Har bestilt et smukt stort billede på 100/140. Hurtigt levering og billedet svarer fuld op til forventningen. Dog er glasset og bagbeklædningen beskadiget. Meget hurtig får jeg nyt glas og beklædni... Se mer
Det här tycker kunderna
Fik leveret en ramme, der kom lidt senere en først antaget, hvilket blev varslet og ovenikøbet godtgjort ved at lande på adressen i stedet for hos postbox. Der var desværre en lille rids i glasset... Se mer
Företaget har svarat
Hurtig levering og god service i forbindelse med levering. En ramme + plakat skadet under transport. Intet problem fik indenfor 4 dage tilsendt ny. Produkterne lever fuldt op til forventninger... Se mer
Jeg bestilte en plakat (Change fra The mindful heart serien). Modtog den efter et par dage, og kvaliteten er trykket er helt fantastisk! Så dybe og rige farver, at man tror det er velour, lækkert... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
ChiCura – Et dansk designmærke. Vi motiveres af konstant udvikling i et kreativt univers og den boblende fornemmelse i maven når vi mindes om, at vi er med til at skabe et personligt touch i folks hjem.
Kontaktuppgifter
Kanalholmen 14 S, 2650, Hvidovre, Danmark
- 50802015
- Studio@ChiCura.com
- chicura.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Købt som gave
Købt som gave, som gjorde meget glæde❤️.
Levering gik også nemt og bekvemt.

Lynhurtig levering
Lynhurtig levering
Perfekt indpakket
Perfekt vare

Flotte plakater
Flotte plakater printet på papir af meget god kvalitet. De kom hurtigt med posten. Jeg er godt tilfreds!

Svar från ChiCura Copenhagen
Hvis man kunne give flere stjerner end…
Hvis man kunne give flere stjerner end 5, så havde I fået det 😊
Min plakat blev leveret meget kort tid efter at jeg havde bestilt den, og den var pakket meget forsvarligt ind.
Jeg sendte en forespørgsel på mail en sen aften, og fik svar efter få minutter.
Plakaten lever klart op til forventningerne 🙏🏼
Jeg er vild med jeres værdigrundlag som også fint præsenteres i pakken.
Jeg vil helt sikkert handle hos jer igen

Svar från ChiCura Copenhagen
Shipment via ups did not work
Shipment was via ups. I got a dubious message before Christmas that the item was sent to the delivery station close to where I live. I was there twice, it was not there. Still no info where it is as of January 5. Considering the high shipment costs I do not want to order again, but am unsure if it will be returned so I at least get recovered the price for the item. Unfortunate.

Supergod kundeservice
Supergod kundeservice ifm. en reklamation, hurtig levering

Lækkert produkt
Lækkert produkt, hurtig service og gode priser…kan det være bedre….🙏🏻

Svar från ChiCura Copenhagen
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering.
Da vi modtog vores nye fine plakat, havde den desværre en fejl. Vi kontaktede kundeservice, hvor vi hurtigt fik svar og fik tilsendt en ny uden problemer.
Vi er fuldt ud tilfredse med servicen og er rigtig glade for plakaten.

Revnet glas
Modtag kun plakaterne til at starte med, dog sendte de hurtigt rammerne da de blev gjort opmærksom på manglen.
Desværre var glasset i den store ramme revnet da jeg endelig modtog de eftersende rammer...

Mega flotte plakater
Mega flotte plakater, hurtig levering, og så fin en kundeservice, da jeg havde “bøffet” I bestillingen .

Svar från ChiCura Copenhagen
Hurtig levering og god indpakning
Hurtig levering og god indpakning. Jeg bestilte en plakat på 70x100 og var flot pakket ind og i god stand.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.