We zijn zeer tevreden over ons ervaring met Coga Vastgoed. Het team “Mevr. Femke” was professioneel, vriendelijk en altijd bereikbaar voor vragen. Alles verliep vlot en duidelijk van begin tot einde.... Se mer
Det här tycker kunderna
Vlotte en correcte werkwijze bij Coga met kennis van zaken. Zeer goed en vriendelijk contact met Sabrina en Martine. Steeds bereid om ook telefonische vragen te beantwoorden. Reeds tweede maal dat ik... Se mer
Coga heeft ons heel fijn ondersteund in de aankoop van onze eerste woning. Fijn contact, betrouwbaar en goed bereikbaar.
Heel goede begeleiding van jullie, Femke & Martine, Vanessa. Snelle handeling, appartement was snel verhuurd. Aangename bespreking op kantoor in Sint Job. Die heel mooi vernieuwd is. Prima servi... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Coga is regionaal verankerd, een lokale makelaar met een werkgebied tussen Antwerpen en de Nederlandse grens. Door die focus sinds 1985 kunnen we nu steunen op een enorme marktkennis en tonnen ervaring. Wij werken enkel met gediplomeerde makelaars die u van A tot Z ontzorgen doorheen uw vastgoedtransactie. Onze grote database zorgt onmiddellijk voor potentiële kandidaten, die professioneel worden opgevolgd en waarbij onze in house juridische dienst alle documenten voor haar rekening neemt. Misschien nog het belangrijkste, wij doen graag wat we doen, wij leven vastgoed!
Kontaktuppgifter
Eikenlei 2, 2960, St.-Job-in-'t-Goor, Belgien
- 03 636 47 47
- info@coga.be
- coga.be
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Top team
Dit is onze 3de samenwerking met Coga en telkens staan wij versteld over de soepele, zeer uitgebreide en professionele service die Coga biedt. Vanaf de start van uw dossier wordt werkelijk 'alles' door hun gespecialiseerd team voorzien en geregeld.
Fantastische begeleiding naar een nieuwe woning
Wij wensen Sabrina en kantoor Coga, een dikke proficiat voor de uitstekende begeleiding naar de aankoop van onze nieuwe woning en vooral de uitgebreide informatie, die werd meegeven in de aanloop naar de definitieve verkoopovereenkomst
Van Harte bedankt
Pascal & Liliane
Topservice
Lieven heeft er mee voor gezorgd dat alles in orde kwam zowel voor mij alsmede verkoper! Topservice!
Direct terug verhuurd aan een persoon…
Direct terug verhuurd aan een persoon waar ik denk van dat zij is een goede huurder .
Wij geven COGA 10+
Wij geven COGA 10+ !
Na 1 jaar en 6 maanden en 3 makelaars verder, is ons huis verkocht op 1 maand tijd en dé correcte prijs door Koen van COGA!
Prima service en opvolging.
Volledige info en regelmatige updates voor, tijdens en na de verkoopperiode. Altijd bereikbaar voor vragen. Prima service!
Juiste en volledige informatie en…
Juiste en volledige informatie en opvolging van een verkoopdossier van begin tot het einde (geconfirmeerd door onze notaris).
Vriendelijke en correcte dienstverlening en dit door het hele team.
Zeer professioneel immokantoor.
Zeer vlotte en vriendelijke behandeling…
Zeer vlotte en vriendelijke behandeling van de verkoop van ons huis door Sabrina.
Alles (aankoop en verkoop van woonst)…
Alles (aankoop en verkoop van woonst) is tot hiertoe perfect en vlot verlopen, nu nog wachten tot wij de akte kunnen verlijden.
.Top immo kantoor ,zeer behulpzaam
.Top immo kantoor ,zeer behulpzaam, goede service. Dikke pluim voor Gunther,heeft zijn best gedaan.
COGA maakt waar wat ze beloven !
Zeer professioneel en intermenselijk contact met zaakvoerder Koen, die alles perfect begeleidde vanaf het eerste bezoek aan huis tot en met de ondertekening van de compromis. Correcte waardebepaling van de woning, correcte publiciteit n snelle feedback, die er toe leidden dat de woning binnen de tien dagen was verkocht !
Top makelaar heel vriendelijk…
Top makelaar heel vriendelijk behulpzaam vooral Gunther is een hele goede man en makelaar.
Steeds tot uw dienst zonder problemen
Steeds tot uw dienst zonder problemen
Zeer professioneel en persoonlijk contact
We werken ondertussen al meer dan 10…
We werken ondertussen al meer dan 10 jaar met het Coga-team voor de aankoop en verhuur van onze eigendommen. Hebben ook met andere makelaars gewerkt, maar geen enkele kon het professionele niveau van Coga benaderen. Steeds correcte opvolging (Femke !) en administratieve afhandeling (Martine !) van de dossiers. Top !
Topservice
Het is niet de eerste keer dat we een pand verkopen met Coga, meer bepaald met Lieven.
De vlotte, professionele, bijna vriendschappelijke aanpak heeft steeds geleid tot een zeer vlotte verkoop binnen ons verwachtingspatroon qua prijs.
Topservice Lieven, telkens weer!
Betrouwbare hulp
Een goede screening , snel kandidaten en fijne ondersteuning bij contract en wissel huurder
Professionaliteit troef
Het team van Coga begeleidde de verhuring op een zeer professionele en efficiënte manier. Heldere communicatie, snelle opvolging en een vlotte afhandeling. Ze denken echt mee en nemen alle zorgen uit handen. Absoluut een aanrader voor wie zorgeloos wil verhuren!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.