Copenhagen Street Food - Reffen Omdömen 8

Företagsinformation

1. Restaurang
  2. Bar
  3. Marknad

Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor

Velkommen

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Horribelt prisniveau pÄ Reffen

Reffen har totalt misforstĂ„et ideen om street food. Mad der der er sĂ„ dyrt at det burde koste det halve, noget der ligner en lidt forstĂžrret hotdog koster 115kr 😳 og det gĂ„r igen alle steder pĂ„ reffen, i samtlige boder er maden sĂ„ dyrt, at du lige sĂ„ godt kunne have gĂ„et pĂ„ restaurant i stedet for, sidde pĂ„ en behagelig stol inde i varmen og fĂ„ sin mad serveret. Her fĂ„r du for samme pris, lov til at stĂ„ i en uendelig lang kĂž for at kĂžbe mad, derefter over i den nĂŠste kĂž og kĂžbe drikkevarer, med din efterhĂ„nden lunkne. mad. Inden da har du betalt 60kr for en helt almindelig flaske 33cl 1664 Ăžl. Til sidst kan du gĂ„ rundt med mad og drikke i hĂŠnderne og lede efter et sted at sidde. NĂ„r du sĂ„ er blevet flĂ„et inde pĂ„ Reffen og kommer tilbage til din bil efter 3 og en halv time, kommer sĂ„ det sidste shock
115kr for at parkere pÄ den hullede beton plads i lidt over 3 timer. Alle priser er sÄ horrible at det ikke burde vÊre lovligt. Hvert eneste gang jeg er pÄ Reffen siger jeg at nu var det sidste gang.
Men alligevel er man nysgerrig nok til lige at kÞre en tur derud nÊste Är, for at se om der er sket noget nyt. Kun for at komme hjem 815kr fattigere for noget ringe thaimad uden smag, serveret i en pap skÄl spist med en trÊ gaffel, pÄ en iskold bÊnk. Denne gang bliver for alvor den sidste gang.

31 mars 2025

Chokerende dÄrlig oplevelse med diskrimination pÄ Goosht i Reffen

⭐

Min oplevelse pÄ Goosht i Reffen i dag var desvÊrre meget skuffende. Mens jeg bestilte spyd, blev jeg mÞdt af en yderst uhÞflig mand, der syntes at have glemt, hvad god kundeservice indebÊrer.

Under min bestilling spurgte han mig om min oprindelse, og da jeg svarede, at jeg er iraner, kom hans chokerende respons: "Der findes ikke noget Iran, og alle iranere stammer fra Kurdistan." Jeg var fuldstÊndig mÄllÞs over denne uventede og stÊrkt upassende kommentar.

Det er dybt skuffende at opleve sÄdanne holdninger og manglende professionalisme, isÊr i en mad bod, der burde vÊre kendt for sin mad og gÊstfrihed. Jeg fÞlte mig ydmyget og krÊnket af denne oplevelse.

Aldrig i mit liv vil jeg sĂŠtte min fod i Goosht igen, og jeg vil ikke anbefale det til nogen. God mad skal ledsages af god service og respekt for alle kunder, uanset deres oprindelse.

8 september 2023

Guds jammerlig service

Guds jammerlig service. StÄr i kÞ i 40 min pÄ home burger. De sagde Ca 10 min. Bag efter i kÞ til Þl , det samme her. Alt for dyrt og for ringe service pÄ reffen street food. KÊmpe skuffelse i LÞrdags hvor Lucas Graham spillede. Copenhagen street food var overhovedet ikke gearet til et stort antal mennesker. Et stort kaos det hele. DesvÊrre.

9 augusti 2022
Logotyp för Copenhagen Street Food - Reffen

Svar frÄn Copenhagen Street Food - Reffen

Hej Kim. Tak for din feedback. Nogle dage bliver vi ogsĂ„ overraskede over mĂŠngden af mennesker! Og nej – ingen bryder sig om at vente i kĂž. Det gĂžr vi altsĂ„ heller ikke selv. Men besĂžgstallet varierer fra dag til dag. Vi kan dog love dig, at vi vil gĂžre vores bedste for at nedbringe ventetiden fremadrettet.

Med hÄbet om at du har lyst til at kigge herud igen.
Team Reffen

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Spis ikke pÄ Home burger, eller husk at sige at maden ikke skal vÊre rÄ!

Spis ikke pÄ Home burger, Street food KBH. Opdagede for sent at min datters bÞf var rÄ i den ene side. Da det havde vÊret svÊrt at finde plads mv delte vi min mad og efterfÞlgende gik jeg derop. Der stod en flabet kok og sagde at man selv skulle huske at sige at den ikke skulle vÊre rÄ. Vi betalte mange penge for mad der mÄtte smides ud. Uden kompensation. Dont go there!

3 augusti 2022
Logotyp för Copenhagen Street Food - Reffen

Svar frÄn Copenhagen Street Food - Reffen

Hej Ulla. Tak for din feedback. En burgerbÞf skal da ikke vÊre rÄ. Og en kok skal slet ikke vÊre flabet over for gÊsterne. Det er vi helt enige i - det er en ommer. Vi hÄber dog, at I har lyst til at komme forbi en anden gang. Vi vil sÄ gerne, at I gÄr herfra med en god oplevelse.

De bedste hilsner
Team Reffen

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Perfect for a warm day in Copenhagen

Cool area with many different food stalls right by the water. Perfect for a bite and a drink on a sunny day in Copenhagen, and mostly locals there because it's off the beaten path. Bonus: it's very close to La Banchina, where people go to hang out (maybe get a little drunk) and swim:)

22 juli 2021
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Der er ingen grund til at gentage sig

Der er ingen grund til at gentage sig, for ligesom alle andre er jeg enormt begejstret for PapirĂžen: Et gennemfĂžrt koncept, fuldkommen casual stemning og bare et mekka af alverdens kulinariske oplevelser. Et ideelt sted at mĂždes med vennerne over alt lige fra bare en Ăžl til en stĂžrre festmiddag.

I lÞbet af flere omgange har jeg prÞvet forskellig street food, lige fra den populÊre Fat Burger og de obligatoriske ultra-sprÞde dobbeltfriterede pommes frites fra Copper & Wheat til skÞnne marokkanske msemen-'pandekager' med masser af friske rÄvarer i.
Dog synes jeg, at der over det sidste Ärs tid, at der er gÄet lige lovligt meget burger i den - det er som om at mange af boderne forsÞger at kopiere Fat Burgers succes. Heldigvis er diversiteten og udvalget stadig sÄ stort og bredt, at hvis man ikke fÞler for burger, sÄ er det intet problem at finde noget andet. Og sÄ har man jo ogsÄ altid en god undskyldning for at vende tilbage, nÄr der er sÄ mange stader man endnu ikke har prÞvet ;-)

26 december 2017

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer