Vi trengte et kurs i Effektiv kommunikasjon på arbeidsplassen for teamet vårt, og fant det gjennom Confex.no.Opplevelsen var helt topp – oversiktlig nettside, rask bekreftelse og god informasjon før k... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg fant kurset mitt gjennom Confex.no og opplevelsen var svært positiv!Nettsiden gjør det enkelt å sammenligne ulike kurs og finne det som passer best for mine behov.Kommunikasjonen fra Confex var ra... Se mer
Distanseledelse i Coronatiden. Kompetent kursholder og godt og variert opplegg med gode innspill og vinklinger. Savnet kanskje litt mer rundt distanseledelse for de som har operatører ute på heltid, f... Se mer
Første kursdag hadde vi gjennomgått over 80% av stoffet. Etter egenstudie, forsto jeg sammenhengen. Kursholder var veldig opptatt av at vi skulle ta de opplyste egenstudietiden i kurstiden. Når jeg ha... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Confex.no er Norges mest komplette markedsplass for kurs og konferanser. Hos oss finner du landets ledende kursholdere og fagmiljøer samlet på ett sted – slik at du enkelt kan finne, sammenligne og melde deg på kurs som gir reell kompetanseutvikling. Vi gjør det trygt, effektivt og oversiktlig å investere i læring – både for enkeltpersoner og virksomheter. Gjennom Confex får du tilgang til et bredt utvalg av kvalitetssikrede kurs innen blant annet ledelse, kommunikasjon, økonomi, HR, prosjektledelse, IT og Microsoft 365. Vi samarbeider med noen av Norges mest anerkjente kursleverandører, forelesere og eksperter for å sikre faglig dybde, oppdatert innhold og høy relevans i arbeidslivet. Vi eier ikke kursene selv – vår rolle er å være den uavhengige plattformen som hjelper deg å finne det beste kurset for ditt behov. Vi stiller strenge krav til våre samarbeidspartnere, og vi følger nøye opp tilbakemeldinger fra deltakere for kontinuerlig å forbedre kvaliteten. Confex er Nordens eneste ISO-sertifiserte kursleverandør. Sertifiseringen betyr at vi arbeider systematisk med kvalitet i alle prosesser – fra hvordan kurs presenteres, til hvordan kundene våre følges opp. Hos oss kan du stole på at informasjonen er korrekt, oppfølgingen profesjonell, og kundeservicen rask og hjelpsom. Vi tror på læring som drivkraft for utvikling – for mennesker, bedrifter og samfunn. Enten du ønsker å styrke dine ferdigheter, bygge karriere, eller gi teamet ditt ny kompetanse, finner du løsningen hos oss. Besøk confex.no i dag, og finn ditt neste kurs blant Norges beste tilbydere av kunnskap og inspirasjon.
Kontaktuppgifter
Kivra 559489-5251, 10631, Stockholm, Sverige
- +46704568680
- info@confex.no
- confex.no
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Andra tittade också på
Fornøyd!
Jeg er svært fornøyd med kurset. Kursholderen var dyktig, både i faget og i formidlingen. Det meste av det jeg har lært vil jeg ta med i dagens arbeidshverdag.
Tilbakemelding til kursbeviset: synes det inneholdt færre ting enn det kunne. Kurset innehold en god bunke av bakgrunnsrett. Dette kunne blitt fremmet i eget kulepunkt, for det er noe bredere enn "ulike typer IT-kontrakter".
Sikkerhet og personvern kunne også blitt eget kulepunkt, da det ble dedikert et par timer til disse.
Bra kurs med mange gode tips som jeg…
Bra kurs med mange gode tips som jeg har god nytte av i hverdagen.
Litt erfaring med Teams i forkant anbefales for mest mulig utbytte av kurset. Kursleder var veldig flink og oppmerksom mot alle. Kurset anbefales.
Veldig nyttige og konkrete verktøy du…
Veldig nyttige og konkrete verktøy du lærer her. Dette kurset kan jeg anbefale til alle ledere på ulike nivåer.
Fin gjennomgang av Teams med en tydelig…
Fin gjennomgang av Teams med en tydelig og flink lærer, som hadde mye kunnskap om dette produktet fra Microsoft. Selv for de som er drevne Teams brukere, vil det være nyttig å få innspill på hvordan man kan gjøre Teams enda mer funksjonelt og praktisk i en hektisk arbeidshverdag.
Inspirerende og flott kurs!
Veldig bra og lærerikt kurs.
Veldig bra og lærerikt kurs.
God kombinasjon av teori og praktiske øvelser.
Useriøs aktør
Muligens en god kursleverandør, men det kommer jeg aldri til å teste. Jeg har ikke på noe tidspunkt hatt noe med disse å gjøre, likevel har de i august i år startet å sende meg reklame via e-post. En seriøs aktør ville være kjent med at dette både er et brudd på personvernloven og markedsføringsloven.
De sender mail med reklame uten at man…
De sender mail med reklame uten at man har registrert seg for det.
Godt gjennomført Teams-kurs i Teams
Godt gjennomført Teams-kurs i Teams.
Lærerikt innføringskurs med god tid til Q&A, kunnskapsrik kursholder.
Gode lokaler
Gode lokaler, god lunsj og ikke minst dyktig kursholder. Sentral beliggenhet av kurslokalene
Bra gjennomført og som forventet
Bra gjennomført og som forventet. God service og bevertning, hyggelig atmosfære.
Kan anbefale Fag på fredag konferansen
Kan anbefale Fag på fredag konferansen. Den gav meg veldig mye fin inspirasjon :)
Supre foredrag med proffe ansatte som…
Supre foredrag med proffe ansatte som tar i mot og følger opp! Nydelig mat og fine lokaler!
To ord: Svært bra!
Svært bra kurs, svært bra caser og øving, men viktigst av alt svært bra foreleser (Vivi-Ann Hilde) Alt i alt: Svært bra!
Får nesten daglig reklame eposter fra…
Får nesten daglig reklame eposter fra Confexnorge. Har prøvd å melde meg av epost listen deres flere ganger men det virker ikke. Dette bør ikke skje med en seriøs leverandør
Veldig bra gjennomført:-)
Kunnskapsløft for meg. Digger det😃
Lærte masse om privat økonomi på kort tid. Hvordan spare i aksjer og det var enkelt. Og et løft på selvfølelsen.
Erfaren konsulent
Bra gjennomføring av erfaren og dyktig kursholder. Innholdet i kurset er nyttig å ha med seg i hverdagen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.