Fantastiskt bemötande och omhändertagande personal. Väldigt kunnig och professionell personal som tänker på allt och lite till. Helena Sveinsdóttir utförde bukplastik plus fettsugning med än så lä... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Citadellkliniken är en av Sveriges största kliniker inom plastikkirurgi, skönhetsoperationer och plastikoperationer. Välkommen till Citadellkliniken!
Sverige
- citadellkliniken.com
Har opererats på Citadelkliniken
Har opererats på Citadelkliniken. De är inga skickliga kirurger! Dr Johan är en slaktare. Gå inte dit ! Första konsultationen skedde med Peter Cosmo som sa att ” du ser ju ut som en gris ” . Jag va 27 år och absolut inte överviktig. Dessa personer är psykopater narcissister och totalt bortopererade från empati och skicklighet. Vid uppvaket fick jag smällar i ansiktet för att vakna. Jag vaknade också upp av att jag bitit an en bit av min tunga. Detta förklarade dom med att ” ja sånt kan hända under en operation ”. Min tunga ?? Den bosnisktalande ssk va också kommunist-utbildad och man fick vård därefter! Jag fick en spruta hugget i låret! för att ”jag skulle vakna”, sa hon ? Hon förstörde en nerv i mitt lår och jag har men än idag. Därefter fick jag stor komplikation med infektion i operationsärret och nekros till följd . De ville inte titta på mig för det va julledighet sa dom ” Doktor Johan måste väl också vara ledig ” sa receptionisten !!
Har trauma på grund av allt och denna klinik! De fuskar och ändrar i journaler, så man inte kan anmäla. Men en stor feeeeet anmälning till Socialstyrelsen borde ske . Jag vet flera patienter som blivit slaktade av denna klinik . Fula ärr, och flertalet non linjära snitt där man börjat om på nytt . Detta är ett stort tecken på att man inte kan sin sak . Utan borde kanske jobba på ett slakteri istället ?
Sååå varning varning !! Det finns många fler kliniker som är skickliga vänliga empatiska och har hög intelligens. Detta är inte en av dom . Satans avkommor och demoner som bara vill ha pengar !! Tror de är snygga också.
Hej Efter 5 eller 6 år varit hos Peter…
Hej Efter 5 eller 6 år varit hos Peter Cosmo. Bra mötande och skulle suga fett i hösten och spruta i rumpan, följer alla regler och betalning förskott ske i god tid 52 tusen kronor. Problem varit när skulle markerad för att suga fett då han vill inte gör det som vi bestämt i konsult och när reklamerad gör på dåligt humör. han kommer efter operationer på besök och redan vart jag missnöjd med operationen. Han vart med dåligt humör och sätt, inte alls kolla vad som händer om mig efter operationer. Tar lång tid av mig att lämna detta hur han skada mig. vart mycket dåligt länge. och skrivit til1 sjuksköterska jag be en ersättning och han ville inte. och fett som sprutade i rumpa har lösa upp. Rekommenderas inte honom. Peter Cosmo har inte kompetens till operation som gorde till mig betyg från 0 till 10. skulle lämna 0000. på sin dåligt jobba.
Vidriga!!!!
Dr Johan och hans äckliga nonchalanta fru Mia är ett skämt!
Dr Johan borde inte jobba inom skönhetsindustrin. Han är äcklig och vidrig inifrån och ut.
Han bara förstör ens utseende.
Slaktare är vad han är!!! 😡😡😡
Betalt ska dom ha men någon service har dom inte.
Sara i receptionen är totalt dum i huvudet och otrevlig. Riktig bitch.
Har man blivit felbehandlad som mig så ändrar dom i ens journal och skriver att patienten är jättenöjd fast att man blivit totalt slaktad.
Hoppas denna kliniken läggs ner snart så att inte flera människor behöver bli slakade.
Häls. fr patient med totalt misslyckade bröstförstoringar.
Citadell kliniken
Vill börja med att tacka Peter Cosmo för hans goda bemötande från konsultation till operations dagen! Vilken profession, magiska händer och lyhördhet är super nöjd med resultatet! Gjorde bröstimplantat med lyft då jag har varit ammande mamma till 2 barn!
Vill verkligen Tacka vårdpersonalen vilka underbara människor med empati och finns för en dynet runt, jag säger bara wow🙏
Extra stort tack till Ssk Cassandra Magnusson & till Jessica Brunner alltså vilka fina människor ❤️
Med vänlig hälsning, en mycket nöjd patient!
Längd:165 cm
Vikt: 58kg
Före op behå stlr: 75C
Efter op behå/op behå 70 G/H
550cc med lyft
Har gjort flera operationer på…
Har gjort flera operationer på citadellkliniken av DR Cosmo. Nöjd varje gång.
Superomhändertagande innan och efter op.
Ingela är kanon.
Snygg och fräsch klinik.
Dåligt gjorde operationen och bara strunta pacienten.
Jag gjorde från många år tidigare ferttsugning mage hos Jörg och ögonplastik. Fettsugning glömnde han er del sen måste han föbetra detta. Han gjorde ögonplastik både delar från ögan och då gjorde han en öga inte bra. När jag har gått till honom och påpekat om detta vill han inte lyssna. Han var otrevligt och hade inte sagt ingen fara jag försöker göra detta bättre. Hans svaret vra jag ska inte operera dig längre. Men han var snäll när jagt betalade jette mycket pengar och sen bry sig inte hon patientet ser ut!!! Operationen jag trror var 201-2019
Brösten gjorda av Peter
Väldigt nöjd med brösten gjorda av Peter Cosmos. Upplever honom kunnig med rätt kompetens.
Hjälpsam och tillmötesgående med korrigering av ett ärr som läkt lite fult under ena armhålan. Ska återkomma med ny tid för korrigering efter amningen.
👍🏼👍🏼
Snälla kolla kalla fakta innan ni…
Snälla kolla kalla fakta innan ni anlitar dessa
Gjorde ett bröstlyft och förstoring hos…
Gjorde ett bröstlyft och förstoring hos Peter Cosmo.
Resultatet är allt annat än vad man kan önska.
Bröstvårtorna sitter för högt upp och syns över BH-kanten.
Vårtgårdarna är även ojämt skurna, den ena bröstvårtan pekar upp medans den andra pekar rakt fram.
Brösten har en fyrkantig form och ena bröstet har sjunkit ned mer än det andra.
Slarv vid trådtagning så såren blev infekterade, fula ärr som resultat.
Har korrigerat ett par gånger, men resultatet är i stort sett detsamma efter det.
Finns väl en anledning till att andra kliniker inte gör lyft och förstoringar samtidigt, för att undvika att det ska bli så här.
Önskar att jag inte hade gått på ”bröstgud”-snacket om PC. Han är inte så skicklig. Han fixar säkert implantat via armhålan utan större bekymmer, men lyft är han inte vidare bra på.
Man är hjärtligt välkommen på konsultationen och första op, men när man behöver korrigera är dem inte lika trevliga och tillmötesgående.
Mår dåligt över resultatet, varje dag!
Rekommenderar alla att lyssna på bt.dk, podden Skåret i stykker, som handlar om en kirurg på Citadellkliniken och som är förbjuden att operera i Danmark.
Toppenställe!
Allt flöt på bra, Helena gjorde ett snyggt jobb. Jag är riktigt riktigt nöjd!
Dåligt bemötande av Peter Cosmo
Dåligt bemötande av Peter Cosmo! Istället att vara snäll och trevlig då blev han otrevlig !!! Usch jag kände mig som en 15 åring !! Aldrig mer ! Jag kan gärna betala mer men få en smäll läkare som kan förklara allt på snällt sätt istället att göra patienten ledsen!
Ingen alla respekt till sina patienter !
Fantastik klinik och Helena…
Fantastik klinik och Helena Sveinsdottir är helt underbar människa och kirurg❤️ Rekommenderar henne och kliniken alla dagar i veckan😊
Bröstreduktion. Så nöjd med min bröstförminskning
Så nöjd med min bröstförminskning . Riktigt snyggt .inga synliga ärr .mitt liv känns förändrat ,jag kan klä mig i skjorta o snygg blus utan att det glipar.så tack till Dr jörg för utmärkt jobb
Har opererats av Helena 3 gånger
Har opererats av Helena 3 gånger. En bukplastik som blev fantastiskt bra! Ångrar inte en sekund att jag gjorde den. Inlägg av implantat i brösten 440cc bakom som också blev kanon. Nu 8 år senare har jag tagit ut implantaten och gjort ett lyft. Läker för fullt och än så länge ser det bra ut. Jag har hela tiden haft stort förtroende och känt mig trygg med Helena. Hon har alltid gett ett mjukt och professionellt intryck. Jag kan varmt rekommendera Helena och personalen på Citadell.
Försökt vara tillmötesgående och chansat på att dom skulle kunna rätta till sina misstag men efter 3 års lidande fick jag vända mig tillen annan klinik som till slut hjälpte mig för en ny liten kos
Har försökt vara tillmötesgående och förstår att allt kan inte blir bra ifrån början men med dessutom otrevligt bemötande och 4 chanser på 3 år så borde ni ha kunnat fixa det som inte blivit bra. Fick vända mig till annan klinik som tack o lov va mkt bättre o trevligare.
Jag vill varna er för att betala stora…
Jag vill varna er för att betala stora summor och lägga er tillit och er kropp i denna klinikens händer. Jag har mellan 2016 och 2019 genomgått 8 operationer hos Helena Sveinsdóttir, hon har vid varje operation bara gjort mer och mer skada. Helena har inte ens har rätt utbildning för att ta betalt för att skära i en annan människa, åtminstonde inte när det blir komplicerat och hon behöver rätta upp sina misstag. Kolla upp era kirurger noga och se till att dem finns med i SFEP registret. AKTA ER FÖR HELENA OCH AKTA ER FÖR DENNA KLINIKEN SOM INTE TAR SITT ANSVAR UTAN LÄMNAR SINA PATIENTER FÖRSTÖRDA.
Fantastiskt bemötande och…
Helena Sveinsdóttir utförde bukplastik plus fettsugning med än så länge ett bra resultat. (Jag håller fortfarande på och läker)
Jag kan varmt rekommendera Citadellkliniken.
MVH
Crismilda De Leon Larsson
Jag kan varmt rekommendera Citadell…
Jag kan varmt rekommendera Citadell kliniken. Peter Cosmo med sitt fantastiska team har hjälpt mig med olika operationer, där resultaten har blivit väldigt bra.
Kliniken präglas av kompetens, intresse för patienten och känslan av att alla vill ge det där lilla extra i alla möten.
Personalen är fantastisk och kliniken är trevlig och har ett underbart läge inte minst med den fina utsikten som är från alla rum.
Mina bästa rekommendationer.
Tack för idag Dr Cosmo, Dr Tao och sjuksköterskor
Tack för idag Dr Cosmo, Dr Tao och alla de fantastiska sjuksköterskor som förgyllde min vistelse idag . Tack för att ni lyssnade. Tack för att ni tog er till mina farhågor och vände dem till min fördel . Tack för den ypperliga servicen och kompetensen som ni gång på gång levererar.
/Veronica Nyman
Ingen bra läkare bröstförminskning
Jag har haft problem med mina bröst i många år. Jag bestämde mig att förminska mina bröst på Citadel kliniken i Landskrona (Peter Cosmo). Han sa till mig att mina bröst ska bli små och snygga. Vi kom överens att ta bort 500 gr på ena och 400 gr på andra. Jag fick komplikationer och opererades igen och mådde jätte dålig. Han hade inte bränt bra mina kärl då blödde jag. Jag fick vänta tills dagen efter och opererades igen. Det hände någon timme efter operationen. Mina stygg sprack vilket blev stor ärr nu. Jag har några blåmärke på mina bröst efter 3 år. De har olika storlekar och han hade inte minskat som vi bestämde. Mina bröst är hängiga och fula. Jag är glad att de är mindre nu men snygga är de inte. min höger bröst är en storlek större än vänster och vänster har stora ärr.
Jag rekommenderar inte honom alls. Däremot kliniken har jätte trevliga personal, verkligen hjälpsamma. visst alla vi kan göra fel men han accepterar inte hans fel.
Om ni vill förminska bröst ska ni inte gå till Peter Cosmo.
Hälsningar
Maryam