meget lyssky type. Han stod længe og stirrede da jeg skulle have min kaffe. Og den kaffe smagte eddermame underligt, jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg er 100% sikker på at han havde putt... Se mer
Det här tycker kunderna
Coffee By Storm har lige leveret to nye fuldautomatiske espressomaskiner fra Eversys til vores nye kontor i Valby og det hele gik som sædvanligt perfekt. Efter ordren var lagt kom Rolf forbi og besig... Se mer
Vi har haft Maskiner og kaffe fra Coffee by Storm i snart 10 år og er helt igennem tilfredse med både produkt og service. De er altid løsningsorienteret og søde når man ringer. De er hurtige til og k... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Barista verdensmester Fritz Storm har tager det bedste fra baristakulturen og leverer totalle kaffeløsninger til virksomheder. Helt friskristet kaffe.
Kontaktuppgifter
Danmark
- coffeebystorm.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Havde den mest ubehagelige oplevelse i…
Havde den mest ubehagelige oplevelse i morges på herlev hovedgade/marienlundvej med en af jeres vanvittige chauffører. Han kommer fra vindebyvej og skal køre direkte i drejebanen, men vælger at køre i ligeud banen for derefter at tro han bare kan springe hele køen over. Det ville jeg ikke lige finde mig i, og så rullede den vanvittigt aggressive mand vinduet ned og råbte og skreg. Det var så ubehageligt, og da der blev plads i drejebanen, fortsatte han med at råbe og skrige og råbte jeg skulle rulle mit vindue ned, han var seriøst sindssyg og sikkert voldsmand. Jeg var bange for at hvis der ikke havde været alle de vidner og biler var han steget ud og slået mig gul og blå. Det var helt grotesk og ude af proportioner. Vi holder alle og venter og er frustrerede, men det der burde have give en bøde for chikane. Føj for at have den sindssyge person ansat. Føj for et firma. Jeg har taget billede af bil og nummerplade.

Svar från Coffee by Storm
Sikkert fine til at lave…
Sikkert fine til at lave kaffeløsninger, men deres “teknikere” har åbentbart så travlt at de er ligeglade hvordan de kører i trafikken. Havde en “coffee by storm” sort varebil liggende 0.2 cm i bagenden af mig, og da jeg stoppede op for at få en snak med vedkommende skyndte han sig at race videre. Kunne aldrig finde på at benytte et firma, som er så ligeglade med andres sikkerhed.
Sket i 3400 Hillerød, igennem Tulstrup by

Svar från Coffee by Storm
Har fået en rigtig god behandling og…
Har fået en rigtig god behandling og tilbud af medarbejder Jakob Primdal-Olsen i forbindelse med indkøb af en kaffemaskine.
God service med stor forståelse for at høre om vores behov.
Sognepræst Maria Hjort. Aalholm Kirke, Valby.
Dejlig kaffeoplevelse
Man får en rigtig dejlig kaffe fra Coffee by Storm og selvom vi i vores husstand hverken er kaffenørder eller smagseksperter, er vi alligevel glade for den daglige kaffe. Vi har prøvet supermarkedernes varianter, hvis vi ikke har bestilt kaffe i tide. Hver gang vender vi tilbage til Coffee by Storm. Min personlige hverdagsfavorit er Tucan. Motmot'en er fabelagtig dejlig, når der er god tid og selskab, der skal forkæles.
Til sidst kan jeg godt lide den nye emballage, som er æstetisk afdæmpet og klæder de fleste køkkener.
Friskristet kaffe til en god pris
Jeg er privatkunde og har længe købt Coffee by Storm til stempelkande. Jeg skifter mellem den bløde og milde Crane, den lidt syrligere Condor og Tucan når der er behov for noget kraftigere - for variationens skyld - og alt efter temperamentet dén dag!
Nu har jeg kastet mig ud i en la Pavoni maskine til espresso. Har afprøvet Quetztal, som var virkelig lækker, og på trods af nybegynder niveau lykkedes en dejlig crema. Næste skridt er den lidt dyrere Mot Mot.
Vil gerne anbefale den fine balance mellem friskristet kaffe og en god pris som jeg synes Storm Coffee rammer lige i bagdelen :-)
Fantastisk kaffe
Vi fik leveret en Eversys Cameo c’2m til vores kontor. Før havde vi en løsning fra Nespresso og forskellen er enorm. Coffee by Storm har leveret sublim service og kaffe af højeste kvalitet.
RIGTIG god og blød kaffe til en…
RIGTIG god og blød kaffe til en fornuftig pris.
Vi startede med at prøve kaffen af på arbejdet, lidt kritiske, da vi vant til en rigtig god, men også noget dyrere kaffe.
Vi blev dog super positivt overraskede. Kaffen smager bare rigtigt godt. Den er det absolutte modsatte af den bitre kommune-kaffe.
Vi er derfor blevet faste storkunder, med mange 100 kilo om året, ligesom jeg også selv køber den hjem privat - prisen er god, og som oftest er den leveret 24 timer senere - hvilket er perfekt for nogle som os, der først opdager, kaffen er lav, når sidste portion males i kaffemøllen.
Lækker, cremet kaffebønne. Hurtig levering. Nem hjemmeside.
Købte en pose umalet Crane og en pose umalet Condor. Hurtig og velemballeret levering. Nem at finde rundt på hjemmesiden. Især Crane faldt i vores smag og bliver nok den, vi kommer at bestille fremover.
Rigtig god kaffe. Rund og cremet og med en blød eftersmag. Er man til en kaffe med lidt mere kant, vil Condor sikkert passe bedre.
Begge poser er bedre end det, man køber hos vores lokale kaffehus og milevidt fra det kaffe, man kan købe i supermarkedet. Ja, det er en smule dyrere, men helt klart det værd!
Kan kun anbefale Coffee by Storm.
Tucan økologisk kaffe
Købte 1 kg. Tucan økologisk kaffe d. 26/6 på privatshoppen. Ristedatoen står som 5/6. Kvaliteten er langt under hvad man kan forvente. Det er fuldstændig umuligt at opretholde trykket ved brygning uanset formalingsgrad og tampertryk og crema er ikke eksisterende. Det indikerer som regel at kaffen er ristet langt tidligere end angivet. Jeg kunne ligeså godt have købt den billige i Fakta.
Knap så friskristet..
"Tiden fra kaffen ristes til den nydes betyder alverden for smagsoplevelsen"
- Det skriver Coffee by Storm på deres hjemmeside.
Derfor undrede det mig at jeg i slutningen af marts modtog 'friskristede' bønner fra midt i december.. Jeg har pænt spurgt til det på email, men intet hørt tilbage..

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.