Efter denna fina utbildning så kunde jag för första gången se klart. Denna utbildning gav mig kunskaper om hur jag som individ fungerar i olika situationer och hur gruppen utvecklas och vad man be... Se mer
Väldigt bra kursgivare med en lagom stor grupp. Ger mycket mer med dessa grupper i liten grupp. Agnes som vanligt superb i sin kursledarroll där hon tar in deltagarna på ett bra sätt så alla blir d... Se mer
En riktigt intressant kurs. Väl förberedd, härlig utbildare som man tydlig märkte brann för ämnet och som är otroligt duktig på att fånga intresset. Kul att en hel del innehållet prarellkopplades... Se mer
Confex.se är Sveriges mest kompletta marknadsplats för kurser och konferenser. Här samlar vi landets främsta utbildare, föreläsare och kursarrangörer på ett och samma ställe – för att göra det enklare för dig att hitta rätt utbildning oavsett yrkesroll, bransch eller erfarenhetsnivå. Vi gör det tryggt, snabbt och inspirerande att investera i kompetensutveckling – både för dig som individ och för hela din organisation. Hos Confex hittar du ett brett utbud av kvalitetssäkrade kurser inom bland annat ledarskap, kommunikation, ekonomi, HR, projektledning, IT och Microsoft 365. Vi samarbetar med utvalda leverantörer och experter som alla delar vårt fokus på kvalitet, pedagogik och relevans. Confex äger inte kurserna själva, utan fungerar som en oberoende plattform som hjälper dig att välja bland Sveriges bästa utbildningar. Vi ställer höga krav på våra partners och följer noggrant upp deltagarnas feedback för att säkerställa att innehållet håller högsta standard och ger resultat i praktiken. Confex är Nordens enda ISO-certifierade kursleverantör – en garanti för kvalitet, struktur och ständig förbättring i allt vi gör. Det innebär att du alltid kan känna dig trygg med att information, innehåll och kundservice håller en konsekvent och professionell nivå. Vi tror på lärande som en kraft för utveckling – för människor, företag och samhälle. Oavsett om du vill växa i din roll, byta karriär eller stärka ditt team, hittar du rätt utbildning hos oss. Besök confex.se och upptäck hur enkelt det kan vara att hitta, jämföra och boka Sveriges bästa kurser.
Kivra 559489-5251, 10631 , Stockholm, Sverige
- +46704568680
- info@confex.se
- confex.se
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har inte besvarat negativa omdömen
Bra innehållsrik kurs med lite för…
Bra innehållsrik kurs med lite för snabbt tempo.
Spamare
Skickar spam utan att skriva varför eller varifrån dom fått tag i min e-post.
Svarar inte när man frågar varför och varifrån dom fått tag i kontaktuppgifterna.
Det är inte ett företag man vill ha med att göra och definitivt inte ett företag man ska lämna ut någon information till.
Bra kurs som passade med den inriktning…
Bra kurs som passade med den inriktning jag sökte och en härligt engagerad kursledare.
Bra och lärorik kurs
Bra och lärorik kurs. Har inte varit inne så mycket på one not tidigare så det var mycket nytt.
"tummen upp"!
Det var en givade och tippsrik…
Det var en givade och tippsrik utbildning med många bra lösningar,
Snabb genomgång
Det var en bra genomgång men den gick väldigt snabbt så det är lätt att man inte kommer ihåg allt. Bra att man fick materialet efteråt.
Det blir väldigt komprimerat att gå…
Det blir väldigt komprimerat att gå igenom två program på 3 timmar och man hinner mest få en uppfattning om vilka funktioner som finns. Det hade varit bra att få ett antal övningsuppgifter att göra på egen hand efter kursen för att verkligen lära sig.
Tycker trots allt att föreläsaren gjorde det bra även om det inte blev mycket till interaktion och det är en av de stora nackdelarna med web-utbildning. För oss som inte arbetar i någon av de större städerna där utbildningarna normalt sett hålls är det däremot toppen att möjligheten till den här typen av kortare utbildningar finns digitalt.
Skulle ha varit bra om det var möjligt…
Skulle ha varit bra om det var möjligt att göra exempel på sin egen dator även om kursen hölls online
Confex spammar alla som jobbar på vårt…
Confex spammar alla som jobbar på vårt företag. Trots vi sagt till dem att sluta.
Man vill inte ha med sådana leverantörer att göra. Dessutom är det olagligt att spamma på detta sätt.
Väldigt kunnig och verklighetsnära…
Väldigt kunnig och verklighetsnära lärare. Interakterade på ett lysande sätt med gruppen. Jag kan verkligen rekommendera kursen såväl för nya i rollen i "att leda ett team utan att vara chef". Detta såväl för de som redan gjort det under mkt lång tid för reflektion & lärande, som precis ska börja leda ett team.
Jättenöjd med kursen!
Det var en bra kurs
Det var en bra kurs, jag tror att den varit ännu bättre öga mot öga.
Bra kurs och bra it-support när kursen…
Bra kurs och bra it-support när kursen var på distans.
Confex Sverige AB spammar min jobbmail…
Confex Sverige AB spammar min jobbmail med i snitt 3-5 meddelanden i veckan - detta trots att jag bett dem att upphöra. Otroligt oseriöst och jag kommer aldrig någonsin att delta i någon av deras kurser.
En bra och tänkvärd genomgång
Tack för webinariet om att jobba hemma
Tack för webinariet om att jobba hemma. Jag tyckte att det var bra innehåll, jag fick info som jag inte hört förut och som jag har nytta av.
Tekniken strulade lite, men ljud o bild fungerade bra för mig. Tack
Smidigt och bra med distansutbildning
Smidigt och bra med distansutbildning. :)
Confex levererar som vanligt!