DO NOT TRUST COCEUROPE.EU - Stole my money Absolute scam. I ordered a car CdS sheet and sent the payment directly to them. Two weeks later, I still have no document, no customer support, and total si... Se mer
Na początku byłem zły ze nie dostałem podpowiedzi jak planowano przy zamówieniu na 16 października ale musze przyznać że to z mojej winy dlatego ,że nie dosłałem skanu dowodu. Dzisiaj napisałem że... Se mer
Everything went well up to the point when I had to use the COC I received from Coceurope.eu (and paid 109 EUR) in Luxembourg in order to register the second hand motorbike I just baught. Luxembourg au... Se mer
The one thing I can say here: the customer service support was top. They not only explained everything very clear, they also listened carefully to what I was writing back and responded to it. This m... Se mer
Our ISO 9001:2015 certified company specializes in issuing complete technical data sheets for all types of vehicles. As well as offering reports for vehicles from 5 continents. The CdS data sheet is the perfect alternative when the Official CoC is not available or not necessary.
Sofia , Bulgarien
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
This site is a fraudulent site , the name of the site is coceurope but they dont deliver coc certificate of conformity but just a data sheert of your car . And this document is not accepted for example by French system to register your car.2

Svar från Coceurope
The quick response and the certificate that I needed so I finely can get a approval to get my moterbike approved
Zeer slechte en onprofessionele organisatie. We zijn geëmigreerd naar Spanje en hadden een conformiteitsverklaring nodig van de auto. Moesten we hier bestellen à €220,-. Nadat je betaald hebt, doen ze er nog 2 weken over om een papiertje te versturen. Eens verstuurd (van Frankrijk naar Spanje), moet je het 21 dagen geven om de post te laten arriveren. Kwam bij ons niet binnen, terwijl alle gegevens 100% correct waren. Dus weer contact gezocht, als in het Frans helaas. Ze hebben het nog eens verstuurd, duurde weer 2 weken vanaf aanvraag tot versturen.... Waarom mag Joost weten.... Helaas weer niet binnengekomen. Weer een mail gestuurd, want ze zijn NIET bereikbaar telefonisch. Je krijgt, in het Frans, te horen dat er geen personeel beschikbaar is om de telefoon op te nemen🙄 Dus weer een, deze keer boze, mail gestuurd. We zijn al bijna 3 mnd. bezig voor 1 briefje.... Achteraf blijkt, dat we dit document toch niet nodig hebben om de auto over te zetten van NL naar SP. Hopeloos!

Svar från Coceurope
Des escrocs, des maîtres chanteurs, des menteurs qui n'hésitent pas à vous insulter quand vous insistez à ce qu'on vous rembourse. Ne croyez pas les commentaires positifs !
Vous voyez bien qu'ils sont en anglais comme par hasard avec des identités très louches. Qu'attend la répression des fraude pour coffrer ces fils de chiens.

Svar från Coceurope
Quick reaction to any questions you have. Top service
A ÉVITER ABSOLUMENT !!! À se demander si c est un SCAM! 1 mois que j ai payé 318€ je n ai tjs pas reçu le document et ils refusent de me rembourser . Les mails sont sans excuses et politesse .la préfecture a accepté mon dossier sans ce document qui est donc PAS OBLIGATOIRE et qui coûte une fortune . NE PAS UTILISER LEUR SERVICE

Svar från Coceurope
Ich habe am 05.05.24 ein CdS für meinen Chrysler Pacifica bestellt. Der Liefertermin per Post war während der Bestellung von der Firma auf den 13.05.24 festgelegt worden. Die Ware ist zum festgelegten Termin nicht angekommen, also versuchte ich am 15.05.24 auf der Internet-Seite der Firma nachzufragen, warum nichts gekommen ist. Über Internet ist ein Kontakt mit der Firma nur über Chatbot möglich, dessen sinnlose Antworten nichts weiterbrachten. U.a. wurde ich aufgefordert ein Typenschild, wie es in 60-Jahren üblich war zu fotografieren und zu übersenden, wo es an meinem Auto (Baujahr 2022) nichts dergleichen gibt. Die Fotos von VIN-Nummern (an zwei verschiedenen Stellen im Auto), die Kaufrechnung und der Fahrzeugschein wurden als Eigentumsnachweis nicht akzeptiert, obwohl es auf der Internet-Seite als legitim bezeichnet wird. Es wurde auch noch von dem Chatbot behauptet, man hat mich bereits deswegen angeschrieben, was nicht der Wahrheit entsprach – ich habe natürlich auch Spam-Ordner geprüft. In der Privacy Policy habe ich dann doch eine E-Mail-Adresse gefunden und schrieb noch am gleichen Tag eine Beschwerde mit der Beschreibung des Sachverhalts, mit der Bitte die postalische Lieferung schnellstmöglich nachzuholen und mir vorab eine E-Mail-Version zukommen zu lassen. Wie schon beinahe erwartet – keine Reaktion bis heute (19.05.24). Über eine angebliche ISO9001-Zertifizierung kann ich nur laut lachen. Zusammenfassend habe ich von dieser Firma keine einzige Nachricht bekommen: keine Bestellbestätigung, keine Zahlungseingangsbestätigung, keine Aufforderung etwas nachzuliefern etc. – überhaupt gar nichts! Und natürlich keine Ware. Eine Betrugsanzeige wird von mir nach den Feiertagen gestellt.

Svar från Coceurope
Ho appena consegnato in MCTC la loro certificazione per ritrovarmi un diniego per FALSO.
Chiedo a loro direttamente ma non mi inviano nessuna copia originale, forse, dalla chat del sito mi dicono che potrebbe partire la posta e ricevere un originale....dopo che ho pagato da 3 settimane!!

Svar från Coceurope
il documento che vendete a caro prezzo non è accettato dalla motorizzazione italiana.
in Italia non serve a niente
veloce , affidabile ..precisa !! tutto perfetto
Very good communication.fast was ready my documents.Thank you!!
I am very satisfied with the service quality
Ottima esperienza. Acquisto della scheda tecnica super consigliato. Spedizione in tempi record. 5 Stelle sono anche poche per COCEUROPE!!!
Their document is nonsense. They say valid in many countries…but It is not accepted in Italy. Waste of money.