Ordren blev sendt dagen after
Ordren blev sendt dagen after, og supporten var hurting og hjælpsom. Hvad er andre ønsker?
Företagets TrustScore är inte tillgängligt just nu på grund av en överträdelse av våra riktlinjer.
CopenhagenWeed – Din Partner for Lovlige THCA og CBD Produkter i Danmark Hos CopenhagenWeed.dk er vi stolte af at tilbyde førsteklasses cannabisprodukter til det danske marked. Som en dansk virksomhed med en brugervenlig webshop præsenterer vi et bredt udvalg af EU-certificerede hampesorter. Vores sortiment inkluderer populære produkter som hash, skunk, THCA blomster og CBD olie, der er rige på naturlige cannabinoider som THCA og CBD. Alle vores produkter overholder den danske lovgivning med en THC-koncentration på under 0,2%, hvilket gør dem fuldt ud lovlige inden for EU. Hvorfor vælge CopenhagenWeed.dk? Vi prioriterer gennemsigtighed og kvalitet i alle aspekter af vores virksomhed. Alle vores produkter bliver testet og certificeret af anerkendte laboratorier i EU, hvilket sikrer, at du handler med ro i sindet. Uanset om du leder efter billig hash, CBD olie eller THCA-produkter, tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser og produkter af høj kvalitet. ➡️ Besøg vores hjemmeside: http://CopenhagenWeed.dk og oplev selv forskellen! Fokus på Bæredygtighed og Kundetilfredshed Hos CopenhagenWeed værner vi ikke kun om vores kunders tilfredshed, men også om miljøet. Vores hamp-produkter dyrkes bæredygtigt uden brug af pesticider og skadelige kemikalier, så du får et rent og naturligt produkt. Vi tilbyder diskret og hurtig levering i hele Danmark, så du trygt kan handle online. Shop Lovlige THCA og CBD Produkter i Danmark Er du på udkig efter sikre og naturlige cannabisprodukter? CopenhagenWeed.dk er din pålidelige partner inden for lovlige og certificerede CBD og THCA-produkter. Udforsk vores brede udvalg i dag og få adgang til markedets bedste cannabisprodukter. 📦 Bestil nu på CopenhagenWeed.dk – din webshop for billig THCA hash, CBD olie og meget mere i Danmark
Danmark
Bestilte mandag aften – fik det onsdag morgen. Vildt effektivt og godt.
Jeg har bestilt på Copenhagenweed 2 gange nu og det her ville være min menig på pros og cons
Pros: Hurtig levering
Rimelig god support
Rimelig god kvalitet
Gode Priser
Cons:
Små bags med popcorn buds i stedet for en større med normalt størelse af buds
Ville kunne være fedt og se nogle større bags med større buds.
i attempted to order two separate times and my account was charged twice but i did not receive any confirmation or anything of the sort, i have attempted to contact them however i have not received any sort of reply from them.
Ualmindelig mange gode anmeldelser på kort tid - for min erfaringer slet ikke på det niveau som de allesamme skamroser - man kunne godt mistænke dem for at være falske for at få kunder til at købe.
Min erfaring er tilgengæld virkelig dårlig kval der knap virker og fyldt med isolat - dufter ikke rigtig af noget - minder mig mest af alt den dårlige kvalitet man kan købe i weedshop

Svar från Copenhagenweed
Iflg. Copenhagenweed er White widow og AK47 uden hvidt isolat. Da jeg modtog varerne var begge produkter spiket med isolat - godtnok ikke det hvide krystallinske isolat, men en noget mere amorf substans, der blev hvidt når man trykkede på budsene.
Efterfølgende købte jeg noget Gelato “ naturlige topskud uden isolat” i håb og tro om en troværdig produktbeskrivelse, men det viser sig, at disse også er spiket med amorft isolat.
Jeg giver 3 stjerner, da der trods alt er virkning af produkterne, men som er solgt med falsk produktbeskrivelse for Gelatoens vedkommende.

Altid den absolutte bedste service 🫶 kæmpe anbefaling herfra 🥰

Svar från Copenhagenweed
Har bestilt fra dem af flere omgange. De har gode produkter og de er altid hurtigere til at sende pakker afsted, og gode til at holde en opdateret.
Jeg har oplevet at dao har mistet den ene af mine ordrer, men butikken var rigtig gode til at holde mig opdateret med hvad der skete i forhold til efterlysningen, samt når de valgt at sende pakken på ny.

Svar från Copenhagenweed
Helt fantastisk produkt kan 100% anbefale og super hurtig levering kommer helt sikkert til at købe herfra igen

Svar från Copenhagenweed
De svarer desværre ikke på, om de har laboratorietest på produkterne. Har skrevet en mail men ingen svar.

Svar från Copenhagenweed
De solgte mig et ærligt og godt produkt som jeg var meget glad for, kommet helt sikkert igen da jeg aldrig har prøvet bedre service!

Svar från Copenhagenweed
Jeg købte hash til min kæreste han sagde det var af rigtig god kvalitet og da jeg fortalte ham prisen troede han jeg løj. Helt bestemt et sted jeg vil handle igen. God og hurtig levering.
Alt i alt en fantastisk oplevelse😍

Svar från Copenhagenweed
Lækre produkter, god service & hurtig lerveringstid. Høj kvalitet på produkterne, helt sikkert ikk sidste gange herfra 👌🏽👌🏽👌🏽

Svar från Copenhagenweed
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.