COAX Copenhagen Omdömen

2 286

Företagsinformation

1. Damunderkläder

Skrivet av företaget

COAX Copenhagen er en oplevelse fra det øjeblik du træder ind. Så læn dig blot tilbage og nyd den magiske rejse og følelsen af, at din nysgerrighed og lyst vækkes...

Lingeri & kostumer

Skrivet av företaget

Hurtig levering
fra 1-2 dages leveringstid - også lørdage.
Fragt fra 39,-
Vi leverer din pakke for: 39,- uden omdeling 59,- med omdeling
Anonym
100% diskret og anonym levering.
Returret
30 dages fuld returret.
Gratis ombytning
Vi ombytter gratis din vare, hvis størrelsen ikke passer eller hvis varen ikke faldt i din smag.
Vil du lære os bedre at kende?
COAX Copenhagen er en shop drevet af piger for piger - mændene er naturligvis også mere end velkommen ;-) Hos COAX Copenhagen er det vores mission at tilbyde så bredt et udvalg, til så bredt et publikum, som muligt. Derfor rejser vi ud i hele verden lige fra Holland til Hollywood, for at finde alle de unikke, anderledes og fede mærker. Vi ønsker at dække både store som små størrelser og gør samtidig vores bedste for, at kunne tilbyde lingeri, badetøj og kostumer i alle prisklasser - så alle kan være med. Så uanset om du ønsker eksklusivt lingeri fra high-end brands eller om du går mere op i, at det skal være et på et prisniveau som kan overskues - så kan du finde det i vores forretning.
Vores historie
I 2009 startede vi narremissen.dk - i dag COAXcopenhagen.dk - i en lille Københavner lejlighed. Det skulle bare være et sjovt og udfordrende “side” projekt. Men i 2010 voksende narremissen.dk ud af den lille lejlighed og tilblivelsen af et større eventyr (end nogen havde drømt om) var i gang. I 2016 indgik CPHagen ApS - som ejer COAXcopenhagen.dk - partnerskab og vi knokler i dag alle sammen, for at vores kunder skal kunne få det bedste af det bedste. I 2018 blev narremissen.dk voksen og det resulterede i et navneskift - COAX Copenhagen. Vi valgte at ændre navnet, så det passede bedre til den udvikling, som shoppen havde taget og den retning, som vores kunder trak os i. Alle de nye brands og produkter er blevet mere eksklusive og byder på et væsentlig bredere sortiment, som henvender sig til et bredere publikum - men vi holder os naturligvis stadig til vores altid fantastiske priser.
Det er vigtigt for os:
Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder, derfor sidder vores søde COAX piger klar i kundeservice og på chatten for at hjælpe dig. Produkternes leveringstid finder du under de enkelte modeller - leveringstiderne varierer afhængig af brand. Vi pakker bestillinger og sender dem afsted alle hverdage - i weekenden holder vi fri ;-) Kl. 15.00 kommer postmanden og afhenter pakkerne, som typisk vil blive leveret den efterfølgende dag - også lørdage, hvis du får leveret 'uden omdelig'. Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere, er du altid velkommen til at skrive til os :-)

Kontaktuppgifter

Utmärkt

2 tn omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(2 286)

83 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Sexiga

Sexiga, snygga kläder/underkläder i ett silkeslent kvalitets tyg. Så vackert och sexigt och snyggt. Blir bara mer nöjd för varje köp hos er. Tack för en smidig affär 🤩.

17 februari 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jag är mycket nöjd över den snabba…

Jag är mycket nöjd över den snabba leveransen av det jag beställde , och min sambo blev mycket nöjd med det jag beställt till henne :) .

Får säga mycket fint inpackat och mycket fin kvalite , kommer att beställa fler gånger från er.

12 mars 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jag kan ikke klaga på leveransen av …

Jag kan ikke klaga på leveransen av mina varor , benvärmare
MEN tyvärr så passade dem mig inte alls. Alldeles för små och gjorda för väldigt korta och små människor
Jag är 177 höj och mina vader är dubbelt så höja som dessa benvärmare och min sko storlek är 39 och vill att benvärmarna ska sitta runt mina skor og ikke ovanpå. Så tyvärr så blev det en stor miss i störelsen och tycker att det är lite för omständigt att sende tilbage dem så jag försöker sälja dem till någon liten veninde :-)
Anne

31 mars 2017

Super

Dejlig korsett och en superhurtig leverans også till Sverige 👍🏻👌

21 december 2015

kanon

Kanon sida, lätt att beställa och snabb frakt och kläderna motsvarar vad som visas på hemsidan. Jätte nöjd :)

29 december 2014
Omdöme utan inbjudan
Visa omdömen på alla språk. (2 286 omdömen)

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.