Efter 10 dagars väntande kom äntligen belöningen in på mitt PayPal konto, jag var på vippen att ge upp för att fråga var min belöning tagit vägen, tänkte skriva i morgon och fråga. Varför ska det behö... Se mer
Har försökt nå kundservice om min belöning. Tremendous svarar, men de kan inte hjälpa mig. Cint svarar inte ens. Jag har begärt Paypalutbetalning på 125kr den 9/7, inget händer. Förut funkade det, me... Se mer
Några enkäter är relevanta och lagom långa. Ofta är de redan stängda, eftersom de sänds nattetid. Ofta har de för många likartade frågor. Ofta har de redan besvarats ett flertal gånger. Ofta passar de... Se mer
Cint is a global software leader in digital insights gathering. The Cint platform automates the insights gathering process so that companies can gain access to insights faster with unparalleled scale. Cint has the world’s largest consumer network for digital survey-based research, made up of over 144 million engaged respondents across more than 130 countries. Over 2,500 insights-driven companies - including SurveyMonkey, Zappi, Kantar and GfK - use Cint to accelerate how they gather consumer insights and supercharge business growth. Cint Group AB (publ), listed on Nasdaq Stockholm, has a rapidly growing team across 14 global offices, including Stockholm, London, New York, Singapore, Tokyo and Sydney. www.cint.com
Stockholm Luntmakargatan, 18, 1tr 111 37, Stockholm, Sverige
Har besvarat 98 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Jag löste in 125kr till Paypal kontot mitt men har inte fått dom till mitt Paypal konto,har varit med i panelen länge och har alltid fått det jag har löst in förut. Har skrivit till dom men har inte fått något svar eller pengar. Det är Smart Opinion som jag menar,konstigt har tyckt det funkat varje gång tidigare.Det var den 28 mars som jag gjorde denna utbetalning till mitt Payapl konto.
Mvh Lizzy Svedberg

Svar från Cint
Hej. Jag har gjort dessa undersökningar länge, men plötsligt kan jag inte logga in. Jag har använt samma lösenord, inte ändrat. Så då begärde jag ett nytt lösenord, men efter lång tid händer ingenting. Försökt 2 ggr.
Dessutom fyllt i Cints formulär när man stöter på problem, också 2 ggr. Och jag har en utbetalning på 125 kronor som är pending. Kanske bara att glömma?

Svar från Cint
Jag får många uppmaningar att svara på undersökningar. Några allmänna frågor, desamma varje gång. Därefter blir jag avkopplad. Finns inga undersökningar för äldre personer längre? Är ganska trött på att ställa upp.

Svar från Cint
Jag skrev tidigare om mitt problem med Cint och har gjort en utbetalning från Orange panelen på 125 SEK, nu har det gått 5 dagar och inget utbetalat, står bara (Tremendous) Förfrågat = 0 SEK. Nej aldrig mer Cint, jag behöver inte era pengar totalt värdelöst, raderar kontot direkt.

Svar från Cint
Har varit med länge och gjort undersökningar och fyllt i dessa på ett ärligt sätt. Nu kan jag inte längre logga in på de paneler jag har i appen. Däremot kan jag fortfarande göra enkäterna i appen. Verkar som om jag är blockad utan någon som helst förklaring. Tänkte försöka uppdatera appen, för att se om det kunde hjälpa. Men appen finns ej kvar på Google Play. Varför? Och varför har ni höjt lägsta utbetalning via paypal från 99 till 125 kr. Nu vet jag inte om jag vågar fortsätta göra några mer undersökningar. Jag kommer antagligen inte få ut några pengar.

Svar från Cint
Scam! Har lagt ner flera timmar på enkäter och sedan kommer jag plötsligt inte in i appen. Appen försvinner från Apple Store spårlöst. Det går inte att logga in i några paneler alls eller återställa lösenord. Alla intjänade pengar har gått förlorade. Kundstjänsten är katastrof. Från oktober fram till igår har jag försökt få svar från de. Igår svarade de att jag ”missbrukat” deras villkor för att delta. Hur det har missbrukas svarar de aldrig på, men jag är avstängd för all framtid och detta är ett beslut som inte kommer att ändras på. Tjuvar är vad de är!

Svar från Cint
Ständigt krångligt och nu har dom tagit bort appen ifrån Google Play.

Svar från Cint
Bottenfötetag efter att ha under flera år svarat på undersökningar är helt plötsligt inte ens e-mail anslutet att man ska kunna logga in på opinion app och som svar meddelar de att man brytit mot deras regler. Hur kan man bryta mot regler med att svara på frågor och varför finns inte appen kvar på goggle play ?
Jag kommer om detta inte ändras svartlista cint och sprida information om hur oseriösa denna app visar sig vara.

Svar från Cint
Varför kan jag inte logga in med min e- post längre ??? Ni påstår att ni inte har den längre? Hur ska jag göra för att appen ska fungera?

Svar från Cint
Helt plötsligt kan jag inte logga in på mitt konto, ser att många blivit avstängda men jag har inte fått någon information om detta ?? Jag har massa pengar innestående 😫 Väldigt dåligt.

Svar från Cint
Varit medlem under många år och samlat ihop ex. Trisslotter och poängutbetalningar via Paypal, fungerat hyfsat men sista året ofta fått div. felmeddelanden. Nu kan jag helt plötsligt inte längre logga in och efter ett antal mejl får jag bara till svar att jag är "avstängd"?!? Detta helt utan förklaring och således förlorat alla mina innestående poäng = Lurendrejeri

Svar från Cint
Helt plötsligt avstängd från alla paneler jag var med i. Har alltid varit ärlig i mina svar och lagt ner mycket tid. Trots detta skriver de som svar idag att jag är avstängd? Ski tföretag som luras. Hoppas att ni går i konkurs!!!

Svar från Cint
Idag kunde jag inte logga in igen på Cints webb. Ser här att många blivit avstängda utan att få veta varför. Även jag har ersättning innestående som brinner inne om jag nu blivit avstängd. Jag har inte fått något meddelande.

Svar från Cint
Som alla andra skriver Inga paneler ansluta till din maill förlust på 3000 kr tack cint

Svar från Cint
Jag har varit med under många år och gjort deras undersökningar, alltid svarat sanningsenligt och tagit det på största allvar. Igår var jag plötsligt utloggad och felanmälde detta. Idag fick jag svaret att jag är avstängd på grund att jag inte följt deras regler. Ser i andra inlägg här på trustpilot att många med mig råkat ut för samma sak nyligen. Jag har minst 1500 kr innestående som jag förmodligen nu inte får ut. Jag är arg och besviken! Så här ska ingen behandlas!

Svar från Cint
Gå inte med här och lägg ner en massa tid ----- fick inte heller ut det jag hade innestående. Så, det är ju smart av dem att stänga av personer när de har gjort flera undersökningar,då slipper de betala något---

Svar från Cint
Cint bara lägger ner alla paneler det går inte att logga in på panelerna. Man har inte fått något meddelande om detta jag ser att många andra har samma problem detta är ett återkommande problem.
Var bättre förr. Uteblivna poäng och denna gång ett uteblivet presentkort på 100 kronor,samt dålig respons av supporten. Ticket 1938450. Beställde presentkortet 9e november och fortfarande inte fått något.
Kan inte rekommendera den här appen till andra längre.

Ticket 1882768 och 1876543
Problemet är inte löst, pengarna(230 kronor samt Superpresentkort på 100 kronor),som Cint bedragit mig på är fortfarande inte återbetalda till mig.