Meget imĂždekommende og venligt personale. Maden kom hurtigt og smagte fantastisk. Min datter har cĂžliaki, og personalet var meget hjĂŠlpsomme og sagde at hvis vi havde ringet en god uges tid fĂžr og b... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Det fremgÄr ikke nogen steder, at stedet IKKE er egnet for personer, der bruger kÞrestole eller rollaterer, da restauranten ligger pÄ fÞrste sal. Heller ikke at toiletterne var ude af drift. Der ma... Se mer
Maden var for sÄ vidt ok, men burgeren blev serveret uden pomfritts, som ellers stod pÄ menuen. Til steak hvor det halve var en scene, var der ikke bagekartofler som skrevet, men pomfritt. Og Ärsti... Se mer
Vi holdt i gÄr den 12/9 konfirmation pÄ strandgaarden. Det var en formidabel aften. Mad i topklasse. Tilberedt helt perfekt. Servering i top klasse. Alt var helt perfekt. Meget venlig og humor fyldt p... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Restaurant for hele familien, hos os er der plads til alle, i en hyggelig og afslappet atmosfĂŠre. Antageligt Danmarks flotteste udsigt over Femern bĂŠlt.
Kontaktuppgifter
Diget 7, 4983, Dannemare, Danmark
- klarskov1@yahoo.dk
- ck-strandgaarden.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder pÄ lÀnge. Omdömen kanske inte Àr representativa
Har inte besvarat negativa omdömen
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Vi tjekket hjemmefra om de havde Ă„bentâŠ
Vi tjekket hjemmefra om de havde Ă„bent og pĂ„ nettede stod der 12-21 og Google sagde det sammen, vi kĂžre fra KĂžge af og ser forskellige ting pĂ„ vejen derned og nyder en tur pĂ„ stranden, vi gĂ„r i resturangen cirka 16.30-16.40 og stedet er tomt ogsĂ„ for personale, vi stĂ„r lidt og blomstre og henvender os til en der ligner kokken, og fĂ„r sĂ„ stramt besked pĂ„ at de da fĂžrst Ă„bner kl 17 og vi kan fĂžrst fĂ„ et border derefterâŠ.
MÄske i skulle skrive pÄ jeres hjemmeside hvornÄr jeres kÞkken har Äbent.
Vi spiste der ikk og vi kommer ikke igen.
Der havde ikke gÄet et skÄr af jer at anvise os til et bord sÄ familien kunne sidde og nyde udsigten.
Svar
Den gode service skulle gerne komme fra jer af sig selv og ikke noget man skal be om at fÄ, og sÄ er SoMe det bedste sted at dele ens oplevelser, sÄ andre ved man skal ikke komme fÞr tid hvis man gerne vil undgÄ at blive smidt ud

Brunch
Min kÊreste og jeg har spist brunch pÄ strandgÄrden 3-4 gange det sidste Ärs tid. En lÊkker brunch uden tvivl, da vi skal betale, har vi et gavekort med fra smartbox til brunch for 2 med alt inkluderet og bliver sÄ bedt om at betale 89kr ekstra.. det Þdelagde hele oplevelsen, og det var sidste gang vi kom der. Man kan Äbenbart ikke bruge de gavekort mere, uden at skulle betale ekstra.. det er under alt kritik, nÄr gavekortet indeholder brunch for 2..

Svar frÄn Restaurant Strandgaarden
Super lĂŠkker frokost đđ»đđ»

Stormflodstur
Vi har i dag vÊret pÄ StrandgÄrden og spise en dejlig middag, det var en god oplevelse med smukke lokaler og en sÊrdeles sÞd og venlig betjening. Vi var 48 personer fra bangshave centret og ventede ikke lÊnge pÄ at blive betjent. Kan varmt anbefale stedet.

Svar frÄn Restaurant Strandgaarden
En fĂždselsdag blev til et mareridt.
En fÞdselsdag blev til et mareridt. Den 29.august 2022 fylder min kone 50 Är. Vi er 6 personer i alt. 5 bestiller helstegt vildsvin, som alle efterfÞlgende fÄr voldsom diarre. Min kone sÄ voldsomt, at hun indlÊgges pÄ HillerÞd sygehus den 30 august. Hun er fÞrst udskrevet i dag den 4.september, men fortsat dagindlagt. Der er taget affÞringsprÞver, som viser vi har e-coli. Min kone er fortsat syg, og fÄr binyre bak hormon. Min kone og jeg kommer fra HelsingÞr, de Þvrige 4 kommer fra Lolland, sÄ det eneste mÄltid vi alle har spist.
Restauranten (ejer) forsÞger overfor min svigerfar, at komme med forskellige forklaringer, at de selv have spist endestykkerne pÄ stegen uden at blive syge. Hvis det var tilfÊldet var der 3 endestykker pÄ en steg, jeg fik nemlig et endestykke. Tilsidst fÄr min svigerfar 1000 kr. for 5 x vildsvin.(vel holdkÊft bolsje) Udgifterne med indlÊggelse, jeg har mÄtte tage en feriedag, kÞrsel mv overstiger langt de 1000 kr. Min kones fÞdselsdag er Þdelagt, restauranten forsÞger at vride sig uden om sit ansvar, med mange forskellige historier, det mindste kunne havde vÊret, at hele regningen var refunderet, og et nyt mÄltid var anvist (et andet restaurant ) slut med besÞg pÄ strandgÄrden, det kan vÊre livsfarligt
Sagen er anmeldt til FÞdevarestyrelsen, hÄber de kigger pÄ sagen

Svar frÄn Restaurant Strandgaarden
Vi havde bestilt en deleâŠ
Vi havde bestilt en dele wienerschnitzel . Betalt 75 kr ekstraâŠâŠ. For hvad ? Ekstra kartofler og ĂŠrter plus en â drengâ âŠâŠ. Dette kan umuligt komme op pĂ„ 75 kr
Vi har igennem flere Är kÞbt wienerschnitzel derfra, men med det ekstra dyre tilbehÞr, bliver det nok ikke der, at vi vil lÊgge vores madpenge.
Hyggeligt sted med fin indretning ogâŠ
Hyggeligt sted med fin indretning og udsigt over vandet. Personalet er sÞde og servicemindede, de kom med legetÞj til vores dreng og sÞrgede for bÞrneservice uden at vi havde efterspurgt det. Maden smagte udemÊrket, portionerne er store - virkelig lÊkkert at der kom en skÄl med sovs til bordet, sÄ man selv kunne bestemme mÊngden. Der var nÊrmest ingen ventetid fra da vi bestilte til maden kom. Anbefaling herfra.
Nok ikke et sted vi anbefaler folk
Til steak hvor det halve var en scene, var der ikke bagekartofler som skrevet, men pomfritt. Og Ärstidens grÞnt virkede som optÞede bÞnner vendt i hvidlÞg og en 5cm humpel majs, sÄ sidder lidt med fÞlelsen af at pris og kvalitet ikke matcher.
Og sÄ virker det lidt voldsomt at have 3mennesker til at servere for 2personer. Ved et mikroskopisk bord. Foruden af halvdelen af dem virkede gnavne og uoplagte.
Dejlig mad sĂžd betjening hurtigâŠ
Dejlig mad sÞd betjening hurtig servering pÄ trods af fyldt restaurant.Den bedste iris coffe i Danmark smager virkelig af whisky.
Fantastisk sĂžde og hjĂŠlpsomme.
Fantastisk sĂžde og hjĂŠlpsomme.
Vi stod og skulle have mad en aften med 2 bĂžrn og havde ikke bestilt bord, der var ingen pladser og alligevel tryllede de et bord frem til os. Vi fik super lĂŠkker mad og god betjening!
Vi har efterfÞlgende besÞgt bÄde isbar og sandwichbar ogsÄ med en rigtig god oplevelse.
Det er ikke sidste gang vi har vĂŠret der!
Kan varmt anbefales
Ren hyggeâ€ïžđ©đ°
Rigtig dejligt sted,indretning med ĂŠgte badehotelstil-virkelig hyggeligt. LĂŠkker mad forret og hovedret/ virkelig godt og rigtig flot anrettet. Super sĂžde tjenere og virkelig flinke vĂŠrter. SkĂžn udsigt âïžVi ses igenđ
LĂŠkkert spisested
Super lĂŠkkert sted at spise. Fantastisk god helstegt vildsvin og til dessert friturestegt camenbert đ. Og betjeningen var sĂ„ sĂžd og venlig. Kan kun anbefales đ
Og udsigten til den dejlige ĂstersĂž er bare fantastisk.
Kan bestemt anbefales!
Virkelig godt sted
Virkelig godt sted. Dejlig og velsmagende mad til bÄde bÞrn og voksne. Hyggelig atmosfÊre og super betjening.
Kan varmt anbefale StrandgÄrden
Kan varmt anbefale StrandgÄrden. Dejligt sted med sÞde tjenere og god betjening. Vi fik en kÊmpe skinke schnitzel og vildsvine steg. Det smagte sÄ fantastisk sÄ fuglene synger. Der var mere end rigeligt, og ellers kunne vi fÄ mere tilbehÞr. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
En rigtig hyggelig lille perle
En rigtig hyggelig lille perle, god mad, god betjening og dejligt med en afstikker fra Lalandia RĂždby. Dejligt at prĂžve noget andet og kun 15 minutter vĂŠk, det er kĂžreturen vĂŠrd og de er yderst bĂžrnevenlige :)
God sĂžndagsbrunch
SÞndagsbrunch. Egentlig en rigtig fin buffet, men ud fra hvad vi tidligere har fÄet af aftensmad (som var helt i top) mÄ jeg indrÞmme at vi havde forventet noget mere hjemmelavet.
Fantastisk sted
Fantastisk sted, sĂžde vĂŠrter og lĂŠkker mad.. Vi elsker at komme hos jer.
For en stjerne for beliggenhed ogâŠ
FÄr en stjerne for beliggenhed og venligt personale. VI havde glÊdet os til stÊgt flÊsk og persillesovs.(Fredags menu) FlÊsket var der ingen kÞd pÄ, det blev serveret i en skÄl hvor flÊsket lÄ og flÞd i sit eget fedt...som om det var vÊltet ud af mikrobÞlgeovn.
Absolut den vĂŠrste mad oplevelse nogensinde.
Mvh.BoE

SĂžd og kundevenlig servitrice
SÞd og kundevenlig servitrice. Maden var ikke noget at rÄbe hurra for. Fiskefilet med pomfritter var der ingen remoulade til, sÄ meget tÞrt.. snitzel'en var sej og tÞr, kartoflerne var halv brÊndte, og sovsen var ikke i nÊrheden af at smage af noget som helst.. flot sted, smuk udsigt, rene toiletter, desvÊrre tÊller maden langt ned.

Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.