înălțimea așteptărilor dvs! Vă mai așteptăm cu drag!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Timp de livrare mare

Timp de livrare mare. 400lei pentru scurtarea tijei la cercei abia cumpărați?

În magazinul Coriolan, Iași, str. G. Musicescu.

10 september 2024

Bună ziua,

Ne pare rău că au existat întârzieri la livrarea comenzii. Dvs. ați plasat comanda pe data de 9 septembrie, iar pe 10 septembrie noi am expediat coletul către dvs. Din păcate, probabil acesta a fost rătăcit în depozit de către firma de curierat, deoarece a fost livrat către dvs. de abia pe 17 septembrie.

Vă asigurăm că noi am realizat toate demersurile pentru a urgenta livrarea coletului din momentul în care acesta a ajuns la curier, iar timpii de procesare a comenzii și expediere au fost minimi în unitatea de producție.

Referitor la scurtarea tijei, ne puteți comunica unde anume ați discutat acest aspect? Ați fost într-un magazin Coriolan pentru această operațiune?

Așteptăm să ne comunicați mai multe detalii, pentru a vă oferi suportul necesar.
Cu stimă,
Echipa Coriolan

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.