De energie app werkt uitstekend en de jaarafrekening was correct qua energie- en gas verbruik. Een grote min was dat de loyaliteitsbonus niet was verwerkt in de jaarafrekening en ik er zelf achteraa... Se mer
Företaget har svarat
Coolblue Energie: het wijzigen van mijn contract naar alleen stroom en het volledig afsluiten van gas was super simpel en snel geregeld. De klantenservice was ontzettend vriendelijk, en via de handige... Se mer
Företaget har svarat
Kort nadat ik was overgestapt naar Coolblue heb ik via Coolblue een laadpaal gekocht. Nu heeft Coolblue dit onderdeel verkocht aan 50five. Dit is echt een grote vergissing. Niets dan ellende! Mijn eer... Se mer
Företaget har svarat
Heel toegankelijk via de website. Duidelijke afspraak/regels voor het afsluiten van energie contact en goed tarief. Ook een mooi maandelijks overzicht van je verbruik en een duidelijke jaar afrekening... Se mer
Energie besparen met een glimlach Coolblue Energie, dat is energie besparen met een glimlach. We geven inzicht in je verbruik én je bespaarkansen in de app. We leveren je groene stroom en gas en dan graag zo min mogelijk. Daarom installeren we zelf zonnepanelen en laadpalen veilig bij jou thuis. En krijg je knetterende korting op energiezuinige producten. Gewoon bij Coolblue.
Weena 664, 3012 CN, Rotterdam, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bij opgeven jaarstand energie meters lukt het niet de goede meterstanden door te geven. Krijg geen feedback ondanks dat het is toegezegd.
Klanten service verschuilt zich achter het proces. Krijg nu zelf mails met de text: geef op tijd door anders......

Svar från Coolblue Energie
Ik vind de app binnen de CoolBlue omgeving echt zwaar onder niveau. Maak gewoon een klein appje alleen voor energie. Dit werkt echt voor geen meter. In het huidige AI tijdperk kom je hier niet mee weg.

Svar från Coolblue Energie
Coolblue geeft bij migratie naar andere maatschappij aan dat onze laadpaal niet gemigreerd kan worden (migratie geïnitieerd door Coolblue zelf) Krijg en op de dag van migratie mail en zitten nu met een niet werkende laadpaal. Klantenservice neemt telonisch niet op 5x na half uur werd ik eruit gegooid omdat er niemand beschikbaar is. Schandalig!
Reactie op antwoord:
Wat een onzin reactie ook nog van Coolblue. Wij hebben een mail van Coolblue Energie. Nu ook nog ontkennen dat zij het waren!!!!
Na de ‘mislukte’ migratie waarvan we niet van te voren op de hoogte waren gebracht was onze laadpaal op inactief gezet en kunnen we niet meer thuisladen.
Het gaat dus niet om installatie, maar migratie. Goed lezen!

Svar från Coolblue Energie
Bought a Alfen loader for our electric car (EV) in 2023. Today, I received a message, saying "your Alfen loading pole cannot be updated anymore. We repay you €500 and the service stops immediately". We payed €1.500 for this Alfen loader end 2023. No head warning about discontinuing the service. They mentioned it TODAY and stopped all services TODAY. They offer to repay us the day-value (€500). UNACCEPTABLE!
We now need to buy a new EV loader, which will cost €1.900. Unacceptable!

Svar från Coolblue Energie
Nu inmiddels 1 jaar klant bij coolblue energie maar nog steeds gedoe met het inzien van alles. Vaak zie ik niet eens dat ik klant ben, jaarafrekeningen kan ik niet zien in. Telkens bellen waarbij je ook minimaal 30min in de wacht staat en vervolgens moet het nog naar de IT afdeling. Als de app het dan sporadisch wel doet kan je alleen van die maand inzien en niet terug kijken. Zodra mijn contract afloopt nooit meer energie bij Coolblue

Svar från Coolblue Energie
Ik had een vraag aan de klantenservice gedaan per mail, ik heb hierop supersnel een duidelijke reactie gehad!

Goed telefonisch bereikbaar.
Duidelijke voorwaarden.
Behulpzaam bij termijnaanpassingen. Goede voorstellen.

Svar från Coolblue Energie
Coolblue is vooral goed in het bombarderen met reclame. De informatie over mijn energieverbruik is heel mager. Hier zou zoals al eerder gezegd een voorbeeld genomen moeten worden aan de G R A T I S service van ENELOGIC. Deze laatste geeft heel veel nuttige info in een duidelijk overzicht. Coolblue laat alleen iets weten als ze bang zijn dat ik niet genoeg vooruit betaal. De veel geroeme applicatie valt mij zwaar tegen.

Svar från Coolblue Energie
Gemakkelijk overgestapt, prima communicatie, duidelijke prijzen en goede (maandelijkse) rapportages en overzichtelijke jaarafrekening.

Svar från Coolblue Energie
prima tarieven maar site om je verbruik te volgen hapert vaak en is niet handig...

Svar från Coolblue Energie
Goede duidelijke communicatie toentertijd bij het afsluiten van het contract. En gedurende de looptijd maandelijks een duidelijk en overzichtelijk overzicht vsn mijn verbruik.

Svar från Coolblue Energie
Prijzen zijn echt goed. Ik heb waarschijnlijk in de goede tijd een contract afgesloten, maar lager vind ik ze niet meer.
Daarnaast gratis wassen en drogen met mijn Samsung apparaten.
En ik zie dat ze tegenwoordig ook gratis vaatwassen in die tijd aanbieden voor bepaalde apparaten. Helaas is die van ons hiervoor niet beschikbaar, maar als de huidige kapotgaat is dat wel het overwegen waard.

Svar från Coolblue Energie
Supergoedeenergiemaatscappij met een transparant beleid

Svar från Coolblue Energie
Hoe goed de klantenservice van de reguliere Coolblue is, hoe tegenovergesteld de klantenservice van Coolblue Energie is. Ze zijn enorm slecht bereikbaar, reageren niet op mails en komen terwijl je je netjes aan de door Coolblue voorgestelde termijnbedragen houdt, met een enorme nabetaling op de jaarrekening. Daarmee zijn ze dus ook nog eens onbetrouwbaar. Feit is dat ik na ons contract ga overstappen. Een ware teleurstelling als je het ons vraagt, omdat we van het reguliere Coolblue zo enthousiast waren….

Svar från Coolblue Energie
Bijna elke maand komt een duidelijk verbruiksoverzicht.

Svar från Coolblue Energie
Overgestapt naar Coolblue vanwege de relatief lage prijs van een vast contract en ben nu (na anderhalf jaar klant) nog steeds zeer tevreden. Geen enkel probleem gehad, goede informatievoorziening over je verbruik en goede inschatting van het termijnbedrag (zodat je nog iets terugkrijgt aan het eind van de rit) en de maandelijkse energiekosten zijn gewoon laag vergeleken met anderen.

Svar från Coolblue Energie
Betaling loopt volgens schema en eerste jaarafrekening is ontvangen en duidelijk geweest.
Maandoverzichten minder duidelijk.

Svar från Coolblue Energie
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.