Jag har inte ens fått min beställning och har betalat men inte fått någon respons överhuvudtaget Har skickat med till er men inte något svar Dåligt av er Mvh Annica
Får inte tag på kundservice. Autosvar när jag ber om retursedel, att jag ska kontakta er, Men hur? Köpte olika kläder, vissa bättre än andra. Dåligt tyg men snabb leverans. Här är mitt är... Se mer
At Chicladdy, we love bringing you the latest dresses, shoes and accessories, right to your doorstep! With expert design and incredibly affordable prices, you can shop hassle free and choose the right items for your budget. Our online storefront lets us bring you high quality items at excellent value. We have creative new designs to fit every style, created with skilled craftsmanship.
Hong Kong
- chicladdy.com
Har inte besvarat negativa omdömen
Jag har inte ens fått min beställning…
Har skickat med till er men inte något svar
Dåligt av er
Mvh Annica
Fantastiskt bra vid reklamation och…
Fantastiskt bra vid reklamation och annat strul som kan uppstå
Sen mycket fina prisvärda produkter

Återbetalning
Hej
Jag gjorde en retur i juni och har fortfarande inte fått mina pengar tillbaks.
När kommer de att komma? Inte heller kan man mejla till dom.
mitt beställningsnummer är CH6792463618
Beställ inte från detta företag

Svar från Chicladdy
Fick ingen respons från er hur jag…
Fick ingen respons från er hur jag skulle gå tillväga när jag ville skicka tillbaka två plagg. Var jag skulle få en retursedel osv. Behåller det jag beställde men kommer aldrig att beställa fler ggr. Tack för mig.

Svar från Chicladdy
Kläderna väl okej🤔 MEN FRAKT TILLBAKA…
Kläderna väl okej🤔 MEN FRAKT TILLBAKA !!!! Svindyr☹️🤑..
De var den gången de!! Aldrig mer!!!!!

Svar från Chicladdy
Får inte tag på kundservice
Får inte tag på kundservice.
Autosvar när jag ber om retursedel, att jag ska kontakta er, Men hur?
Köpte olika kläder, vissa bättre än andra. Dåligt tyg men snabb leverans.
Här är mitt ärende - Beställningar : CH2736839913
Kontakta mig via Mail tack.
- Nu är ärendet löst. / 23/5-22

Svar från Chicladdy
Bilder och information stämmer!
Bilder och information stämmer med hur varan ser ut när den levereras, dock måste man vara observant på storlek, ofta behöver man välja större storlek än vad man normalt har!! Leveranstider stämmer med det som utlovas! Så - enbart positiv shopping ännu så länge, väntar på en beställning med toppar och hoppas på att bli lika nöjd därefter!

Svar från Chicladdy
Beställde en topp som var toppen
Beställde en topp som var toppen. Lite lång leveranstid men exakt som på bilden och bra storlek.

Svar från Chicladdy
Beställde flera varor den 20/2 som kom…
Uppdaterad info:
Ordernr: CH7245940459
Beställde flera varor den 20/2 som kom idag övern en månad senare 28/3. Alla varor hade usel kvalitet och såg inte alls ut som på bilden. Står att det är fri retur i marknadsföringen men man får betala själv vad jag kan se?!
Det visade sig sen att det inte går att reklamera badkläder trots att man inte ens testat dem och alla lappar och skyddspapper är kvar?! Känner mig lurad och hoppas verkligen att De kan lösa både fri retur och att jag får returnera bAdkläderna eftersom de inte ens testats!

Svar från Chicladdy
Blusen va jätte fin men skulle vara en…
Blusen va jätte fin men skulle vara en storlek större

Jättenöjd med kundservice
Jättenöjd med kundservice, snabbt svar på alla frågor, väldigt professionella.
Inte beställt något pga lång leveranstid innan jul.
Kommer att handla i framtiden.
Ljilja

Svar från Chicladdy
Jag behöver en returblankett för skor…
Jag behöver en returblankett för skor de kom onsdag 1512 och är för små
Mvh.Lena Hansson
Nygatan4 4tr
15172 Södertälje

Svar från Chicladdy
Besviken då beskrivningen inte stämde
Besviken då beskrivningen inte stämde, svårt med storlekarna även om jag hade rätt mått. Tre olika klänningar, olika storlekar.

Svar från Chicladdy
Retur ID är ej användbart.
Beställningsnummer: CH6618366120
Försöker returnera denna beställning.
har fått en retur ID av er men den tar ej något postombud i mot.
Kan ni vara vänliga och skicka en retursedel som går att använda. Eller är tanken att vi ska stå för frakten??
Vi har nu skickat tillbaks varorna till er för flera månader sen. kan ni vara snälla och skicka en bekräftelse på detta. Ni har era varor tillbaks och vi vill ej betala fakturan.!!!

Svar från Chicladdy
Mycket fint att välja mellan och till…
Mycket fint att välja mellan och till bra priser!
Svårt att få kontakt med en person om man behövde prata med någon, men via mejl fick jag snabba svar.

Hejsan
Hej
Nu börjar jag verkligen tröttna på detta företag.
Gjorde beställning i mitten på juni, har betalt +påminnelse avgift, varför??? Skulle ju betala efter leverans!!
Order CH4880305645,
Spår: YT2116821272192862
Ska väl inte behöva vänta på riktigt svar längre?? Mar mejlat flera gånger

Helt ok kläder
Helt ok kläder, bra pris och rätt snabb leverans för att vara från Asien till Sverige. Nöjd kund.