Det här tycker kunderna
Het was een fijne ervaring met Celine, veel bijgeleerd! Het was heel leerzaam en interessant om al onze leerstof eens in praktijk te gebruiken en oefenen. Celine is een gezellige en lieve dame :)
Top trainingen. Céline is een zeer enthousiast en energiek persoon die dit ook overbrengt in haar trainingen. Deze brengt ze op een leuke, enthousiaste en creatieve manier. De interactie met de gro... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij Codis vind je innovatieve opleidingen die je klaarstomen voor de toekomst! Keuze uit een ruim aanbod, zoals sales, communicatie (soft skills), Conversieoptimalisatie (CRO), Neuromarketing & Gedragsbeïnvloeding op het web, Design Thinking (creatieve workshops), UX Design, UI Design en Visual Design in Figma. Interesse in één van bovenstaande opleidingen? Stuur mij een mailtje, bel mij even op of stuur mij een berichtje via LinkedIn. Tot dan! Groetjes, Celine De Schepper
Kontaktuppgifter
62 Kallestraat, 9080, Lochristi, Belgien
- 0477054068
- celine@codisconsult.be
- codisconsult.be
Feedback- Lessen
Celine is een hele aangename en behulpzame docent, iemand dat echt dicht bij haar leerlingen staat en iemand die altijd naar de mening van haar leerlingen luistert. Celine wilt altijd ook naar de leerlingen hun verhalen luisteren, dit zorgt voor een heel persoonlijke band. Na het maken van Celine haar leerrijke taken kregen we elk persoonlijke en zeer uitgebreide feedback, waar we rekening mee kunnen houden en waar we door konden groeien.
Heel veel succes in jouw verdere carrière Celine!
Het was een heel toffe ervaring om van…
Het was een heel toffe ervaring om van Celine les te krijgen. Haar lessen zijn altijd heel praktijkgericht opgebouwd. De nodige theorie wordt omgezet in praktijk. Hierdoor worden de lessen boeiend en actief. Rond de geziene leerstof kregen we dan telkens opdrachten, die voor mij heel nuttig waren en mij zeker verder helpen op stap als zelfstandige. Heel veel succes Celine, je doet het echt goed! Vele groetjes, Nele 😊
Ik heb vandaag een heel leuke opdracht…
Ik heb vandaag een heel leuke opdracht gekregen van onze lieve en leuke leerkracht Celine,het braindstormen van een organisatie van marketing en events en met een groep te werken heeft dat mij een leuke ervaring gegeven van toen ik jong was om op dat creatieve niveau te werken en naar andere te kijken dat was een zeer leuke uitdaging voor mij dank u wel
Lessen figma Celine
De lessen van Celine zijn helder, gestructureerd en ideaal voor zowel beginners als lichtgevorderden. Ze legt de basisprincipes en combineert theorie met praktische opdrachten. Wat opvalt, is haar geduldige uitleg en oog voor detail. Celine zorgt ervoor dat elke deelnemer mee is. Dankzij haar begeleiding krijg je niet alleen grip op Figma, maar leer je ook denken als een designer. Een aanrader voor iedereen die professioneel wil leren ontwerpen met Figma!
Celine als docente
Het was enorm aangenaam om les te krijgen van Celine over Figma. Ze brengt de leerstof op een perfect tempo en zorgt dat iedereen altijd mee is. Ze maakt tijd om zaken uit te leggen. Zeer leuk om op die manier les te volgen. Zelf ben ik nu ook echt fan van Figma.
Les Figma
Celine kon de lis over figma heel goed overbrengen tijdens de online lessen. Ze kon mij bij de les houden en was interactief met haar leerlingen bezig. Toplessen!
Basis verkoop
Ik kreeg de module “basis verkoop” van Celine. De lessen waren heel interactief en fysiek opgebouwd waardoor ik de theorie snel onder de knie had! Heel wat bijgeleerd op een toch wat korte periode! Een goedlachse docent met veel empathie, kortom een aanrader!

Opleiding UX designer
De opleiding UX designer onder begeleiding van Celine is een echte aanrader!
Ik besloot deze opleiding te volgen om meer te leren over UX en om begeleiding te krijgen van iemand die mij kon voorbereiden op een carrière in de UX-wereld. Vanaf de eerste les was het meteen duidelijk dat ik hiervoor op het juiste adres was.
Celine’s passie voor UX, gepaard met haar enthousiaste manier van lesgeven, zorgde ervoor dat ik week na week met veel zin naar de les ging. Haar vermogen om concepten helder uit te leggen aan de hand van haar ervaringen en know-how maakte de lessen zeer leerzaam en interessant. Celine bleef ons verbazen met haar creatieve aanpak om ons de theorie op een leerrijke manier te laten toepassen.
Celine heeft mij niet enkel haar uitgebreide vakkennis bijgebracht, maar ook de nodige begeleiding en motivatie die ik nodig had om van start te gaan als UX designer. Bedankt!

Opleiding UX-Design
De opleiding UX-Design, gegeven door Celine, is wat mij betreft een absolute aanrader!
Ik had vooraf gehoopt om voldoende bagage mee te krijgen om mezelf verder te ontwikkelen in UX. En om het vertrouwen op te doen om er uiteindelijk ook in aan de slag te gaan. Ik kan alleen maar zeggen dat het een succes was.
De lessen zijn heel praktijkgericht, met een specifieke focus op wat je in het werkveld echt nodig hebt. Het enthousiasme van Celine is soms aanstekelijk en haar persoonlijke aanpak met veel eigen voorbeelden zorgt ervoor dat je een goed idee krijgt van wat je later ook moet verwachten in het beroep. De constante inoefening van de gegeven theorie zorgde er ook voor dat ik in korte tijd het gevoel heb gekregen dat ik een bepaalde expertise heb opgebouwd.
Door een achtergrond in grafisch ontwerp weet ik dat dergelijke opleidingen soms heel duur kunnen uitvallen. Deze opleiding vond ik ook op vlak van prijs/kwaliteit een echte topper. Het is heel verfrissend om te zien dat het ook op een enthousiaste, no nonsense en persoonlijke manier kan zonder dat je daarvoor dan nog eens veel geld moet neertellen.

Opleiding UX Designer
Ik heb het afgelopen academiejaar deelgenomen aan de opleiding ‘UX Designer’, gegeven door Celine De Schepper, en voel mij echt klaar om te starten als UX Designer.
Tijdens deze opleiding werden alle facetten van het Design Thinking proces uitgelegd waarbij Celine als zeer ervaren UX designer telkens de link legde tussen de theorie en haar eigen ervaringen in de praktijk. Dit is een heel aangename manier om les te volgen en hielp bij het uitvoeren van de oefeningen.
Eén van de vele pluspunten is de zeer uitgebreide uitleg die we kregen over de tool Figma. Celine legde van naaldje tot draadje (en met veel geduld) uit wat deze tool inhoudt en hoe je een prototype moet maken in Figma.
Tijdens het groepswerk konden we ook altijd beroep doen op Celines expertise en was ze altijd beschikbaar om ons te helpen. Dit zorgde ervoor dat er snel op de bal kon worden gespeeld en we de juiste keuzes konden maken.
UX designer worden is een droom die werkelijkheid is geworden dankzij deze hele goeie en volledige opleiding. Ik sta te popelen om eraan te beginnen.

UX-opleiding van een jaar
De UX-opleiding van een jaar, gegeven door Celine, was een absolute topper! De afwisseling tussen theorie en de vele praktische voorbeelden maakte het leren niet alleen boeiend, maar ook direct toepasbaar. Door de theorie meteen te koppelen aan realistische cases, kon ik de concepten voor me zien en ze daadwerkelijk begrijpen.
Het groepswerk was een ander hoogtepunt van de cursus. Samenwerken met andere studenten gaf ons de kans om de theorie effectief toe te passen en van elkaar te leren. Deze dynamiek zorgde voor een goeie leerervaring, waarbij iedereen zijn eigen inzichten en ervaringen kon delen.
Celine zelf is een ongelooflijk enthousiaste docent, vol passie voor UX. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk en maakte elke les inspirerend en boeiend. Ze weet haar liefde voor het vak op een indrukwekkende manier over te brengen, wat de opleiding niet alleen leerzaam maar ook erg leuk maakte.
De opleiding heeft mijn interesse in de UX-wereld enorm aangewakkerd. Niet alleen heb ik veel geleerd, maar ik ben ook gemotiveerd om nog dieper in de materie te duiken en de geleerde technieken en inzichten toe te passen in mijn huidige rol als analist.
In één woord: het was een topopleiding, verzorgd door een top persoon. Als je op zoek bent naar een UX-opleiding die je echt verder helpt, dan kan ik deze cursus door Celine ten zeerste aan te bevelen.

Svar från Codis
Céline geeft les op een aangename…
Céline geeft les op een aangename manier. Ze probeert de leerstof zo creatief mogelijk over te brengen. Dit op verscheidene interessante manieren. Ook een zeer begripvolle en vriendelijke persoon.
Mens erger je niet
Een speelse, interactieve terugkoppeling van alle besproken thema’s.geschikt voor geen te grote groepen en stimuleert de onderlinge competitiedrang.
Zeer leerzame trainingen van Celine
Ik heb veel bijgeleerd uit de trainingen van Celine. Ik kan alleen maar zeggen dat ik haar trainingen aan iedereen aanraad
Celine's trainingen over communicatie…
Celine's trainingen over communicatie en klantbeleving zijn echt top! Ze combineert diepgaande kennis met interactieve sessies en praktische tips. Een aanrader voor iedereen die zijn communicatievaardigheden wil verbeteren!
Top Celine
Top trainingen, Celine is een enthousiast en geweldige persoon. De trainingen zijn heel leerrijk en gemotiveerd.Ze is cociaal en vroelijk. Ik ben aangenaam verrast over de manier van haar lesgeven.
Top trainingen.
Top trainingen.
Céline is een zeer enthousiast en energiek persoon die dit ook overbrengt in haar trainingen. Deze brengt ze op een leuke, enthousiaste en creatieve manier. De interactie met de groep gebeurd automatisch dankzij haar enthousiasme. Wat er aangeleerd wordt, blijft ook hangen.
Zeker een aanrader!!!
Wow Céline!
Céline is een super gedreven persoon. Daarnaast beheerst ze haar materie uiterst goed. Ze beschikt over de knowhow om deze op een interessante en boeiende manier te geven zodat het nooit saai is. Daardoor blijft de materie veel beter onthouden. Kortom, een toppertje!
Review Celine
Inhoudelijk zijn de lessen zeer goed en interactief. Celine geeft haar lessen met veel overtuiging en is zeer spontaan. Ze brengt de passie die ze heeft ook goed over naar iedereen.
Aangenaam verrast!
Aangenaam verrast!
Celine is een zeer open en sociale dame.
Brengt alles op een leuke en speelse manier aan bod, wat zeer aangenaam is om op deze manier skills bij te leren.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.