Värsta jag varit med om
Jag önskar att jag hade läst andras omdömen på enrio och liknade sidor, för de är bland de värsta jag varit med om när det kommer till någon tjänst jag någonsin hyrt.
Jag och min sambo beställde flyttstäd, det var bråttom för vi behövde den städad snabbt eftersom nästa hyresgäst skulle flytta in kommande måndag. Inga problem sa dom, vi kommer vara där klockan 10.00. Vi flyttade iväg och tänkte att vi hade anlitat ett proffsigt företag. På helgen ringer våran bovärd och säger att för de första kom dom inte och hämtade nyckeln 10.00 dom kom först klockan 14.00 och ingenting i lägenheten har blivit städat.
Arg och förvirrad ringer vi städbolaget och de påbörjas ett stort fram och tillbaka, vi får tillslut anlita ett annat företag för att få de städat så nästa kan flytta in, vilket Cleaningservices lovar att betala. Fine tänker jag, så länge de blir gjort.
Ringer upp när jag får räkningen av de andra städbolaget som fixade städningen utan problem, nej men inte tänker dom betala dom väljer att bara stryka deras räkning som var på nästan 3000kr. Att dom ens vågade skicka oss en räkning efter att för de första vara fyra timmar försenad och sedan inte städa någonting. Jag tror inte ens de här företaget är ett städbolag, för jag själv har jobbat inom städ och de är verkligen inte såhär de ska gå till!
Visst deras kundtjänst är jätte trevlig och snäll när man pratar med dom, men de hjälper väldigt lite när dom inte håller sina ord eller tar tag i problemen dom lovar att lösa.
Till Jakob som jag pratade med vill jag bara säga; Du sa att du var ny på företaget och jag kan lova dig att de företaget inte kommer ta dig någonstans mer än att någon gång bli stämt eller hamna in konkurs. Lämna de och hitta ett ärligare jobb, du förtjänar bättre!