Super Service und top Ware
Die Ware kann zügig, trotz Verzögerungen durch die Post Nl.
Super Service welcher auch überaus hilfsbereit ist.
Ich freue mich auf eine länge Geschäftsbeziehung.

Svar från CK Peptides
CK Peptides is een gespecialiseerde leverancier van research-grade peptiden en research chemicals voor wetenschappelijke toepassingen. Wij richten ons op kwaliteit, transparantie en snelle levering. Onze producten worden geselecteerd op hoge zuiverheid en consistente batchkwaliteit. We begrijpen dat discretie en betrouwbaarheid belangrijk zijn. Daarom verpakken we bestellingen veilig en discreet en focussen we op snelle verwerking. In veel gevallen geldt: vandaag besteld, snel geleverd binnen 24 tot 48 uur, afhankelijk van bestemming. Daarnaast bieden we ondersteuning via onze klantenservice voor vragen over bestelling, verzending en documentatie. Gratis verzending is beschikbaar vanaf €200. Belangrijk: onze producten zijn uitsluitend bedoeld voor wetenschappelijk onderzoek. Niet voor consumptie en niet voor persoonlijk gebruik.
Nederländerna
Die Ware kann zügig, trotz Verzögerungen durch die Post Nl.
Super Service welcher auch überaus hilfsbereit ist.
Ich freue mich auf eine länge Geschäftsbeziehung.

Svar från CK Peptides
Beste Grüße aus Deutschland. Der Support von CK Peptides ist hervorragend. Auf alle Fragen wurde zeitnah geantwortet. Kontakt lief reibungslos und problemlos. Lieferung war prompt und schnell. Noch am selben Tag der Bezahlung.
Die Ware kam gut verpackt an, die Ware selber ist super.
Ich habe mittlerweile schon 2kg mit Reta abgenommen. Das in der 1. Woche direkt. Aktuell keine Nebenwirkungen. Angefangen habe ich mit 0,5mg alle 3 Tage. Vertrage ich sehr gut. Dann geht es auf 2mg/Woche usw.
Danke für den tollen Shop und danke für eure Produkte.

Svar från CK Peptides
Rapide conforme et service client réactif toujours prêt à répondre à la moindre question ou doute

Svar från CK Peptides
CKpeptides has been a great source for peptides for me. Quality has always been top notch and customer service is very friendly and helpful. I highly recommend them for any peptide needs.

Svar från CK Peptides
Zuerst war ich skeptisch, habe in der ersten Woche 1 mg verwendet. In der ersten Woche kein Resultat. Zweite Woche dann 2 mg und dann ging das Gewicht in einer Woche 4 kg runter. Jetzt mache ich weiter, die Waage zeigt jeden Tag nach unten. Absolut empfehlenswert!

Svar från CK Peptides
Super tevreden.Levering volgens planning en product is van goede kwaliteit. Merk na 2 weken al goed resultaat.
Goede service en snelle levering. Over het algemeen zeer tevreden!
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.