Ik heb het idee dat al die Engelstalige berichten hier op trustpilot naar Cleanprofs toe valse berichten zijn. Goh wel heel toevallig dat alles wat negatief beoordeelt wordt in het Engels staat. In he... Se mer

Företaget har svarat
Een bedrijf welke zijn afspraken totaal niet nakomt. Een jaar abonnementsgeld vooruitbetaald en van de 5 maanden tot nu toe zijn ze 2 keer geweest. Iedere keer moet je ze zelf bellen omdat de containe... Se mer
Cleanprofs communiceert duidelijk en komt genaakte afspraken na. Onze container was na de eerste reiniging voor het eerst sinds lange tijd weer schoon en fris.
Företaget har svarat
Ben altijd blij wanneer Cleanprofs weer is langs geweest. De containers zijn altijd keurig schoongemaakt en zien er daarna bijna als nieuw uit. Ook hangt er een heerlijk frisse geur in, hetgeen zeker... Se mer
Cleanprofs helpt bewoners en bedrijven die waarde hechten aan een schone en frisse leefomgeving. Met ons ervaren team van CleanPro’s zorgen we voor een efficiënte en grondige reiniging van je rolcontainer of kliko, zodat je geen last meer hebt van nare geuren of vervuiling. Wij maken gebruik van biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen en schoon water, dat direct door onze wagens wordt opgevangen en afgevoerd. Hierdoor blijft niet alleen je container schoon, maar beschermen we ook het milieu. Onze flexibele service biedt zowel particuliere als zakelijke klanten de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier hun containers te laten reinigen, zonder gedoe of zorgen. Bij Cleanprofs passen we ons aan jouw behoeften aan. Zo heb je altijd een schone en fris ruikende container, zonder dat het belastend is voor het milieu. Met Cleanprofs draag je bij aan een schoner Nederland, terwijl wij het werk voor je doen.
Skrivet av företaget

We Zijn Uw Specialist In Rolcontainer- En Kliko-Reiniging

Westlandseweg 12, 2291PG , Wateringen, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De bak is goed schoongemaakt en ruikt lekker fris

Svar från Cleanprofs B.V.
De container is elke keer na reiniging fris en schoon. Aanrader!

Svar från Cleanprofs B.V.
Ga hier niet een klant worden, ze zijn zwaar onvriendelijk. Incasseren het geldt wel maar voeren niks uit. Voor mij GFT afval heb ik 3x moeten bellen en als nog is de antwoord als het in de planning past. Medewerkster Xena is heel onvriendelijk en wilt nergens de klant tegemoet komen.
Mocht je een andere alternatief hebben voor je prullen ga daarheen want Clean Profs is verre van netjes en of professioneel!
Geef je nou in je reactie echt aan dat jullie met mij contact hebben opgezocht? Wat een stelletje leugenaars😂. Kom maar op met je telefoon logs nadat jullie voor 3x niet zijn komen opdagen om mijn container schoon te maken. Ik heb alle logs dat ik contact heb op gezocht met jullie.
Jullie nalatigheid is absurd en onprofessioneel, ik zal iedereen mij mening geven om geen klant te worden bij jullie met alle nodig onderbouwing en bewijs als het moet!
Alle bewijzen van contact en afspraken heb ik nog!

Svar från Cleanprofs B.V.
Ben altijd blij als jullie komen voor de containers en ook snelle reactie op me Mail voor veranderd mijn e-mail omdat andere gehackt is top goede service

Svar från Cleanprofs B.V.
Het wordt vaak goed schoongemaakt en volgens de planning komt jullie collega het reinigen. Laatse keer had hij de gft container uitstekend gereinigd.

Svar från Cleanprofs B.V.
Alles snel geregeld en duidelijke communicatie als er iets veranderd in schoonmaak dag.

Svar från Cleanprofs B.V.
Ze hebben meerdere malen mijn bak(ken) niet schoongemaakt. Net als vele andere reacties komen ze gewoon helemaal niet langs of als ik een klacht indien dan krijg ik als antwoord dat er iets in de bak heeft gezeten waardoor ze de bak niet mochten schoonmaken.

Svar från Cleanprofs B.V.
Klantenservice aan de telefoon is een lachertje, ik wil juist in de zomer dat mijn container gereinigd word, maar in deze periode zijn ze altijs op vakantie en die word niet elders die maand ingehaald. Van begin juli tot begin september krijg je geen reiniging

Svar från Cleanprofs B.V.
De bak was weer netjes schoon en op tijd ook nog eens Super gewoon

Svar från Cleanprofs B.V.
Het begin was wat lastig.
De eerste 2x zijn ze niet geweest maar dat is nu gelukkig opgelost.
De bakken zijn netjes schoongemaakt.

Svar från Cleanprofs B.V.
Altijd snel antwoord als je iets vraagt en een hele goede service. Ben erg tevreden.

Svar från Cleanprofs B.V.
Perfecte reiniging waardoor mijn gft bak weer heerlijk fris is en ruikt.

Svar från Cleanprofs B.V.
Ivm kapot reinigings voertuig container niet gereinigd. Helaas geen bericht van ontvangen.klantenservice gebeld , vriendelijk te woord gestaan met belofte op vergoeding,later ,niet volgens reinigingsschema alsnog schoongemaakt,wat mij betreft prima opgelost

Svar från Cleanprofs B.V.
Uitstekende container reiniging. Goed Schoon met veel water, uitstekende service en stipt. Wat ze zeggen doen ze ook!

Svar från Cleanprofs B.V.
Na een warme broeierige zomer hadden de maden onze container ook gevonden. Helaas. Maar nu weer Spic&Span

Svar från Cleanprofs B.V.
De bakken zijn schoon enkel de deksel wordt niet schoon gemaakt wat er wel bij hoort. Verder super fijn om een schone container te hebben.

Svar från Cleanprofs B.V.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.