Fantastiskt trevliga och ger alltid femstjärnig service! När shoppingsuget faller in hos min English toy terrier Doris, så öppnar de upp dörrarna med glädje. Doris bär deras halsband i storle... Se mer
Halsbandet tappade färg och färgade av sig på hunden. Svaret ifrån kundservice är att det inte kan vara ute i regn, altså inte som förväntat ett produktionsfel... Hundhalsband måste vara designade f... Se mer
Welcome to Collar of Sweden. Creators of colourful & trendy dog accessories for both pups & humans. For the pups we've got dog collars, leads, beds, engraved name tags and more. For the hoomans we got stylish caps, beanies, bags & functional totes. We have styles, colours & products for every personality. High Paw!
Hammarby Allé 12A, 120 30, Stockholm, Sverige
- contact@collarofsweden.com
- collarofsweden.com
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Snabb leveranstid och sååå nöjd med min…
Snabb leveranstid och sååå nöjd med min beställning. Rekommenderar definitivt! Kommer köpa härifrån igen🥰
Rekommenderar verkligen Collar of…
Rekommenderar verkligen Collar of Sweden! Så fina varor som överträffade mina förväntningar, snabb leverans och grym service ❤️🐶
Toppen service
Beställde ett halsband till min whippet som helt gick av bara på en månad. Mailade till Collar of Sweden och fick supersnabba svar och de skickade direkt ett nytt halsband till mig som fungerar perfekt! Verkar bara ha fått ett dåligt exemplar första gången. Väldigt nöjd med allt.
Bra kvalitét och snabb leverans.
Supernöjd
Supernöjd med mitt köp! Halsband, koppel, namnbricka och keps håller verkligen hög kvalitet! Allt känns hållbart och tåligt, även för oss med hundar som gärna drar lite extra i kopplet. Leveransen var snabb och hemsidan var smidig att använda. Jag handlar gärna här igen! 🥰
Kvalitet,design,service och bemötande…
Kvalitet,design,service och bemötande är toppklass!
Samt bra prisläge och mycket trevlig fin lokal. Ett måste för alla hundägare!

Älskar färgerna på halsbanden
Älskar färgerna på halsbanden. Toppen kvalitet. Bra med reflex banden. Kepsarna super nice och ett kul kompliment.
Toppen service. Inget och klaga på alls faktiskt. Rekommenderar varmt.

Alltid lika nöjd
Alltid lika nöjd! Älskar kvalitén och sen designen ❤️❤️

Svar från Collar of Sweden
Halsbandet tappade färg och färgade av…
Hundhalsband måste vara designade för lite regn helt absurt att man inte kan låta hunden gå ut på toa för att det regnar där ute.
Lädret verkar annars vara av bra kvalite.

Svar från Collar of Sweden
Bättre service får man leta länge efter!
Fantastiskt trevliga och ger alltid femstjärnig service!
Doris bär deras halsband i storlek xs narrow och Koppel i s. Passar kanon och är mycket snygga på henne!
Jag själv matchar henne med en grym keps, som också är en perfekt present. Kennelmatte och kennelhusse har absolut fått en keps var ;)
Riktigt härliga designer
Är alltid lika spänd när Collar of Sweden ska lansera nya produkter! Har aldrig blivit besviken på deras kvalitet, design eller bemötande när jag kontaktat de. Mina favoriter är reflex och glitter koppel med halsband, och kepsen ”fur mama” ✨
Väldigt bra kvalitet på framförallt halsband ock koppel
Alltid jättefina grejer med mkt bra kvalitet, alltid så himla trevligt bemötande och snabba leveranser. Är så väldigt nöjd med allting och rekommenderar dom till alla jag kan. Har varit kund i många år och kommer fortsätta vara det.
Väldigt fina och välgjorda halsband 😊
Väldigt fina och välgjorda halsband i både vanligt och veganskt läder.
Härliga färger och mönster som förnyas med nya kollektioner ett par gånger per år.
Snabb leverans och bra kundservice.
Jag har uteslutande använt Collar of…
Jag har uteslutande använt Collar of Sweden-koppel de senaste par åren och har alltid varit väldigt nöjd med både kvalitet och service.
Riktigt fina halsband!
Riktigt bra kvalitet och rolig design!
Köpt mina absolut bästa hundhalsband och koppel här!! Rekommenderar STARKT!
We love all their styles 🥰
We love all their styles 🥰 and the shipping is so fast 🫶
The quality is amazing!
Jättefina produkter och snabb leverans!
Design, kvalitet och service i toppklass
Otroligt fina produkter, både design- och kvalitetsmässigt. Trevlig och personlig service/bemötande och snabba leveranser! Använder bara halsband och koppel från Collar of Sweden och får alltid komplimanger när jag är ute med vår lille italian greyhoundkille :-) Rekommenderar varmt!
Otroligt nöjd stammis!
Jag har handlat flera olika halsband och koppel, en skål, hundskor, en säng med mera accessoarer från Collar of Sweden till vår vovve och är alltid supernöjd. Otroligt snabb frakt, trevlig kundservice och kvalitativa produkter som håller länge.