Bij de aanvraag van een hypotheek kregen wij onverwachts in eens te maken met een A2 codering op onze naam. Wij hadden reeds een rente voorstel gehad en daardoor ook al het voorlopig koopc... Se mer

Det här tycker kunderna
Ik ben ontzettend goed geholpen. Het was een zaak met enorme tijdsdruk en dat hebben ze bij Codering Vrij echt fantastisch opgepakt. Een dag na het aanleveren van alle documenten was de codering al ve... Se mer
Företaget har svarat
De juriste die onze casus heeft behartigd was zeer professioneel en snel en adequaat in haar handelen. Duidelijke en goede communicatie. En nadat wij alle benodigde info hadden doorgegeven een super p... Se mer
Wat goed dat er een CoderingVrij .NL Bestaat Doordat ik in de problemen kwam bij een geldlening kwam ik erachter dat ik op de .zwarte lijst stond . Doordat een finansierings bedrijf waar ik... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Om CoderingVrij
Skrivet av företaget
CoderingVrij, al 10 jaar specialist in BKR verwijdering.
Wij bemiddelen tussen consumenten en kredietverstrekkers bij het aanvechten van negatieve registraties. Heb je last van een BKR-registratie, een EVR-registratie, IVR-registratie, CIS-registratie of heb je hulp nodig bij de verjaring van een vordering?
Onze juristen staan voor je klaar. Met jarenlange kennis en ervaring hebben zij al meer dan 10.000 registraties verwijderd. Is die van jou de volgende?
Van registratie naar vrijheid - verhalen die inspireren
Twijfel je of het mogelijk is om een BKR-registratie te verwijderen? Je bent niet de enige. Hopelijk helpen deze reviews op Trustpilot je al een stapje verder, maar wil je meer lezen over voorbeelden uit de praktijk, echte verhalen en persoonlijke situaties? Bekijk dan de succesverhalen op onze website. Bekijk succesverhalen
Van zorgen naar zekerheid met één gesprek.
Wat kun je van ons verwachten tijdens het gratis adviesgesprek?
- Wij bespreken of je voldoet aan de wettelijke eisen om de negatieve registratie vroegtijdig te verwijderen;
- Wij bespreken samen met jou of je op dit moment financieel stabiel bent;
- Ook worden de (spoedeisende) belangen voor vroegtijdige verwijdering van de registratie doorgenomen;
- Aan het eind van het gesprek krijg je een persoonlijk en gratis advies. Je weet dan precies wat de opties zijn, wat de kosten zullen zijn en of jouw registratie kans maakt op verwijdering.
Kontaktuppgifter
Innovatiepark 3A, 4906AA, Oosterhout, Nederländerna
- 088 - 426 3737
- info@coderingvrij.nl
- coderingvrij.nl

Doe nu de haalbaarheidscheck!
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snel geholpen en mijn registratie van…
Snel geholpen en mijn registratie van odido binnen 2 weken verwijderd! Alle procedures en werk wijze worden netjes besproken en ze doen ook echt wat ze zeggen, ontzettend bedankt :)

Professioneel, betrokken en effectief
Na maandenlang van het kastje naar de muur gestuurd te zijn, kan ik niet anders dan enorme waardering uitspreken voor Coderingvrij.
Mijn BKR-registratie was ontstaan door een scheiding en omstandigheden buiten mijn schuld om. Vanaf 12 december waren wij al intensief bezig via een hypotheekadviseur, maar ondanks twee keer uitstel voor ons droomhuis kwam er geen doorbraak. Het dossier bleef liggen, er werd verwezen naar feestdagen, fusies en interne processen alles was moeilijk, en wij bleven in onzekerheid achter.
Daarnaast heb ik zelf ook alles geprobeerd om beweging in het dossier te krijgen. Zo heb ik een schriftelijke brief gestuurd waar ik geen enkele reactie op ontving. Vervolgens nam ik telefonisch contact op, waarop ik uiteindelijk een negatief antwoord kreeg. Ook dit bracht geen oplossing.
Uiteindelijk hebben wij Coderingvrij ingeschakeld op 24 december, en dat bleek de beste beslissing die we hadden kunnen nemen. Kijk je vanaf het moment dat we contact legden (24 december) tot het positieve antwoord van de bank (7 januari), dan zou het formeel 14 dagen duren. Door de feestdagen (Kerst en Oud & Nieuw) bleef er echter maar 8 werkdagen over, en toch wisten zij in die korte tijd een positief resultaat te behalen. Waar onze hypotheekadviseur bleef steken door de feestdagen en de fusie en een moeilijk meewerkende bank, had Coderingvrij daar geen enkele last van. Ze deden precies wat ze beloven: duidelijk, professioneel, betrokken en effectief.
Wat voor ons vooral het verschil maakte: Ze namen het dossier écht over, wisten precies welke stappen nodig waren communiceerden helder en eerlijk en lieten zich niet afschrikken waar anderen stopten.
Ja, je moet er zelf ook wat voor doen: veel documenten aanleveren, volledig transparant zijn en snel schakelen. Maar dit was het meer dan waard!
Dit was onze laatste kans op ons droomhuis. De onzekerheid, spanning en slapeloze nachten die dit met zich meebracht, waren enorm. Dankzij Coderingvrij kregen we eindelijk rust én resultaat, precies op het moment dat het er echt toe deed.
Waar geen enkele ander doorheen kwam, heeft Coderingvrij het wél voor elkaar gekregen. Absolute aanrader. Nogmaals ontzettend bedankt allen binnen dit bedrijf die mij geholpen hebben!

Svar från CoderingVrij
Ze hebben mij goed advies geven en ze…
Ze hebben mij goed advies geven en ze hebben mij goed geholpen met alles bedankt

Svar från CoderingVrij
Wat een top bedrijf en wat hebben ze…
Wat een top bedrijf en wat hebben ze mij goed geholpen!! Bedankt nogmaals

Ze hebben prima geholpen
Ik heb ze op insta tegen gekomen ze hebben mij korte periode geholpen.

Krediet verwijderd
Het heeft lang geduurd maar uiteindelijk hebben zij het voor elkaar gekregen

Svar från CoderingVrij
Bkr zat in de weg voor koop woning
Mijn bkr registraties zaten in de weg om een huis tekopen dankzij coderingvrij is dit opgelost en tekenen wij 29 dec bij de notaris voor onze koopwoning
Top gedaan

Snel en correct
Goed overleg...vragen gerichte info..maandag ingediend...dinsdag kkaar

Svar från CoderingVrij
Ze hebben mijn goed geholpen.
Ze hebben mijn goed geholpen.
Het contact was ook goed
Mijn negative nor is verwijderd bedankt voor jullie hulp

Svar från CoderingVrij
Maandag 17/11 opdracht gegeven.
Maandag 17/11 opdracht gegeven.
De twee dagen erna wat documenten aangeleverd.
Woensdag 19/11 heeft jurist het verzoek verstuurd.
Dinsdagochtend 2/12 kreeg ik feedback dat ING de codering zou verwijderen
Vandaag 4/12 is deze verdwenen uit het BKR

Geweldig
Geweldig, alles opgelost, coderingen zijn verwijderd nu kunnen wij kopen!

Svar från CoderingVrij
De code werd snel en correct verwijderd
De code werd snel en correct verwijderd.
Het contact met de medewerkers van codering vrij was prettig en men was bereikbaar voor vragen en instructies.

Top bedrijf CoderingVrij
Contact met CoderingVrij gezocht, vanwege een BKR melding uit een ver verleden. Er werd gelijk actie ondernomen en kreeg de indruk dat ze vaker met de ABN-AMRO te maken hadden gehad. Binnen een kleine week was de BKR melding verwijderd. Echt top werk geleverd en zeer klant vriendelijk.

Svar från CoderingVrij
Weten met vertrouwen de goede zaken te behartigen
Leveren top prestaties

Top team.

Mensen waar erg vriendelijk en legde alles goed uit
Mensen waar erg vriendelijk en legde alles goed uit

Svar från CoderingVrij
De communicatie tussen mij en Juridisch…
De communicatie tussen mij en Juridisch Codering verliep ontzettend soepel. Alles was heel duidelijk en transparant, waardoor ik altijd precies wist waar ik aan toe was. Afspraken werden netjes nagekomen en ik werd regelmatig op de hoogte gehouden met duidelijke updates. Kortom: een betrouwbare en professionele samenwerking waar ik zeer tevreden over ben!

Svar från CoderingVrij
Binnen 3 weken negatieve registratie…
Binnen 3 weken negatieve registratie bij abn amro verwijderd!! Top top service!!!

Svar från CoderingVrij
Geholpen met verwijderen van een EVR melding
Ze hebben ons goed geholpen en ondersteund in het verwijderen van een EVR melding.

Codering
Precies gedaan wat nodig was wel een beetje prijzig maar dan heb je ook wat!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.