Ik heb diverse hondensnacks besteld omdat ze 100% natuurlijk zijn, en mijn herder Max is er helemaal weg van. De bestelling kwam binnen in een prachtige doos, dus die hebben we samen uitgepakt. D... Se mer
Det här tycker kunderna
Producten passen goed bij onze hond. Groot assortiment hypoallergeen. Vind wel dat het natvoer/blik 'paard' teveel vet/gelatine?bevat
Alle snacks waren meteen 100% goedgekeurd en ook de veggie worst werd goed onthaald, zelfs door onze kieskeurige senior die sindskort geen vlees meer mag. Alleen spijtig dat de brokken geen optie zijn... Se mer
Via vrienden hoorde ik de goede ervaring en dat hun katten zowel de de brokken en het natvoer van Chomi heerlijk vinden. Wij hebben zelf ook 2 katten dus hebben eerst de brokken geprobeerd. Dat beviel... Se mer
Företagsinformation
Om Chōmi
Skrivet av företaget
In de natuur staat alles met elkaar in verbinding, en een onderlinge balans is hierbij essentieel. Hetzelfde geldt voor jouw huisdier. Chōmi helpt je deze balans te bereiken met gezonde voeding met natuurlijke ingrediënten.
🌱 100% natuurlijk
Er gaat niets boven de kracht van natuurlijke voeding. Chōmi staat voor puur, vers en onbewerkt voer.
🚫🌾 Graan- en glutenvrij
Goed verteerbaar en lief voor de buik van jouw huisdier. Het voer van Chōmi bevat geen vullers zoals maïs en tarwe. Jouw trouwe viervoeter krijgt meer voedingsstoffen binnen en hoeft minder te eten voor een voldaan gevoel.
🚫🤧Bye-Bye allergieën
Chōmi voeding bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, wat het risico op allergische reacties aanzienlijk vermindert.
🥩 Bevat écht vers vlees
Vers vlees is gemakkelijker te verteren voor honden en kan bijdragen aan een gezonde spijsvertering en minder kans op maagproblemen.
Ons voedsel bestaat onder andere uit:
🍖 Écht vers vlees en vis
🥦 Groente & fruit
🌈 Vitamines & mineralen
Onze pluspunten:
❄️ Ons vlees is niet ingevroren
🌾 Graanvrij
🦠 Stimuleert een gezonde werking van de darmen
🐾 Positief effect op huid en vacht
🌸 Vermindert geur van ontlasting
Chōmi, waar natuurlijke lekkernijen samenkomen voor jouw gelukkige huisdier! 🐕🌟
Kontaktuppgifter
Polderweg 3, 1446 AA, Purmerend, Nederländerna
- 085 110 99 00
- klantenservice@chomipets.nl
- chomipets.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De doos en verpakking van de snacks zag…
De doos en verpakking van de snacks zag er zeer goed uit.
Ook vond onze hond de snacks erg lekker!

Svar från Chōmi
Een super goede service,een…
Een super goede service,een klantvriendelijk bedrijf,hier is de klant koning...

Svar från Chōmi
Goede communicatie mbt levering via de…
Goede communicatie mbt levering via de mail. En levertijd was goed.

Svar från Chōmi
Ik geef mijn katten al 2,5 maand Chomi…
Ik geef mijn katten al 2,5 maand Chomi droogvoer, en sinds een week krijgen ze ook Chomi Pets paté (pure rund en vis) als aanvulling. Ze zijn er helemaal dol op en eten hun bakjes altijd in één keer leeg. Mijn dikkere kat is dankzij het droogvoer goed afgevallen en mag nu één keer per week natvoer erbij krijgen, wat nu dit patébakje is. Het lijkt erop dat ze actiever zijn, minder haarverlies hebben en er gezonder uitzien. De paté heeft een fijne structuur en is duidelijk erg smaakvol. Absoluut een aanrader!

Svar från Chōmi
Na 5 dagen nog steeds geen bericht…
Na 5 dagen nog steeds geen bericht wanneer bezorging
De vorige x heb ik er 3 weken op moeten wachten !!

Chomi levert niet!
31-12-2025 bestelling geplaatst en betaald, nog niet geleverd op 19-01-2026. Op e-mails waarin vragen over de bestelling worden gesteld, wordt niet gereageerd.

Tevreden
Direct bevestiging per mail na de bestelling. Snelle levering en keurig verpakt!

Svar från Chōmi
Goede producten tegen redelijke prijzen
Goede prijs, goede communicatie, mooi actie.
De website zou wat mij betreft wat overzichtelijker mogen zijn.
Verder prima!!

Goede uitleg over producten
Goede uitleg over producten, en me hondje vond het eten bijzonder lekker, heb hem nog nooit zo enthousiast over eten gezien.

hond is dol op het voer
hond is dol op het voer.
netjes verpakt. En snel bezorgd. En ik kreeg black friday korting !

Pakket netjes geleverd.
Bestelling meegegeven aan de verkeerde…
Bestelling meegegeven aan de verkeerde transporteur en levering incompleet. Gemaild en gebeld, nu inmiddels een week verder en nog steeds geen reactie.

Svar från Chōmi
Echt eerlijk gezond voedsel voor je huisdier
Wat je huisdier eet kun je lezen op de verpakking. De overtuigende informatie echter geeft het beest zelf. Mijn poezen zijn minder verharend, krijgen een mooiere vacht, kotsen de brokken niet meer uit, zijn gezonder en veel minder gevoelig voor wormen en vlooien. En ze hebben ook minder brokken nodig om tevreden gevoed te zijn.
Onze katten zijn er op vooruitgegaan.
Onze katten hadden last van haaruitval en overgeven. Sinds het eten van het Chomi droog-en natvoer geen klachten meer. Ze zitten letterlijk goed en prachtig in hun vel!
Wij zijn blij er de goede brokken
Wij zijn blij er de goede brokken. Wij hebben een klein hondje en de brokken zijn eigenlijk voor grote honden. Ons hondje is er blij mee.
Chomi is top
Het hondenvoer is van een uitstekende kwaliteit!
De website waar je kunt bestellen is voor mi slecht werkbaar. Deze testpilot overigens ook onwerkbaar.
Top product
De bestelling werd heel snel geleverd.
De producten zijn ontzettend goed.
Ons hondje vindt het erg lekker.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.