BRA produkt, helt enligt förvÀntan, tom över förvÀntan. Har en del gamla plagg15-20 Är, som fortfarande Àr i livet. Vid bestÀllningen trodde jag att jag noterat fel storlek, direkt efter bestÀllningen... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat pÄ nyligen publicerade omdömen
Ămnen som oftast nĂ€mns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Andra tittade ocksÄ pÄ
Snygg och fantastiskt mjuk och skönâŠ
Snygg och fantastiskt mjuk och skön fleesjacka som maken Àr mycket nöjd med!
RejĂ€la lĂ„ngbyxor med enkla benfickor pĂ„âŠ
RejÀla lÄngbyxor med enkla benfickor pÄ lÄrens utsidor. Inga underliga skÀrningar med olika fÀrger. Inga onödiga dragkedjor, inga onödiga tryckknappar, inga onödiga underliga fickor som man alltid finner pÄ FjÀllrÀvens byxor, som de kallar för överlevnadsbyxor. Jag tror man överlever lÀttare utan onödiga fickor med konstiga knappar.
Dock Àr byxbenen för smala nertill. LÄngkalsongerna dras upp vid pÄklÀdning och det försÀmrar överlevnaden.
Varma
VattentÀta. Varma och sköna
Snabb & bra leverans pÄ bestÀllning
Skön kvalitet pĂ„ tröjan men mycketâŠ
Skön kvalitet pÄ tröjan men mycket mörkare i verkligheten.
Snabb leverans underbara klÀder
Företaget och alla fina Ă„ braâŠ
Företaget och alla fina Ä bra kvalitetsklÀder
Bra kundmotagning och en fantastiskâŠ
Bra kundmotagning och en fantastisk service nÀr jag reklamerade min byxor .
Köpte tvÄ skjortor!
Köpte tvÄ skjortor!
Helt perfekt passform och bra kvalitet samt snabb leverans.
JÀtte nöjd.
Snabb leverans med en vara jag vissteâŠ
Snabb leverans med en vara jag visste höll toppkvalitet . Supernöjd.
Skjortorna satt mycket bra
Skjortorna satt mycket bra, bÀttre kvalitet igen. Bra passform och lÀngre Àrmar.
Tyckte att jackan passade perfekt!
Tyckte att jackan passade perfekt!! Ăr hĂ€rlig att bĂ€ra i naturen och fungerar utmĂ€rkt i vind och vatten
Bra kvalitet
Bra kvalitet, passform och framförallt mycket god överensstÀmmelse med vad ni visar och berÀttar digitalt. Mycket trovÀrdiga.
BestÀllde strl 60 jaktbyxor.
BestÀllde strl 60 jaktbyxor.
SÄg bra ut men,
storleken Àr ALLDELES fel hos tillverkaren.
Byxorna gick nÀstan inte att dra upp, lÄrpartiet för trÄngt.
I midjan fattades ca 15 cm.
Byxorna skulle ha haft förhöjd midja sÄ att rumpan inte syns om man böjer sig fram.
Dock var dom för "korta" dÀr med!
Har jeansbyxor strl 44 till 46 samt vanliga byxor strl 56 till 58 som fungerar bra.
Fick beröm pÄ stan
Mycket nöjd med mitt köp Lawrence cordroy chinos och Barlow rutig skjorta.
Fick beröm pÄ stan (har aldrig hÀnt förut)
Snabb leverans och vÀldigt bra kvalitet.
Elegant
Ascool och snygg skjorta som gör mig elegant. Snabb leverans.
Mycket nöjd frĂ„n bestĂ€llning tillâŠ
Mycket nöjd frÄn bestÀllning till leverans samt mycket nöjd med produkten som jag köpte
Mycket nöjd med bĂ„de leverans ochâŠ
Mycket nöjd med bÄde leverans och passform pÄ klÀder.
Vansinnigt nöjd med ChevaliersâŠ
Vansinnigt nöjd med Chevaliers produkter! Den nya modellerna av byxor Àr dessutom nÄgot lÀngre Àn tidigare vilket passar mig alldeles utmÀrkt! Att de dessutom börjat tillverka klÀder till barnen Àr grymt!
Cross Hybrid Pants Men
TyvÀrr har Chevalier Àndrat modellerna sÄ att de inte passar mig lÀngre, har haft flera par byxor under typ 20Är och varit supernöjd, men nu Àr de Àr alldeles för smala i benen trots att jag valt en storlek större i midjan sÄ passar de inte i runt lÄren och Àr trÄnga över höften men fÄr plats med en kudde vid magen, undrar hur den som skulle passa i dessa byxor ser ut?? Detta Àr andra paret som jag behöver returnera trots att jag varit i kontakt med en sÀljare som sa att denna modellen skulle vara rymligare i benen.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.