Coaststore.dk Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Var en time I Coast I dag uden at møde en ekspedient. Der var nok af dem ved kassen hvor de stod som magneter og hyggede sig. I prøverummene stod kunderne og hjalp hinanden. Men sådan er konceptet må... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Købte et par #ahler sko gennem Miinto. Da der så var en reklamation skulle det gå til #coaststore. Selvom skoen er brugt max. 10 dage så afviser man at der er en fejl når læderet mister farve - da... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Rigtig fin butik, med godt udvalg i Blåvand. Desværre er kundeservicen ikke eksisterende. Vi var inde og fandt tøj. Der stod 2 piger der havde mere travlt med at snakke end at hjælpe, da de kunne se v... Se mer

Företaget har svarat

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

COAST i Henne - SUPER lækker butik

Super dejlig butik med venligt, smilende og imødekommende personale. Faldt for en kjole i Coast i Henne og den søde ekspeditrice (som vistnok hed Pia) foreslog en cowboy-jakke til, hvilket gjorde looket helt perfekt, så måtte da eje begge dele. Kommer HELT sikkert igen👍🌞💐

24 mars 2021

Coast i Esbjerg

Denne anmeldelse retter sig mod Coast i Esbjerg hvor min datter og jeg havde en dårlig oplevelse i går.
Min datter havde fået en kjole i julegave der desværre var et nummer for stor. Den kunne byttes frem til den 17.01.2021. Grundet Corona nedlukning kunne det jo ikke lade sig gøre.
Da vi i går mandag var inde i Coast i Esbjerg for at høre om hun kunne bytte kjolen, fik vi ret då køligt og irriteret at vide, at det var for sent og at det skulle have været i lørdags, hvilket var sidste frist. Ret skal være ret og hvis det er butikkens politik, så kom vi jo så blot for sent. Når vi havde en dårlig oplevelse skyldes det den måde den dame i butikken var på. Total kølig og nærmest bebrejdende overfor os “da fristen jo havde stået på Facebook” Ikke noget med “ det kan vi desværre ikke” eller “er der andet vi kan hjælpe med”. Det stod blot i så skærende kontrast med den fine betjening vi havde fået i Samsø Samsø på den anden side af gaden, hvor de med et smil tog en julegave retur til 700 kr. og vi i stedet for, købte en vare til 1200 kr. Vi vil gladeligt støtte butikkerne i byen.
Vi har gennem årene med tre unge mennesker købt en hel del i Coast og har særlig været glade for Coast i Blåvand hvor bla. Per er fantastisk at handle med.
Det blev en dårlig oplevelse i Esbjerg og det kunne bare have været så let for damen at vise en smule forståelse for at det er ærgerligt for en 17 årlig pige i stedet for at være sur og irriteret over vi ikke vidste at fristen var overskredet i lørdags. Vi kommer ikke i butikken i Esbjerg mere. Man skal gerne føle at det er rart at komme i en butik, ellers kan man lige så godt handle på nettet.

16 mars 2021
Logotyp för Coaststore.dk

Svar från Coaststore.dk

Hej TT,
Tusind tak for din henvendelse, og vi beklager din uheldige oplevelse.
Vi er dog kede af din anmeldelse her på coaststore.dk, da denne side er forbundet til Coaststore webshoppen, og ikke de enkelte butikker.

Vi har dog været i dialog med butikken, og der er tale om en misforståelse, som de selvfølgelig beklager rigtig meget. Derfor tilbyder butikken, at i selvfølgelig kan komme ind og få byttet jeres kjole.

Har du spørgsmål kan du kontakte butikken på:
TLF: 79 30 69 88

Rigtig god dag : - )

Mvh
Rasmus
Coaststore.dk

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Oplysninger om penge returnering ..

Jeg købte for et måned siden en trøje i Coast Henne, til 400 kr. Da jeg kommer hjem opdager jeg at der er en fejl i sygningen, af trøjen.
Her efter går jeg ned i Coast Esbjerg og fortæller om fejlen, de har ikke flere tilbage og derfor ønsker jeg selvfølgelig mine penge retur, her fortæller medarbejdere at jeg skal tage tilbage til Henne hvor jeg har købt trøjen for at få pengene retur, fordi hun i Esbjerg kun kan give et tilgodebevis.

Nogle dage efter køre jeg så til Henne for først at se om de har en trøjen uden fejl, da dette ikke er tilfældet så ønsker jeg at få pengene tilbage, dette er ikke muligt siger damen ved kassen, og hun mener bestemt heller ikke at de sygninger skyldes at varen ikke fungerer.

Hvad jeg har lært at at kunden altid har ret, og noget andet er at man skal lære sine medarbejdere, hvilke regler der er for at kunden kan få sine penge tilbage.

Jeg må indrømme det bliver sidste gang jeg købe noget i Coast.
Både fordi jeg føler jeg har kørt land og rige rundt for at lytte til dem som vejleder mig omkring relglerne for butikkens returneringsregler.
Super dårlig oplevelse og nu står jeg med et tilgodebevis som jeg ikke ved hvad jeg skal med.
God dag

17 december 2020
Logotyp för Coaststore.dk

Svar från Coaststore.dk

Hej Hanne
Godt Nytår. Vi har læst din anmeldelse på Trust Pilot, og vi beklager meget at du har haft en dårlig oplevelse i en af vores butikker.

Hvis du sender en mail til hennestrand@coastmail.dk med dato og nummeret på dit tilgodebevis, så vil butikken hjælpe dig med at finde en løsning på dit problem, når de åbner op igen efter Co-vid 19 restriktionerne.

Rigtig god dag :- )

Under al kritik

Selvom skoen er brugt max. 10 dage så afviser man at der er en fejl når læderet mister farve - da det gør sko man bruger - korrekt men ikke efter 10 dages brug.
Man vælger bare at være arrogant fra #coaststore og siger at man ikke kan se fejlene - selv om billeder er taget for at vise hvor det er
Man ønsker at jeg blot tager fat i #ahler selv da det ikke er deres problem
Super service at man handler og bliver kastet rundt og blankt afvist tilmed for en lektion i retorik

17 juli 2018

Rigtig god service

Bestilte søndag aften og skrev en kommentar om, at der var tale om en fødselsdagsgave, så afsendelse meget gerne måtte allerede mandag. Mandag blev jeg ringet op, da den bestilte vare ikke var på lager, men blev forslået et alternativt og med god vejledning i størrelser m.v. Varen blev afsendt kort efter med levering dagen efter. Til trods for at varer ikke var på lager, så får Coasts helt sikkert 5 stjerner fra mig. Jakken er perfekt, tak!

12 januari 2017
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lynhurtig levering og fine varer

Bestilte søndag aften - tirsdag morgen får jeg besked om at pakke kan afhentes hos GLS pakkeshop. Hurtigere kan det vist ikke gå. Varen er også pakket forsvarligt ind.

Er superglad for min handel ;o)

Køber gerne her igen

25 juni 2015

Nemt og hurtigt

Har alt det, jeg søger, når jeg handler på nettet: overskuelig hjemmeside med mange lækre varer, nem bestilling og super hurtig levering. Mere kan man vist ikke forlange.

6 januari 2015

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.