Företagsinformation
Skrivet av företaget
Accessories i høj kvalitet, til lave priser
Kontaktuppgifter
kabbelejevej 3, 3300, frederiksværk, Danmark
- 21 76 02 25
- sales@copenhagenaccessories.com
- copenhagenaccessories.com
Den er altså ikke helt dum, den dér
Ingen problemer herfra:) Fik tingene jeg havde bestilt, plus en halskæde som GWP. Ejeren havde skrevet et takkekort

Svar från Copenhagenaccessories
Den bedste service jeg har fået i mange…
Den bedste service jeg har fået i mange år. Har handlet hos dem flere gange og de leverer hver gang. Top kvalitets produkter. Kæmpe anbefaling herfra

Svar från Copenhagenaccessories
Virkelig fine smykker og hurtig…
Virkelig fine smykker og hurtig levering 🤩

Super lækre designs
Super lækre designs! Virkelig lækker kvalitet, som absolut ikke skuffer.
Jeg har købt halskæder, armbånd og solbriller, som lever 110% op til mine forventninger.
Servicen er også helt i top. Helt klart anbefalelsesværdig!

Fantastisk service og produkter
Fantastisk service, og et fedt udvalg af nogle mega nice produkter!

Svar från Copenhagenaccessories
fine smykker i god kvalitet
Super fine smykker i god kvalitet. Og rigtig god kundeservice 😊 Kan varmt anbefale at shoppe hos Copenhagen Accesories.

Svar från Copenhagenaccessories
Enkel handel og hurtig levering
Jeg er meget tilfreds med det leverede ur. God præsentation på hjemmeside og selve handlen var simpel. Modtog uret 2 dage efter køb. Vil bestemt handle her igen.

Svar från Copenhagenaccessories
Super fed og let overskuelig…
Super fed og let overskuelig hjemmeside, gode produkter til gode priser. Overall bare en god oplevelse.

Svar från Copenhagenaccessories
Kan helt klart anbefales!
Kan helt klart anbefales! Super god service og gode produkter.
Handler gerne her igen :)
Mhv. Oliver

Svar från Copenhagenaccessories
Vild med denne hjemmeside!
Godt udvalg af moderne og gode smykker, solbriller og andre accessories! Super kvalitet, til billige priser! Vildt hurtig levering og alt i alt bare en god hjemmeside!
Absolut ikke sidste gang jeg shopper hos jer.

En super god hjemmeside
En super god hjemmeside, super nem at finde rundt i.
Leveringen var også rigtig hurtig, og alt i alt en god oplevelse, alle de produkter jeg valgte var super god kvalitet! ikke sidste gang jeg handler her

Meget tilfreds
Super kunde service, samt var siden nem at navigere i

Rigtig fin service
Rigtig fin service. billigt og pænt udvalg. jeg havde et par spørgsmål mht. deres størrelse i solbriller og de var rigtig hurtige til at svare

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.