circulardreams.nl Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Werd niet geleverd binnen de aangegeven verzendtijd. Ik kreeg geen statusupdate en krijg ook geen reactie op mail of in de chat en ze hebben geen telefoonnummer. Ik heb wel al betaald, maar krijg o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Circulair Dreams een duurzaam initiatief om net als je kleding 2e hands beddengoed te kopen. Ben je uitgekeken op je print of maak je overstap naar een andere maat, gun het een nieuwe eigenaar. Netje... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dit is echt een topwebwinkel! Een fijn idee om een product te kopen wat elders weggegooid zou worden. De kwaliteit van de producten zijn dik in orde! Zien er mooi uit en kwaliteit is eigenlijk gewoon... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Circular Dreams is een sympathiek en doordacht concept met als resultaat een mooi opgemaakt bed! Ga zo door. Tip: wat eerder duidelijk maken in het bestelproces als er weinig voorraad is. Denk daarbij... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med hushållstextilier

Skrivet av företaget

Welkom bij Circular Dreams, waar elke vezel telt in ons verhaal van duurzaamheid en verandering. Koop re-used beddengoed bij CircularDreams®. Je helpt de aarde en je portemonnee. We reinigen, repareren en verkopen dekbedovertrekken op CircularDreams®. We willen bedtextiel een tweede kans geven en iedereen aanmoedigen om het circulair consumeren te omarmen. CircularDreams®, closing the loop door recycling met partners of hergebruik.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Het product is goed

Het product is goed, de levering informatie klopte en de ontvangst was zoals gepland. Ik heb mijn oude bedtextiel kunnen inleveren bij Coco mat op de overtoom, dat was fijn en ongecompliceerd, goede samenwerking hebben jullie met hen

21 juli 2023

Wat een mooi concept!

Wat een mooi concept: beddengoed te hergebruiken omdat er een weeffoutje in zit of omdat het in showrooms is gebruikt en niet meer verkocht mag worden! De prijs is relatief laag toch krijg je zeer goede kwaliteit en waar voor je geld!

Verzending is ook vrij vlot dus ik slaap al een week onder een prachtige " gerecycled nieuwe" dekbedhoes!

Had er 2 aangeschaft en ook over het andere dekbedovertrek ben ik meer dan tevreden!

Het is iedereen aan te raden om gebruik te maken van Circular Dreams!

24 juli 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Top product en een bedrijf met een mooi doel.

Circulair dreams heeft echt een prachtig product geleverd voor een hele scherpe prijs. Ondanks dat het dekbedovertrek niet nieuw is, is er geen enkele beschadiging aan te zien en is de kwaliteit uitstekend. Ook complimenten voor de manier waarop het product geleverd wordt (met name de verpakking) en voor het promoten van het duurzamer gebruik van beddengoed.

Een verbeter puntje is dat de retour procedure van oud en gebruikt beddengoed is duidelijker mag aangegeven worden. Verder was alles helemaal top!

18 juli 2023

Goed bedrijf!

Zeer goede service en snelle en nette afhandeling. Goede producten voor een aantrekkelijke prijs en geen verspilling. Super!

15 juli 2023

Top kwaliteit!

Het dekbedovertrek is van hoogwaardige kwaliteit, voelt fijn aan en geeft de slaapkamer een rustige/chique uitstraling.

Met warme groet,
Jacob Derk

15 juli 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb twee dekbedovertrekken besteld

Ik heb twee dekbedden besteld. Echt in uitstekende staat. Hiermee heb ik fantastisch nieuwe dekbedovertrekken tegen de helft van de prijs en belangrijk worden deze dekbedovertrekken hergebruikt. Ik ben nu even voorzien, maar ga zeker opnieuw bestellen als ik weer wat nodig heb.

22 juni 2023

Svar från circulardreams.nl

Bedankt voor deze mooie review Kate.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Duurzaam en Nederlands

Ik houd van duurzaam en het feit dat ik oude dekbedden gratis terug kan sturen vind ik fijn. Ziet er goed uit, passende verpakking ,ook prima. Misschien zijn dekbedden nog een optie?

9 juni 2023

Svar från circulardreams.nl

Bedankt voor je mooie review

Better than new

Gewoon goede bezorging, niets op aan te merken. Je krijgt een heel net, schoon dekbed voor een eerlijke prijs.
De slogan 'Better than new' is geheel van toepassing !

6 juni 2023

Svar från circulardreams.nl

Bedankt voor je goede review.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.