I wasn’t satisfied with this company. The clothing didn’t fit well, and I didn’t find it to be quality material. The dress I purchased didn’t contain the appropriate proportions based on the sizing... Se mer
Commence
Det här tycker kunderna
First time buyer, the dresses were so cute and elegant. The quality of the materials exceeded my expectations plus excellent and prompt customer services. Wasn’t able to make a refund on a few outfits... Se mer
After I bought clothes in commence, I found they didn’t fit me, I emailed commence, the people worked there were very polite, understanding, they fixed my problem, even lost their interest , they are... Se mer
I made an order with commence which unfortunately I had make a return on my order for another size. The people at Commence were extremely understanding and helpful with my return. I could not be happi... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Commence er en webshop med salg af tøj til kvinder. Vi gør vores ypperste for at give vores kunder en god oplevelse, når de shopper tøj hos os. Vi forhandler modetøj med fokus på kvalitet til en god pris. Endvidere har vi fokus på at farver i garderoben.
Kontaktuppgifter
Risvangen 7, 8362, Hørning , Danmark
- mail@commence.dk
- commence.dk
Fantastisk service
Fantastisk service!
Kæmpe anbefaling herfra- kommer helt sikkert til at handle her igen :)

Svar från Commence
Fantastisk service og hurtig levering
Fantastisk service og hurtig levering.
Commence får min største anbefaling 😁

Svar från Commence
Jeg købte en dejlig sommerkjole
Jeg købte en dejlig sommerkjole. Jeg fik en rigtig god betjening og et lækkert stykke bolsje. Køber gerne igen i denne butik.

Svar från Commence
Super hurtig levering og meget venlig…
Super hurtig levering og meget venlig behandling af ordren.

Svar från Commence
Endnu engang har jeg modtaget mega…
Endnu engang har jeg modtaget mega lækre varer. Jeg havde selv mulighed for at prøve tøjet inden jeg købte det, hvilket var rigtig fint. Rigtig fin webshop med super god service. Kan varmt anbefales ❤️

Svar från Commence
Meget inspirerende at følge på insta
Meget inspirerende at følge på insta! Jeg har fået meget nyt tøj i nye farver og styles. Ting jeg ikke havde valgt, hvis jeg selv var gået på shoppetur i byen. Er super glad fornyet hele og det er allerede flittigt brugt!
Gode priser, hurtige levering super service!!

God kundeservice.
Købte en oversize skjorte til min kone som gave som hun blev rigtig glad for. Commence var så søde at pakke gaven rigtig fint ind - tusind tak for den gode service. Handler der helt sikkert igen.

Mega god online-offline oplevelse
Dejligt at se tøjet på et almindeligt menneske og mega dejligt tøj. Fik også et par sokker gratis med oveni som gave fordi jeg lagde en lidt større ordre. Det føles total som at være i en rigtig god fysisk butik

Fantastisk services :)
God og hurtig service også ved bytning…
God og hurtig service også ved bytning til en anden størrelse.

Svar från Commence
Lækkert tøj og fantastisk service!
Lækkert tøj til gode priser 🤩 Rigtig god service og vejledning. Derudover en super fed instagram med massere inspiration!
Helt klart en kæmpe anbefaling herfra.
Lækre varer, hurtig levering
Lækre varer, hurtig levering og varen var præcis som jeg havde forestillet mig ❤️ Alt godt herfra!

Svar från Commence
Super kundeservice og hurtig levering!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.