HanadaCards.dk Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Jeg har handlet ved collectibles/hanadacards siden dag 1 og har altid modtaget god service, hurtig levering og stor respekt for håndtering af varende som professionel beskyttelse. Jeg elsker li... Se mer

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse hos HanadaCards. Servicen var under al kritik – personalet virkede uinteresserede, og jeg følte mig ikke taget seriøst som kunde. Det tog alt for lang tid at få hj... Se mer

*Edit. Pakken blev fundet efter Alex kontaktede gls. Det var en fejl fra gls side og anmeldelsen her ændres derfor fra 2 til 5 stjerner. Plejer at have stor optur over claims og livestreams på YouT... Se mer

1. Butik för samlarobjekt

Dansk Pokemon-webshop med et stort udvalg af bl.a. de nyeste produkter, gradede PSA kort og vilde box breaks.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

bedste pokemon shop i dk

fantastisk service, bedste pokemon shop i danmark, altid pålidelige priser og hurtig levering

16 april 2024

Svar från HanadaCards.dk

Tusind tak Molle! Tak for anmeldelsen og for at du er med på livestreamen. Hilsen Alex :-)

Nemt

Nemt, hurtigt godkendt.

9 april 2024

Hej Emil, Tusind tak for din anmeldelse :-) Hilsen Alex

Super godt

Super godt, og god service

11 mars 2024

Svar från HanadaCards.dk

Hej Kristian. Tusind tak for at du har taget dig tid til at skyde stjerner afsted herinde. Hilsen Alex :-)

SO COOL

SO COOL, ALTID FEDE BREAKS, VIDEOER, OG KVALITET PÅ CARDS, SAMT FORSENDELSE.
KAN IKKE GØRES BEDRE.

11 mars 2024

Hej Jan O, Tusind tak for din anmeldelse. :-) Hilsen Alex

Helt igennem fantastisk Web shop med…

Helt igennem fantastisk Web shop med mange graded kort og mange andre spændende produkter.
Hurtig levering og mega god kunde service.
Kan varmt anbefales

9 februari 2024

Svar från HanadaCards.dk

Hej Jette! Tusind tak for din anmeldelse - og tak for at ud er med på webshop-rejsen. Hilsen Alex

Fantastisk sted at handle

Fantastisk sted at handle. Aldrig problemer, og altid til tiden. Kan på det varmeste anbefales. Kunne fortsætte med at give stjerner her.

5 februari 2024

Svar från HanadaCards.dk

Hej Tommy! Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive herinde! Jeg er glad for at du har en god oplevelse med shoppen. :-) Hilsen Alex

God service, ærligt købmandskab.

Har handlet af flere omgange og har kun haft rigtig god erfaring med det. Kortene bliver pakket så respektfult ind, at man ikke skal bekymre sig om skader ved fragt. Man mærker tydeligt, at man handler med en virksomhed, der kun sælger produkter der har en høj kvalitet, og som er ærlige i produktbeskrivelse mv.

Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

24 januari 2024

Svar från HanadaCards.dk

Hej Fabrina! Tusind tak for din abefaling - jeg er glad for at du har gode erfaringer med shoppen! Hilsen Alex

KÆMPE FAN<3

Jeg elsker live-break og det store udvalg som er på hjemmesiden <3

Generelt er jeg bare KÆMPE fan af alex/eventyrmanden <3

Ps. Dette er min første anmeldes EVER!! Håber det kan bruges :D

19 februari 2024

Svar från HanadaCards.dk

Hej Ronni! Det er jeg mega glad for at læse! Tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse! :-) Hilsen Alex

Fedt udvalg & god service

Fedt udvalg, god service og hurtig leveringe. Mere kan man egentlig ikke rigtig forlange.

30 januari 2024

Svar från HanadaCards.dk

Hejsa! Det er jeg glad for at læse! Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse! Hilsen Alex

Awesome service

Awesome service, awesome packaging, awesome shop!

6 februari 2024

Hey Thomas! Thank you for the review :-) All the best, Alex

Servicen er i top

Altid god service og hurtigt levering. Når du får leveret dine vare er de altid pakket rigtig godt ind, så dine vare ikke tager skade.

19 februari 2024

Svar från HanadaCards.dk

Hej René! Tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse - jeg er glad for at du har gode erfaringer med webshoppen. :-) Hilsen Alex

Altid super service

Altid super service. Hyggelige live breaks. En extra ting i pakken når man modtager den. Alt er fint pakket ind. Super fedt. 5 stjerner herfra og det er baseret på flere køb!!! 😃👏

9 februari 2024

Svar från HanadaCards.dk

Hej Kasper! Tusind tak for din anmeldelse - og for at være med på YouTube breaks! Hilsen Alex

God service

God service, gode priser og hurtig levering.

3 januari 2024

Svar från HanadaCards.dk

Hej Andreas! Tak for at du deler dine erfaringer om shoppen, og tager dig tid til at skrive en anmeldelse! Hilsen Alex