Det här tycker kunderna
Tijd bijhouden zonder gedoe! toen ik 10 jaar geleden voor mijzelf begon als accountant had ik mij voorgenomen nooit meer tijd te gaan schrijven. Maar inmiddels met een grote praktijk, personeel en vee... Se mer
It really helps to get more billable hours in a day. Nothing leaks away anymore in ‘in-between actions’ like interventions by colleagues, a short phone call. The ‘where were you’ notification suddenly... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Is tracking time a total hassle? ClockAssist automatically tracks your workday and is your perfect memory-aid while logging your time.
Kontaktuppgifter
Zomerdijk 56C, 3143CT, Maassluis, Nederländerna
- +31 103 400 433
- support@clockassist.com
- clockassist.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik had de instructievideo over het…
Ik had de instructievideo over het hoofd gezien, dus moest veel zelf uitvinden. De Word-koppeling werkt nog moeizaam, zeker qua layout. Het is ook ingewikkeld welk bestand hij precies gebruikt als referentie, waardoor er verschillende versie ontstaan. Ze zijn volgens mij wel druk bezig met verbeteringen. Ik werd er ook ineens uitgegooid, vanwege het bereiken van een limiet. Die staat verder nergens duidelijk aangegeven. Dan kun je dus de rest van de maand helemaal niks meer (ja, abonnement via prijs op afspraak nemen....)
Easy to use and very effective.
Gemakkelijk als nacontrole op de uren
Duidelijk en gemakkelijk je uren per dag nalopen op 'vergeten momenten' om dat in het uren/ factureer-programma compleet te maken.
Urenverantwoording stukken makkelijker
Het terugkijken naar hetgeen je gedaan hebt, ik merk dat declarabele uren niet meer vergeten worden.
Helpfull tool!
Bijhouden van veel ad hoc werk stuk eenvoudiger met Clockassist
Als fiscalist heb ik veel ad hoc werk. Telefoontjes en mailtjes tussendoor, vragen van klanten en collega's. Ondertussen ook bezig met eigen advieswerk. Door ClockAssist hou ik alles goed bij en is het bijhouden van uren een stuk eenvoudiger.
ClockAssist voorkomt 'lekkage'
ClockAssist helpt me om al die kleine dingen die steeds tussendoor komen ('lekkage') te loggen zodat ik aan het einde van de dag nog weet wat ik de hele dag heb gedaan en niet alleen de grote projecten in mijn tijdstaat kan opnemen.
Heel handig om je uren bij te houden
Heel handig om je uren bij te houden. Vooral als het betreft voor prestaties die volgens regie gefactureerd worden.
Clockassist is nice
I have to test it a litle better but it…
I have to test it a litle better but it seems to be a nice add on for simplicate
Scheelt veel tijd om mijn uren te…
Scheelt veel tijd om mijn uren te schrijven en zo vergeet ik tenminste niet wat ik gedaan heb op een dag, omdat al mijn uren worden bijgehouden op de achtergrond.
Fijn om je uren te controleren!
Didn't use it a lot
Super behulpzame app
Super behulpzame app; minder uitzoekwerk hoe lang je met iets bezig geweest ben, wat je precies gedaan hebt op een dag.
This app helps me to remember what…
This app helps me to remember what tasks i've done for which client. Very important for billing and invoicing.
Quiet helpfull
Quiet helpfull, I miss far lesser input in my time sheets
Erg prettige tool om als geheugensteun…
Erg prettige tool om als geheugensteun te gebruiken voor je verrichte werkzaamheden.
Tot nu toe super handig!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.