I have a monthly subscription with Collaglo and this month I received a completely different collagen instead of the one I pay for. I sent a clear message via the Collaglo website making them aware of... Se mer
Det här tycker kunderna
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij Collaglo is het onze missie om transparantie en integriteit te brengen in de collageenmarkt. We zijn er trots op 100% puur collageen aan te bieden, veilig geproduceerd onder streng overheidstoezicht in Nederland. Ons streven naar transparantie betekent dat we duidelijk communiceren over de herkomst van ons collageen, zodat je precies weet wat je consumeert. We zijn er trots op dat we een product leveren dat vrij is van schadelijke stoffen, additieven en conserveringsmiddelen - alleen collageen van de hoogste kwaliteit om je lichaam van brandstof te voorzien. Duurzaamheid: We nemen onze verantwoordelijkheid als gezondheidsbedrijf serieus en het is met grote zorg en bewustzijn dat we ons richten op het verminderen van onze impact op het milieu. Bij elk aspect van ons productie- en verpakkingsproces houden we rekening met onze planeet. Onze collageenpeptiden zijn afgeleid van bijproducten van runderen die anders verloren zouden gaan, zodat we de beschikbare bronnen optimaal benutten en onze ecologische voetafdruk tot een minimum beperken. Door deze bijproducten opnieuw te gebruiken, verminderen we de hoeveelheid afval en bevorderen we een circulaire economie, waarin niets ongebruikt blijft. Onze toewijding aan de planeet stopt niet bij de inkoop; we hebben elk aspect van onze verpakking ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Door recyclebare materialen te gebruiken om afval te minimaliseren en geen plastic schepjes te gebruiken, creëren we compacte verpakkingen die door de brievenbus passen, zodat elke zending zo efficiënt mogelijk is.
Kontaktuppgifter
Keizersgracht 534, 1017 EK, Amsterdam, Nederländerna
- Support@collaglo.com
- collaglo.com
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Op tijd gestuurd
Op tijd gestuurd, en reageren op tijd als je iets vraagt , collageen is goed opgelost

Stralende huid
Proef je niks van in je smoothie en merk dat ik langer vol erdoor ben door de eiwitten! Huid al heel snel meer gehydrateerd merkte ik

Svar från Collaglo
Ik vind de klanten service geweldig
Ik vind de klanten service geweldig! Ze hebben me in korte tijd geholpen om mijn fout bij de bestelling op te lossen.

Svar från Collaglo
Geen idee nog of het product goed…
Geen idee nog of het product goed werkt. Je moet het voor de smaak wel echt ergens doorheen mengen. Met alleen water is het echt niet te doen.
De levering was supersnel, en fijn dat het gewoon door de brievenbus kan.

Happy met Collaglo
De zak van Collaglo ligt de volgende dag na de bestselling op de deurmat, het past perfect door de brievenbus. Ik gebruik het al meer dan een jaar. Ik heb nu lange nagels en haren. Mijn gezicht is jonger, minder rimpels:) Ik ben erg blij met het gebruik van collaglo!

Stralende huid!
Ik gebruik Collaglo nu een tijdje en mijn huid straalt als nooit tevoren! Super fijn dat je het op zoveel verschillende manieren kunt gebruiken, dat maakt het voor iedereen toegankelijk en makkelijk in gebruik!

Svar från Collaglo
Bought it for my Mom after seeing some…
Bought it for my Mom after seeing some of their ads. She said she saw her skin improve after two weeks already. Great stuff.

Svar från Collaglo
Beste Collageen poeder in de markt
Ik heb nu Collageen poeder van verschillende aanbieders geprobeerd, maar de Collageen poeder van Collaglo is veruit de beste die ik ooit gebruikt heb. De huid in mijn gezicht is duidelijk strakker geworden en ziet er gezonder uit. De poeder lost goed op, zonder te klonteren. Ik blijf hier zeker bestellen!

super fijne aankoop
Product verpakking ziet er niet alleen veel belovend uit maar product zelf ook echt. Nu aantal dagen structureel ingenomen bij mijn ontbijt en mijn huid straalt echt veel meer. Levering ging ook super snel en ben echt ontzettend tevreden met mijn aankoop.

Svar från Collaglo
Mooie verpakking, snelle levering. Aanrader!
Mooie verpakking, snelle levering. Blij mee!

Heel erg fijn product
Heel erg fijn product. Ik gebruik het nu 2 maanden en merk al duidelijk verschil!

Svar från Collaglo
Geweldig product en snelle service
Beste op de markt en ik heb alle varianten inmiddels wel getest

Svar från Collaglo
Ik ben ontzettend tevreden met dit…
Ik ben ontzettend tevreden met dit collageenpoeder! Het lost makkelijk op, heeft een neutrale smaak en na een paar weken merk ik echt verschil in mijn huid en nagels. Ze voelen sterker en gezonder aan. Perfect product voor een dagelijkse boost!

Svar från Collaglo
Sinds ik het collageen van Collaglo…
Sinds ik het collageen van Collaglo gebruik, merk ik een duidelijk verschil in mijn huid, haar en algehele vitaliteit. Mijn huid voelt steviger aan en mijn gewrichten lijken soepeler. Wat ik ook waardeer, is dat het product makkelijk in mijn dagelijkse routine past, bijvoorbeeld door het aan mijn ontbijt toe te voegen.
De transparantie over de herkomst en kwaliteit geeft vertrouwen, en het feit dat Collaglo duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, maakt het extra bijzonder.
Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen aan die zijn gezondheid op een natuurlijke manier wil ondersteunen.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.