Ik dacht een leuke poster op canvas te kopen, maar inmiddels ben ik vooral veel frustratie verder. Eind december heb ik twee canvassen besteld. Na ontvangst heb ik binnen de retourtermijn mijn... Se mer
Det här tycker kunderna
Nachdem ich eine Bestellbestätigung bekommen habe, war tatsächlich kurz Ruhe! Auf Nachfrage habe ich aber direkt eine Antwort erhalten und kurz danach wurde das Bild, welches ich richtig toll finde, g... Se mer
War wegen einiger neg.Bewertungen etwas verunsichert. Habe dann mein Wunschbild trotzdem bestellt und bin begeistert. Tolles Bild,sicher verpackt ....Freude! Einzig die Lieferzeit verzögerte sich e... Se mer
Koop hier niets! k ben zwaar teleurgesteld. Men levert een schilderij in baklijst in een slechte kwaliteit, vale kleuren en bij de donkere vlakken vol met kleine witte stipjes. Dan reageert men totaa... Se mer
Överträdelse av riktlinjerna
Miscommunicatie en lange levertijden
24 juli een aankoop gedaan. Deze zou binnen 3-5 werkdagen binnenkomen. Na een week niks mogen vernemen en zelf maar contact opgenomen.
Daar kregen we een man aan de lijn die niet erg enthousiast overkwam. Hij vertelde ons dat het schilderij binnen een aantal dagen werd opgestuurd en dat we daar dezelfde dag nog via de e-mail contact over zouden krijgen wanneer deze met de koerier mee zou gaan.
Op de uiterste dag nog maar eens gebeld. Deze keer kregen we Marieke aan de lijn. Zij vertelde ons hetzelfde, alleen dat het nu écht binnen een aantal dagen bij ons thuis moest zijn aangezien de bestelling al gedrukt is en klaar staat om ingelijst te worden. Allemaal goed en enthousiast dat het nu écht bijna tijd is voor de levering. ;)
Diezelfde dag krijgen we een e-mail van Collage Depot. In die e-mail stond beschreven dat het de koerier niet lukt om vandaag de bestelling te leveren. De chauffeur zou een ongeluk hebben gehad op de weg en om die reden is er ook geen track & trace e-mail verstuurd. De koerier zou maandag contact opnemen om een nieuwe leverdatum door te geven (wat überhaupt raar is, aangezien de bestelling nog ingelijst moest worden).
Je raad het al... Inmiddels is het dinsdag en is er nog altijd geen contact opgenomen met ons. Erg jammer omdat we super enthousiast zijn over onze bestelling. Ik geloof dat het uiteindelijk wel een keer binnenkomt, alleen de klantenservice zou een stuk beter kunnen. Dan zou deze review ook meer sterren krijgen.

Svar från -
Mooie en aparte werken voor aan de muur!
Zij hebben mooie werken voor aan de muur, echt de moeite waard. Ik had gekozen voor 100 x 75 cm in een baklijst. Dat laatste maakt je schilderij af.
Goed contact gehad met de klantenservice. Mijn bestelling was keurig, en goed/safe verpakt. Werd netjes bezorgd door de koerier.
Voor herhaling vatbaar, daar ik het leuk vind om regelmatig een nieuw werk boven de bank wil hebben!
Aanrader!
As this seems to be the only way to be…
As this seems to be the only way to be in contact with you ... after a few mails promising me to be reimbursed for the picture I ordered in APRIL! I still haven't received the money. So I am continuing this way to express my profound deception.
Via google website gevonden
Via google website gevonden. Ik was op zoek naar schilderij ‘vrouw met kleurenrok’. Ik ben zeer tevreden met aankoop. Grote assortiment en zoveel keuzes. Ik had mij gedacht en via klantenservice heb ik mijn bestelling veranderd, was erg blij dat het nog mogelijk was. Ik zal zeker weten in de toekomst nieuwe bestelling plaatsen. Dank voor alles.
Toch nog goed gekomen
Na mijn review op Trustpilot van 23 juni een tijd niks gehoord, maar toen kwam er op Trustpilot een reactie van Fleur van Collagedepot. Fleur heeft de klacht opgepakt, we kregen heel vlot een nieuw schilderij, nu met de kleuren zoals op de website getoond. Hij is prachtig! Het oude schilderij hoefde niet retour gezonden te worden.
Uiteindelijk heel tevreden over deze oplossing.
Geen contact mee te krijgen
Ik probeer al een week Collagedepot te bereiken maar dit is onmogelijk!
Ze reageren niet op mijn mail en als ik ze bel en eindelijk iemand te pakken krijgen moet ik een mail sturen, wat ik dus al meerdere keren heb gedaan!

Svar från -
Ik heb ook afgelopen week een…
Ik heb ook afgelopen week een bestelling geplaatst, mail ontvangen dat het verstuurd is zonder een track en trace code na paar keer contact gezocht te hebben tot op heden geen reactie terug ontvangen. Mocht het veranderen dan geef ik het hier alsnog aan. Ik heb vandaag netjes antwoord gekregen dat er inderdaad problemen met de mailserver waren en er daarom vertraging is ontstaan maar dat ik hem binnen twee werkdagen zal ontvangen dus dan zal ik de sterren ook aanpassen naar vijf ipv 1 ..Vandaag 11 juli netjes een antwoord ontvangen dat het inmiddels is ingepakt en dat ik het A.s woensdag 16 juli geleverd krijg vanwege de grootte niet met post.nl (150 cm x 100).
Ik heb hem vandaag ook mogen ontvangen en we zijn er heel blij mee .
Super mooi acrylglas schilderij…
Super mooi acrylglas schilderij ontvangen, erg tevreden. Snelle service!
Prachtig ingelijst canvas doek…
Prachtig ingelijst canvas doek ontvangen. Originele maat was niet leverbaar en kreeg een gratis upgrade. Topnservice en prachtig doek, helemaal gelukkig met deze service.
Zeer goed en hufterproof binnengekomen
Zeer goed en hufterproof binnengekomen. Mooi snel en precies volgens onze verwachtingen. Gaan we zeker vaker bestellen!
Een heel mooi schilderij
Een heel mooi schilderij, scherpe afdruk en goede kleurkwaliteit. Het schilderij met magneten viel na 4 dagen van de muur. De lijst was beschadigd. Na overleg hebben we kosteloos, super snel een nieuw schilderij ontvangen. Fleur van de klantenservice reageerde vlot en vriendelijk op mijn mailtjes. Ze dacht goed mee. Een heel coulant bedrijf!
Ook wij hebben geen contact gekregen…
Ook wij hebben geen contact gekregen met het bedrijf via mail/ WhatsApp
We hadden voor een flink bedrag 3 canvasdoeken in een baklijst gekocht
Bleek het doek los te zijn van de baklijst
Vele zakjes met schroefjes en houten wiggen maar geen beschrijving
Na veel uitzoeken en werk zelf maar een oplossing gezocht maar is niet netjes voor zo'n groot bedrag
Doeken zijn wel van hoge kwaliteit
Ondertussen contact gehad en het is maar volle tevredenheid opgelost
klantenservice heeft top gereageerd
Eerlijk is eerlijk de klacht is super goed opgepakt. Binnen 1 week een nieuwe gekregen die top was
Eerder kregen we geen contact over onze klacht via mail en WhatsApp.
Onwijs vriendelijk geholpen door Fleur
Onwijs vriendelijk geholpen door Fleur, nadat ik nog wat twijfelde over de formaten etc. van mijn bestelling. Super ervaring!
Erg tevreden
De levering duurde wat langer als verwacht maar na een telefoontje was het de volgende dag in huis. De afbeelding is echt prachtig en ik ga zeker nog eens bestellen
Hele fijne klantenservice
Er was met de bezorging iets mis gegaan, waardoor het pakket niet bij mij aankwam. CollageDepot heeft dit heel netjes afgehandeld, en me uiteindelijk een nieuw schilderij opgestuurd! Ik ben er echt enorm blij mee!
mooi product
Mijn bestelling was zoek maar er kwam…
Mijn bestelling was zoek maar er kwam meteen actie dus een super service .
Leuke producten voor een goede prijs en…
Leuke producten voor een goede prijs en super vriendelijk.
Aanrader
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.