Smidigt och snabbt Äntligen kan även strumpor och kläder som inte har någon tvättlapp att klistra namnlapp på märkas upp. Håller bra i tvätt. På dyrare plagg som tex. ytterkläder kör jag fortfaran... Se mer

Vilken grej alltså!! Köpte matservice och klistermärke till min systerson som julklapp, han var så kär i de.

1. Babyaffär
  2. Barnbutik
  3. Leksaksaffär
  4. Stämpelbutik

Cocoapandy är ett e-handels webbsida som erbjuder barnartiklar. Företagets huvud produkt är barn namnstämplar som är för att märka barnens kläder. En unik och söt produkt som tål både vatten och värme samt det går att trycka upp till 1000 ggr med samma stämpel vilket det är underbart. Stämplarna är personliga och kunden själv designar och kan välja bland hundratal fina ikoner. Sist men inte minst denna underbara produkt är inte bara stämpel utan den är leksak också som skapar extra glädje.

3,9

Bra

TrustScore 4 av 5

Jag fick en söndrig stämpel hem till…

Jag fick en söndrig stämpel hem till mig. Hört av mig via mail 2 gånger, Skickat med bilder på stämpeln. Har även försökt att ringa företaget. Ingen respons. Så ledsen man blir över att känna sig lurad som konsument.

24 mars 2023

Tack för att du tar dig tid att skriva ett omdöme.
Vi beklagar att du upplever att ditt stämpel laverades trasig. Vi ber dig reklamera din vara genom att mejla oss med bilder och uppgifter om din vara så hittar vi en lösning och hjälper vi dig snarast.
Vi har dubbelkollat och hittar tyvärr inget mail från dig, vänligen skicka din reklamation till info@cocopandy.se

Vi tar till oss av all feedback vi får för att bli bättre. Tveka inte att höra av dig till vår kundservice om du har några frågor eller funderingar så hjälper vi dig.

Cocopandy, superservice!

Jag hade missat en siffra på mitt telefonnummer, Cocopandy upptäckte felet och tog kontakt med mig för att korrigera detta innan de gjorde iordning min stämpel. Mycket imponerande och så lätt att göra kunden nöjd!

17 november 2022

Färgar av sig på huden och försvinner från plagget vid tvätt

Vi har använt stämpeln på barnens strumpor och det fungerar tyvärr dåligt. Trots att vi stämplat mot ett hårt underlag och väntat 24 timmar innan tvätt eller användning så färgar stämpeln av sig på barnens hud, vilket inte går bort direkt. Efter ett par tvättar av strumporna har dessutom stämpeln nästan helt försvunnit från plagget. Tyvärr väldigt missnöjd med min upplevelse av den här produkten.

3 oktober 2022

Hej Eva,

Tack för att du tar dig tid att skriva ett omdöme.
Vi beklagar att du upplever att ditt stämpel inte är så bra.
Dessvärre kan det bli suddig/otydlig tryck om man har ett ojämn/mjuk underlag när du stämplar. För bästa resultat rekommenderar vi att ställa kläderna på ett jämn underlag och stämpla, alternativ stämpla på tvättrådslappen samt låta bläcket torkas i 24h innan användning eller tvätt. Vänligen läs vanliga frågor https://cocopandy.se/faqs/

Service som.den borde vara

Min första stämpel va trasig och sprucken när den kom. Så jag kontakta kundtjänst direkt och dom skicka genast ut en ny till mig pluss att jag fick en extra gåva. Snabba med leverans

14 oktober 2022

Tack för att du lämnar ett omdöme!

Vad roligt att du är nöjd med din shopping upplevelse och servicen hos oss :D

Hälsningar
Cocopandy

Ej fått alt jag har beställt och…

Ej fått alt jag har beställt och stämpeln fungerar ej

3 oktober 2022

Hejsan,

Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme!

Vad tråkigt att läsa om din upplevelse och se att du inte har fått allt du har beställt.
Skulle det vara så att du inte har fått det du har beställt så kan du få korrigering på din betalning.
Våra stämpel produkter provtestas flera gånger innan den skickas till leverans men om det skulle vara brister så får du gärna reklamera genom denna länk så kollar vi närmare på din beställning. https://cocopandy.se/returns-complaints/

Vi på Cocopandy önskar dig en fin dag så länge!

Smidigt och snabbt

Smidigt och snabbt
På dyrare plagg som tex. ytterkläder kör jag fortfarande namnlapp med telefonnummer men resten blir nog stämplade i fortsättningen.

19 september 2022

Hej Therese,

Tack för att du lämnar ett omdöme!

Det glädjer oss att läsa om din shoppingupplevelse hos oss :D

Tveka inte på att kontakta oss om det är något du funderar på!

Vi på Cocopandy önskar en fortsatt fin dag

Hej Katja,
Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vad roligt att du är nöjd med den snabba leveransen och din produkt.

Tveka inte på att kontakta vår kundservice igen om det är någonting annat du funderar på!

Bästa hälsningar,
Cocopandy

Stämpeln fungerade bara en kort stund…

Stämpeln fungerade bara en kort stund och det gick inte bra att fylla på den. Missnöjd.

10 september 2022

Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme!

Vad tråkigt att läsa om din upplevelse och se att du är missnöjd med produkten.
Våra stämpel produkter provtestas flera gånger innan den skickas till kund men om det skulle vara brister på din produkt ber vi dig reklamera genom denna länk så kollar vi närmare på din beställning igen. https://cocopandy.se/returns-complaints/

Bra produkt!

Snabb leverans. Textilstämpeln funkar toppen! 😊👌

15 september 2022

Hej Emma,

Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme!

Det glädjer oss verkligen att se att du mottagit ditt paket snabbt samt att du är så nöjd med produkten du beställt. :D

Toppen

Upplevde förväntningen

9 september 2022

Hejsan Kristina,

Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme!

Så härligt att läsa att du är nöjd med varan och upplevelsen att handla hos oss :D

Tveka inte på att ta kontakt med vår kundservice om det är något du funderar på!

Super snabt

Super snabt! Jättenöjd!

24 augusti 2022

Hej Gergana,

Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme!

Det glädjer oss verkligen att se att du mottagit ditt paket snabbt samt att du är så nöjd med hemsidan och produkten du beställt. :D

Tveka inte på att kontakta oss om det är något du funderar på!

Vi på Cocopandy önskar dig en underbar dag!

bra för att märka barnbarns kläder och…

bra för att märka barnbarns kläder och saker

9 augusti 2022

Hej Lena,

Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme!

Det glädjer oss verkligen att se att du är så nöjd med produkten du beställt. :D

Tveka inte på att kontakta oss om det är något du funderar på!

Vi på Cocopandy önskar dig en fortsatt underbar dag!

Hej Patrik,

Tack för att du lämnar ett omdöme!

Kul att se att du är nöjd med produkterna du beställt och att din leverans gick smidigt och snabbt :D

Tveka inte på att kontakta oss om det är något du funderar på!

Vi på Babyshop önskar en fortsatt fin dag!

Utmärkt presentation och mycket bra…

Utmärkt presentation och mycket bra produkter. Jag rekommenderar det utan att tveka.

5 augusti 2022

Hej Sabrina,

Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme!

Det glädjer oss verkligen att se att du nöjd med vår presentationer och hemsidan :D <3

Tveka inte på att kontakta vår kundservice om det är något du funderar på!

Vi på Cocopandy önskar dig en fin dag!

Snabb leverans och produkten var som…

Snabb leverans och produkten var som beskrivningen

18 juni 2022

Hej Nina,
Tusen tack för att du tagit dig tiden och lämna ett omdöme hos oss! Det glädjer oss och uppskattas verkligen! :)

Varma hälsningar

Grym produkt!

Så bra inför förskolestart när kläder behöver märkas upp!

26 april 2022

Hej Jennifer,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme hos oss.
Vad härligt att se att du är nöjd med produkten, det glädjer oss verkligen :)
Tveka inte på att kontakta oss om det är något du funderar på.

Bästa hälsningar!
Cocopandy

Inte alls så lätt att ”stämpla” på…

Inte alls så lätt att ”stämpla” på kläder, blir inte jämn färg och vissa bokstäver syns knappt medan andra väldigt markanta. Alltså ingen bra bläck

Jo jag har såklart stämplad på hårt underlag och även på tvättrådslappen. Onödigt dyr faktiskt för att inte leva upp till förväntningarna

26 mars 2022

Hej Claudia,

Tack för att du tar dig tid att skriva ett omdöme.
Vi beklagar att du upplever att ditt stämpel inte är så bra.
Dessvärre kan det bli suddig/otydlig tryck om man har ett ojämn/mjuk underlag när du stämplar. För bästa resultat rekommenderar vi att ställa kläderna på ett jämn underlag och stämpla, alternativ stämpla på tvättrådslappen. Vänligen läs vanliga frågor https://cocopandy.se/faqs/

Väldigt bra

Väldigt bra . Sitter bra på kläderna

16 mars 2022

Hej NedJack,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme hos oss.
Vad härligt att se att du är nöjd med produkten :)
Tveka inte på att kontakta oss om det är något du funderar på.

Ha en trevlig helg!