⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner herfra. Hurtigt levering, og med en sød personlig hilsen da jeg modtog min pakke, samt en lille gave ( 2 maskemakører) Ikke sidste gang, jeg vil handle her.
Det här tycker kunderna
Hurtig ekspedition dejligt.
Jeg ville købe noget flot uldgarn til en trøje, men der var ikke nok garn i den farve. Så bestilte Stina noget, som blev forsinket af postvæsenet, og så fik jeg leveret mit indkøb af indehaverens far... Se mer
Företaget har svarat
hurtig levering. og der var en sød lille hilsen hånde skrevet på fakturaen. jeg handler helt sikker der igen.
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos Cilu Strik - Garn og Design kan du finde en række kvalitets garner fra flere forskellige garn mærker, samt tilbehør til dit næste strikke eller hækle projekt. Find inspiration i de mange opskrifter i butikken. Derudover kan du finde egen producerede maskemarkør og projekttasker. Hos Cilu Strik kan du altid få rådgivning til dit næste strikke eller hækleprojekt, finde en opskrift eller lære en teknik. Cilu Strik tilbyde løbende garn-café hvor garn-elskere kan mødes og dele erfaringer og inspirere hinanden.
Kontaktuppgifter
Ræveholmsvej 57, 1. sal, 2690, Karlslunde, Danmark
- 36201275
- info@cilustrik.dk
- cilustrik.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super god service
Super god service, og godt kæmpet for at få fat i de vare jeg bestilte og sendt afsted med lynets hast 😁👌🏼

Svar från Cilu Strik - Garn og Design
Usædvanlig god service og support.
Usædvanlig god service og support.
Ikke sidste gang, jeg handler her.

Dejligste garnbutik
Jeg har nu både bestilt online fra Cilu, været i selve butikken, haft et designsamarbejde, OG været til Cilu og Imelda Muse’s fælles garnfarvningskursus… og det hele spiller bare! Det er den hyggeligste garnbutik med gode priser og fantastisk service❤️ Jeg kan ikke anbefale denne butik nok🙏

Svar från Cilu Strik - Garn og Design
Garnet blev leveret da det var "lige på…
Garnet blev leveret da det var "lige på vejen" Fantastisk service 👍🏻👏🏻

Hurtig nem handel 😊 god kommunikation 🌹
Utrolig hurtig ekspedition og god…
Utrolig hurtig ekspedition og god service. Fint udvalg af garn, især fra rauma. Stor anbefaling herfra. 👏

Svar från Cilu Strik - Garn og Design
Dejlig oplevelse at besøge butikken og…
Dejlig oplevelse at besøge butikken og super betjening

Jeg bestilte et gavekort
Jeg bestilte et gavekort, til en veninde, og har modtaget den i en fin udgave, og det gik let og smerte frit.
Mange tak.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.