Efter denna fina utbildning så kunde jag för första gången se klart. Denna utbildning gav mig kunskaper om hur jag som individ fungerar i olika situationer och hur gruppen utvecklas och vad man be... Se mer
Väldigt kunnig och verklighetsnära lärare. Interakterade på ett lysande sätt med gruppen. Jag kan verkligen rekommendera kursen såväl för nya i rollen i "att leda ett team utan att vara chef". Detta s... Se mer
Väldigt bra kursgivare med en lagom stor grupp. Ger mycket mer med dessa grupper i liten grupp. Agnes som vanligt superb i sin kursledarroll där hon tar in deltagarna på ett bra sätt så alla blir d... Se mer
En riktigt intressant kurs. Väl förberedd, härlig utbildare som man tydlig märkte brann för ämnet och som är otroligt duktig på att fånga intresset. Kul att en hel del innehållet prarellkopplades... Se mer
Confex.se är Sveriges mest kompletta marknadsplats för kurser och konferenser. Här samlar vi landets främsta utbildare, föreläsare och kursarrangörer på ett och samma ställe – för att göra det enklare för dig att hitta rätt utbildning oavsett yrkesroll, bransch eller erfarenhetsnivå. Vi gör det tryggt, snabbt och inspirerande att investera i kompetensutveckling – både för dig som individ och för hela din organisation. Hos Confex hittar du ett brett utbud av kvalitetssäkrade kurser inom bland annat ledarskap, kommunikation, ekonomi, HR, projektledning, IT och Microsoft 365. Vi samarbetar med utvalda leverantörer och experter som alla delar vårt fokus på kvalitet, pedagogik och relevans. Confex äger inte kurserna själva, utan fungerar som en oberoende plattform som hjälper dig att välja bland Sveriges bästa utbildningar. Vi ställer höga krav på våra partners och följer noggrant upp deltagarnas feedback för att säkerställa att innehållet håller högsta standard och ger resultat i praktiken. Confex är Nordens enda ISO-certifierade kursleverantör – en garanti för kvalitet, struktur och ständig förbättring i allt vi gör. Det innebär att du alltid kan känna dig trygg med att information, innehåll och kundservice håller en konsekvent och professionell nivå. Vi tror på lärande som en kraft för utveckling – för människor, företag och samhälle. Oavsett om du vill växa i din roll, byta karriär eller stärka ditt team, hittar du rätt utbildning hos oss. Besök confex.se och upptäck hur enkelt det kan vara att hitta, jämföra och boka Sveriges bästa kurser.
Kivra 559489-5251, 10631 , Stockholm, Sverige
- +46704568680
- info@confex.se
- confex.se
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har inte besvarat negativa omdömen
Det var en lärorik kurs med trevligt…
Det var en lärorik kurs med trevligt upplägg. Tog med mig mycket som är tänkvärt och användbart i mitt yrkesliv
Mycket nöjd med kursen och utförandet!
En mycket pedagogisk kursledare…
En mycket pedagogisk kursledare lyckades presentera ett ganska torrt ämne på ett väldigt intressant och levande sätt.
Bra kursledare
Väldigt nöjd!
Väldigt nöjd!
intressant material och bra möjlighet att lära känna sig själv. Bra kursledare.
Bra och inspirerande kursledare
Bra och inspirerande kursledare. Fick mycket bra intryck av kursen. Lärorikt och mycket "matnyttigt" att ta med sig som ledare för en grupp.
Bra kurs och mycket lärorik
Bra kurs och mycket lärorik. Tack för att den till slut blev av
Mycket bra kurs
Bra kurs med mycket bra innehåll. Duktig och engagerad kursledare som varvar presentationen på olika sätt och även involverar deltagarna.
Bra upplägg med kunnig föreläsare
Intressant kurs, bra föreläsare och fungerade bra trots Corona.
Var en väldigt bra och givande kurs
Var en väldigt bra och givande kurs! Skönt att det var sån liten grupp som gjorde det lättare att samtala och lära sig av andras erfarenheter!
Kunnig empatisk erfaren föreläsare
Kunnig empatisk erfaren föreläsare, höll 2 dagars kurs i psykiatri för och med oss. Vi var en mindre grupp som fick utrymme för att dela egna erfarenheter och funderingar. Vi kom nära! Det innebar att ämnena och reflektionena kunde gå från öron och ögon via hjärnan vidare till hjärtat! Jag kommer att ha nytta av det som hände, av nya kunskaper och delade erfarenheter. Jag kommer att komma ihåg er! ❤
Jag som aldrig har jobbat med ekonomi…
Jag som aldrig har jobbat med ekonomi tycker att kursen var bra i sin helhet. Det gav mig en bra bild över hur ekonomi inom företag fungerar.
Kursledaren var inspirerande.
Väldigt bra kursgivare med en lagom…
Agnes som vanligt superb i sin kursledarroll där hon tar in deltagarna på ett bra sätt så alla blir delaktiga.
Dock ett stort minus till Elite hotel som vid lunch hade buffe samt att man satt rygg i rygg och vårdpersonal kom in och åt med klinikkläder inte lämpligt
Mycket givande utbildning som gav en…
Mycket givande utbildning som gav en bra grund för att vara en god ledare.
Är mycket nöjd med kursen.
Givande kurs
Kursen var väldigt lärorik då den gav många viktiga insikter om hur det kan vara att leda andra utan att vara chef. Eftersom jag är pedagog i botten hade jag en hel del med mig både från utbildning och arbetslivserfarenhet, men kursen gav ändå perspektiv på ledarskap som begrepp. Uppfriskande med olika modeller att förstå kommunikation och ledarskap i allmänhet. En välförtjänt fyra ger jag som omdöme. Föreläsaren var otroligt duktig och lyckades fånga min uppmärksamhet i flera dagar, BRAVO!
Kanske hade det varit en fördel om föreläsaren hade fokuserat på några av modellerna istället för en hastig genomgång av så pass många? Jag hade föredragit en fördjupad kunskap om några få modeller med tanke på att kursen trots allt bara är två dagar, inte en vecka. Det är det enda utvecklingsområde som jag kan hitta i kursen. Som sagt, en riktigt givande kurs som både gav kunskap, inspiration och motivation.