Christophercoiffure Omdömen 31

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Christopher er blevet min nye faste frisør siden han er åbnet. Om jeg selv kommer med en idé til mit hår eller giver ham frit spil - bliver resultatet altid som ønsket. Stemningen af hjemlighed og nær... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan varmt anbefales, hvis man ønsker smukt hår og en behagelig oplevelse ved at gå til frisør. Jeg tror at Christopher, med sin hjertelighed og åbenhed, giver hver enkelt kunde en følelse af at være... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den sødeste frisør! Er blevet klippet gentagne gange, og Christopher er simpelthen så dygtig. Han opfylder alle mine ønsker ift længde og fylde og afslutter med at style det super flot. Jeg har også f... Se mer

Företagsinformation

1. Frisersalong

Skrivet av företaget

CHRISTOPHER COIFFURE vision er at nytænke en personlig frisøroplevelse med høj kvalitet uden prisoverraskelser. Alle klipninger sker med Sassoon klippeteknik, som giver dig den reneste klipning og sikrer at dit hår bliver stærkt og sundt. Teknikken kræver mere tid, godt værktøj og høj disciplin af frisøren. Derfor tager din klipning minimum en time, hvor du oplever klipnings haute couture. Salonen udfører kun en behandling ad gangen for at kunne fokusere på dig og skabe dit personlige look. Ingen prisoverraskelser. Dette sikrer den gode oplevelse hver gang. Prislisten hjælper dig til at få hurtigt overblik over hvilke behandlinger salonen tilbyder. Booker du f.eks. reflekser, babylights eller balayage vil toningsfarven og en plejende genopbyggende kurbehandling altid være inkluderet i prisen. Så dit hår altid er velplejet, glansfuldt og sundt uden overraskende tillægspriser. CHRISTOPHER COIFFURE sætter en ære i at have den højeste faglige ekspertise og er altid på forkant med tidens modetrends. Salonen tilbyder klipning med saks, helfarve, reflekser, balayage, babylights, opsætning, makeup, brudestyling og Hairtalk extensions. Den gamle salon ligger på Harald Jensens plads, i hjertet af Århus C, og er fyldt med inspiration fra kærlighedens by, Paris. Der er busstoppesteder overfor salonen og parkeringsmuligheder få minutters gang fra salonen. Her er de to første timer ofte gratis. Prøv CHRISTOPHER COIFFURE hvis du vil have ærlig rådgivning og den helt perfekte frisure. Afbudspolitik: Hvis du bliver forhindret i at komme til en behandling, skal salonen vide det senest 24 timer før. Afbud er kun mulig telefonisk i salonens åbningstider. Hvis dit afbud er for sent betaler du 80 % af den bookede behandlingstid.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Balayage + klip

Jeg har i dag været inde og få en behandling på Balayage + klip hos Christopher. Han var virkelig dygtig og lydhør. Han var et enormt rart og behageligt menneske, som gjorde man straks følte sig tryg i hans hænder. Derudover er hans service i top - fra du ankommer til du forlader hans hyggelige og hjemlige salon. Han fortjener mere end 5🌟 for sit håndværk og for ham som person 🌟🌟🌟🌟🌟

10 juli 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Christopher er en fantastisk dygtig…

Christopher er en fantastisk dygtig frisør.
Da min frisør gennem 5 år stoppede, og jeg skulle have en ny, valgte jeg Christopher bl.a. på grund af anmeldelser her.
Hans klipning har fuldstændig fået tæmmet mit lange tykke naturkrøllet hår. Så det let kan sættes i pæne krøller, uden at det kruser.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til den skønne unge Frisør 🙏

2 maj 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Christopher er vanvittig dygtig til sit…

Christopher er vanvittig dygtig til sit arbejde, og han er den eneste der har kunnet formå og klippe mit (ekstremt tykke) hår så det falder pænt.

Oveni det, så er han virkelig behagelig og man føler dig så velkommen i salonen - som er SÅ hyggelig indrettet

Jeg glæder mig allerede til at være i hans hænder igen, og kan kun anbefale at han også bliver din næste frisør!

18 april 2024

Go-to frisør

Altid den skønneste oplevelse hos Christopher Coiffure!

Efter en klipning var jeg solgt. Christopher er så dygtig. Han lytter til mine ønsker, og jeg er da altid ellevild med resultaterne.

Derudover er han det sødeste væsen, og hans indretning af salonen er helt enestående! Det er virkelig en oplevelse i sig selv at besøge Christopher Coiffure.

26 oktober 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Christopher er uden tvivl den bedste frisør!

Christopher er uden tvivl den bedste frisør jeg nogensinde har været til. Mit hår bliver altid utrolig flot, da hans faglighed er helt i top. Hans væsen er umulig ikke at falde pladask for, og han er altid god for en dejlig sludder. Jeg lader ikke andre klippe mig end ham!

17 oktober 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Christopher ramt mig lige i hjertekulen…

Christopher ramt mig lige i hjertekulen med sit høje faglige niveau og sit behagelige væsen. Det er en oplevelse i sig selv at komme ind i hans meget smukke og unikke salon, og hans skønne personlighed gør at man føler sig så velkommen og komfortabel i hans selskab. Han fortjener al ros for sit arbejde og for det at han har fundet sin helt egen facon. Jeg glæder mig til at komme tilbage!

31 augusti 2023

Kan varmt anbefales

Jeg tror at Christopher, med sin hjertelighed og åbenhed, giver hver enkelt kunde en følelse af at være vigtig og set.
Derfor svæver man lidt derfra, både med glæde over den nye frisure og med følelsen af at have fået et varmt kram.

12 juli 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid en helt igennem fantastisk oplevelse

Jeg har igennem mange år haft FORNØJELSEN af at have Christopher som frisør. Han er helt igennem professionel i sit arbejde, han er lyttende overfor ens ønsker og så giver han den bedste vejledning omkring valg af farve og pleje af håret.

Christopher er sød, omsorgsfuld og altid smilende.
En rigtig dejlig og hyggelig frisørsalon, hvor kunden virkelig er i fokus! KÆMPE anbefaling herfra!

8 mars 2023

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse
Christopher er utrolig behagelig, har respekt for kunden, er professionel og imødekommende.
Håndværket er i top!
Han har fået sig en ny stamkunde :-)

1 juni 2023

Skøn oplevelse

Det var bare gennemført hele klipningen i gennem. Både stedets indretning, Christophers kyndige hænder samt god vejledning til håret ift. produkter.

31 maj 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Yndlings frisør, fantastisk dygtig!

Christopher er den bedste til sit arbejde, og jeg har nu fulgt ham, hvorend han har arbejdet/klippet igennem de sidste mange år, da han er den eneste jeg betror mit hår til.

Til gengæld får han lov at lave næsten lige, hvad han ønsker hver gang, da jeg har fuld tiltro og tillid til resultatet!

At han nu har sin helt egen salon er perfekt, da stemning, ro, hygge og professionalisme er i højsædet med ham ved roret.

Klart anbefalelsværdig oplevelse, klipning og salon. Intet mindre!

26 maj 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt klart min nye faste frisør!

Jeg er ofte blevet klippet af Christopher og det har altid været en succes. Jeg er altid gået derfra mere end tilfreds. Christopher er sød, charmerende og helt igennem fantastisk dygtig - jeg er både blevet klippet i forskellige korte frisure, og ligeledes er jeg blevet i farvet i forskellige farver.
KÆMPE ANBEFALELSE HERFRA

22 april 2023

Byens bedste frisør!

Rigtig god frisør, der lytter og forstår, hvad man ønsker med sit hår.
Christopher er en rigtig dejlig, imødekommende og serviceminded frisør, så det er altid en fornøjelse at blive klippet af ham, da både service og håndværksmæssig kvalitet går hånd i hånd.

21 april 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Christopher literally made my girl…

Christopher literally made my girl dream come true! I have long heavy hair which is naturally not completely straight. I always had trouble to style it in a neat and aesthetic way, since in my everyday life i can't spend an hour on my hair and it used to look like its all over the place.

I told Christopher about my struggle. Christopher took a lot of time to look at my hair and adviced me on the cut and the colour. The outcome was stunning! I don't think i ever felt that pretty :D :D :D
But best thing of all is that he showed me some tips and tricks how i can do the styling quick at home. I went a couple of times to Christopher and the haircut usually lasts for at least 4 months.

Stor tak herfra Christopher!!!

Oh and not to forget to mention his unique and beautiful salon. It's in french chic design, in the background old french music. Dont' miss out to accept a coffee, tea or wine - it will come in a very cute serving dish.

17 maj 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.