Erg tevreden met deze basics! Zowel de long sleeve als de t-shirts hebben een mooie fitted pasvorm, de stof voelt fijn en stevig aan en de kwaliteit is top voor de prijs. Goede prijs-kwaliteitverhoudi... Se mer
Det här tycker kunderna
Mooie kwaliteit kleding! Mooie collectie en natuurlijk altijd extra aantrekkelijk als er sale is ☺️ Snelle verzending, goed maatadvies en eenvoudig retourneren of ruilen. Dat laatste is zeker niet bi... Se mer
Klantenservice is goed bereikbaar en helpen heel fijn en snel. Kleding die te klein was, kon ik aanmelden als ruilen. En de volgende dag was het pakketje er al met een grotere maat. Zo kon ik vergelij... Se mer
Ben alleen maar ontzettend blij dat ik aantal jaar geleden Colourful Rebel ontdekt heb. Zomer, herfst, lente en winter. Je vindt altijd unieke fashion die bij je past van constante en hoge kwaliteit!... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Online fashion webshop voor Vrouwen en Mannen! Shop nu onze nieuwe Summer '18 collectie. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
Kontaktuppgifter
Bos en Lommerweg, Amsterdam, Nederländerna
- colourfulrebel.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 19 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De kleding heeft een goede kwaliteit
De kleding heeft een goede kwaliteit!
En de levering was de volgende dag super blij mee !!
Snelle en nette levering
Ik ben echt fan van de basics
Ik ben echt fan van de basics. De kleuren zijn top en de stof zit heerlijk. Maten vallen wel klein. Bezorging is snel en retouren gaat makkelijk. Wel aantal keer moeten wachten op voorraad.
Snelle bezorging en goede kwaliteit…
Snelle bezorging en goede kwaliteit kleding!
De basic collectie is echt heel fijn
De basic collectie is echt heel fijn! Mooie zachte stoffen en goede materialen, die zou ik zeker aan iedereen aanraden.
Prettige ervaring
De communicatie was goed en de levering was snel.
fitted t shirt besteld
Ik heb een fitted t shirt besteld, normaal heb ik een M, maar deze was echt te krap, heb vervolgens een XL besteld en die zat perfect. Retourproces ging netjes, door het omruilen van de maat hoefde ik niet te wachten. Enige minpuntje is dat de maat niet klopte.
Mooie kwaliteit
Mooie kwaliteit, goede prijs. Heel fijne basics. Ze vallen wel iets kleiner uit. Ik heb normaal maar S en koop de basics in maat M. Ik heb ze in alle kleuren
Sinds ik hier een pak van heb ben ik…
Sinds ik hier een pak van heb ben ik obsessed! Mega mooie kwaliteit! Zachte basics! Goede en snelle service. Ik raadt dit echt aan iedereen aan! Ik voel me zo mooi in deze kleding
Eerlijke kleding van goede kwaliteit voor een goede prijs
Goed overzicht op de site van de producten die er zijn. Snelle levering. Kleding is stevig en dus van goede kwaliteit. Maatvoering is perfect
Ik ga zeker meer bestellingen plaatsen
snel geleverd en leuk artikel
snel geleverd en leuk artikel, erg blij mee, vooral stond hij me ook erg leuk toen ik ermee een vliegtuig uit gesprongen ben. uiteraard wel aan een parachutje.
Snelle bezorging en prachtige trui en…
Snelle bezorging en prachtige trui en kwaliteit!Ben er blij mee😁
Kleding snel verzonden
Kleding snel verzonden, netjes verpakt.
De basics shirts vallen erg klein!
Bestellen und Lieferung waren super
Bestellen und Lieferung waren super! Retoure ebenfalls - es gab mehrere Optionen (Gutschein, Austausch gegen neue Ware, Geld zurück aufs Konto).
Bin sehr zufrieden.
Ik heb 2 t shirts gekocht en ze zijn…
Ik heb 2 t shirts gekocht en ze zijn goed en fijn van kwaliteit. Helaas waren er niet meer in mijn maat.
Fijn bedrijf en super kleding!
Snelle verzending, super kwaliteit kleding en hele fijne retour procedure (had per ongelijk een verkeerde maat besteld.. Maar kon hem makkelijk omruilen!)
Wat een fantastisch bedrijf
Wat een fantastisch bedrijf! Ik ben ontzettend blij met mijn aankopen en mijn ervaringen hier. Vanaf het eerste contact merk je meteen hoe vriendelijk en betrokken de klantenservice is. Er wordt echt met je meegedacht en je voelt je als klant gewaardeerd.
De kleding is van ontzettend goede kwaliteit, mooi afgewerkt en zit heerlijk. Ik heb inmiddels meerdere keren iets besteld en elke keer ben ik weer supertevreden. Het is duidelijk dat hier veel aandacht en zorg aan wordt besteed.
Een bedrijf waar kwaliteit en klantvriendelijkheid echt centraal staan. Ik kan deze winkel dan ook van harte aanbevelen aan iedereen!
Super fan van dit fijne merk
Super fan van dit fijne merk! Kleding zit altijd perfect! Service is goed!
Alleen maar complimenten
Colourful rebel
Snelle verzending, hele leuke kleding, en vooral ‘basic’ wat je geheel het jaar door kan dragen, niet te veel printjes, zeker een aanrader voor mensen die ook op zoek zijn naar basic shirts!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.