Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Al jaren versturen wij onze koffiebonen van Caffè Duo via Cheap Cargo. Prima service. Nooit iets te klagen. Als er iets niet helemaal lekker loopt lost de klantenservice het altijd binnen no time op.... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mijn pallet is door de chauffeur opgehaald, waar meerdere mensen getuige van zijn. Daarna is de zending spoorloos verdwenen. Volgens CheapCargo is de pallet “nooit opgehaald”, maar onder... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na telefonisch contact met Julius ben ik uitstekend geïnformeerd over de mogelijke verzendopties. Vervolgens ontving ik per e-mail een ruim aanbod, waardoor ik een weloverwogen keuze heb kunnen maken... Se mer

Företagsinformation

1. Logistiktjänster

Skrivet av företaget

Een pakket, pallet of document versturen? Vergelijk meer dan 20 vervoerders en kies het voordeligste tarief. Boek nu uw zending online en bespaar direct!

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Ontzorgen en vakkundig

Bij Cheapcargo heb je met mensen te maken die vakkundig zijn en voor je klaar staan. Ze ontzorgen ons in dat deel waar wij geen verstand van hebben. Pakketten verzenden. Prettige en leuke communicatie. Top bedrijf!

17 april 2026

Svar från CheapCargo.com

Bedankt voor de mooie complimenten! We helpen graag :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Verstuur alle pakketten al ruim 8 jaar…

Verstuur alle pakketten al ruim 8 jaar probleemloos met CheapCargo. Verdaar de volle 5 sterren. Keep up the good work!!

16 april 2026

Bedankt dat je al 8 jaar met ons verstuurt! Op naar de 10 :D

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Al jaren versturen wij onze koffiebonen…

15 april 2026

Svar från CheapCargo.com

Bedankt! We helpen graag.

Uitstekend geholpen!

Een echte aanrader!

13 april 2026

Bedankt voor de goede review! We geven het door aan Julius :D

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mijn pallet is door de chauffeur…

Daarna is de zending spoorloos verdwenen.

Volgens CheapCargo is de pallet “nooit opgehaald”, maar ondertussen brengen ze wél de kosten in rekening. Dit slaat natuurlijk nergens op.

Ik zit nu met:
• ❌ Een verdwenen pallet
• ❌ Alle goederen kwijt
• ❌ Geen enkele vergoeding
• ❌ En ook nog moeten betalen voor een dienst die niet correct is uitgevoerd

Communicatie levert niets op en er wordt geen verantwoordelijkheid genomen.

Zeer teleurstellende ervaring. Ik zou hier niet opnieuw mee werken.

3 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Cheapcargo, snel, eenvoudig, goede prijs!

Cheapcargo werkt zeer eenvoudig via de website.
Snel, overzichtelijk, praktisch en goede prijs. Levering wijnrek van Purmerend naar Denemarken binnen 3 werkdagen👍
Super!

21 januari 2026

Svar från CheapCargo.com

Hier doen we het voor. Hartelijk dank voor de feedback, Emile!

Topbedrijf

Een perfecte service en alles goed geregeld

16 januari 2026

Svar från CheapCargo.com

Bedankt voor de fijne review!

Top bedrijf!

Top bedrijf!

Zeer correcte klantenservice & scherpe prijzen.

Oplossingen op maat gemaakt voor ons bedrijf.
Doen niet moeilijk als je voor iets extra's vraagt maar zoeken gewoon de beste oplossing.

Willen ook uitzonderingen maken voor complexe zendingen die risicovol zijn in deze tijd door geopolitieke veranderingen.

Zeer aan te raden!

20 november 2025

Svar från CheapCargo.com

Bedankt voor de vijf sterren!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Shit, heb mij ook laten vangen!!!

Had de reviews beter op voorhand bekeken 😮‍💨! Heb idd ook een extra factuur ontvangen! En de positieve reviews daar heb ik eerlijk gezegd mijn bedenkingen bij!

23 september 2025

Beste Daphne,

Wij begrijpen dat het niet prettig is om onverwachte kosten te ontvangen.

Volgens de trackinggegevens is er op 3 september een eerste leverpoging gedaan, maar er was niemand aanwezig op het afleveradres. Het pakket is daarop naar een pakketpunt gebracht, waar de ontvanger het had kunnen afhalen. U heeft hierover een e-mail ontvangen en deze ook geopend, wat wij in ons systeem kunnen zien.

Omdat het pakket niet binnen de bewaarperiode bij het pakketpunt is afgehaald, is het retour gestuurd naar de afzender. De retourkosten zijn door de vervoerder aan ons in rekening gebracht en wij hebben deze aan u moeten doorbelasten.

Wij begrijpen dat dit teleurstellend voor u is. Voor toekomstige zendingen adviseren wij om het pakket altijd tijdig af te laten halen bij het pakketpunt, zodat extra kosten voorkomen kunnen worden.

Mocht u dit nog persoonlijk willen bespreken, dan kunt u ons altijd bereiken op 088 088 39 39.

Teleurstellend

Ik heb via CheapCargo een zending laten bezorgen, maar moest onterecht extra kosten betalen voor een tweede leverpoging.

Er werd geen tijdsblok naar de ontvanger gestuurd.

Er werd geen telefonisch contact opgenomen met de ontvanger of met mij als verzender.

Op het pakket stond duidelijk vermeld waar de verzending mocht worden geplaatst indien niemand aanwezig was, en dit is bij het ophalen ook mondeling bevestigd.

Toch werden de kosten niet gecrediteerd en bleef ik als klant met de rekening zitten. Ik heb uiteindelijk betaald, maar vind de behandeling en service teleurstellend.

15 augusti 2025

Beste Pieter-Jan,

Wat jammer om te lezen dat u onze service als teleurstellend heeft ervaren.
We hebben uw zending en alle bijbehorende correspondentie goed nagekeken.

Op het moment van levering gaf de vervoerder aan dat er niemand aanwezig was op het adres en dat er telefonisch geen contact kon worden gelegd. Wij hebben u toen direct per e-mail geïnformeerd over deze situatie. Uw reactie kwam helaas twee uur later, waarin u aangaf dat de zending onder de carport mocht worden neergezet. Op dat moment was de chauffeur echter al weer vertrokken.

Omdat er bij de eerste poging niet geleverd kon worden, was een tweede leverpoging noodzakelijk. De kosten hiervan zijn door de vervoerder aan ons doorbelast en wij hebben deze aan u moeten doorgeven.

Wij begrijpen dat dit voor u teleurstellend is geweest. Voor toekomstige zendingen adviseren wij om vooraf duidelijke afleverinstructies te vermelden bij de boeking, zodat de vervoerder deze direct kan opvolgen. Dit helpt om extra kosten te voorkomen.

Mocht u nog vragen hebben of dit persoonlijk willen bespreken, dan zijn wij altijd bereikbaar op 088 088 39 39.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uitmuntende service – onze vaste verzendpartner!

De klantenservice van CheapCargo is uitzonderlijk goed. Jesse en het team hielden me proactief op de hoogte van elke stap tijdens onze zending van Amsterdam naar Hongarije – zonder dat ik erom hoefde te vragen.

• Communicatie was snel, duidelijk en vriendelijk
• Ze dachten actief mee en namen initiatief
• Alles werd geleverd zoals beloofd, en zelfs sneller dan verwacht

CheapCargo is nu onze eerste keus voor internationale zendingen.

6 augusti 2025

Svar från CheapCargo.com

Bedankt voor je review Kelly!

Naheffing ontvangen.

Helaas is het bij ons ook mis gegaan. Geregeld sturen wij rollen stof op via CheapCargo. De stof is 140 breed en deze wordt degelijk verpakt. De opgestuurde rol stof was inclusief verpakking 168 lang. We betaalden 18,09 euro aan CheapCargo.
Paar weken later kregen we een naheffing van CheapCargo van 62,32 euro.(meer dan 3 x het oorspronkelijke bedrag) Het pakket was door DPD nagemeten en bleek 176 lang te zijn. Dat was 1 cm boven de maximaal toegestane afmeting.
Dat was onmogelijk en we hebben daarom bezwaar aangetekend. Er werd gevraagd naar een foto waarop de door ons gemeten afmeting zichtbaar was, maar die hadden we niet. Na diverse mailtjes heen en weer, werd aangegeven dat mogelijk de plastic los was geraakt, waardoor het pakket langer was dan de toegestane afmeting.
Ondanks dat we aangaven dat het pakket ongeschonden aan de vervoerder van DPD was meegegeven, werd ons bezwaar afgewezen. We hebben nog gevraagd naar een bewijs/foto waarop zichtbaar was dat het pakket daadwerkelijk te groot was, maar die hebben we niet ontvangen, alleen een printscreen van de meting.
CheapCargo heeft ons op het eind van het verhaal nog gebeld, dat ze er alles aan gedaan hadden, maar dat DPD voet bij stuk hield en zij de kosten van DPD ook moesten betalen.
Helaas lezen we achteraf dat wij niet de enigste zijn, maar velen met ons, die dezelfde ervaring hebben ondervonden bij CheapCargo / DPD.
Zeer frustrerend, dat je een boete moet betalen, voor iets, waar je zeker van weet dat je het niet fout hebt gedaan.
Tip voor anderen, maak altijd een foto, met meetlint van de zending om dit te voorkomen.

17 juni 2025

Beste Suzan,

Wat vervelend om te horen dat u een naheffing heeft ontvangen op uw zending. Wij begrijpen dat dit frustrerend voor u is, zeker wanneer u overtuigd bent dat de rol stof binnen de toegestane afmetingen was verpakt.

De vervoerder (in dit geval DPD) heeft tijdens het verwerken van uw zending de afmetingen gemeten met geijkte meetapparatuur, en daarbij vastgesteld dat de zending boven de maximale toegestane afmeting uitkwam. Wanneer dit gebeurt, krijgen wij vanuit de vervoerder een correctiefactuur die wij moeten doorbelasten aan onze klant.

Onze klantenservice heeft namens u, meerdere malen bezwaar aangetekend bij DPD en geprobeerd de kosten ongedaan te maken. DPD bleef echter bij hun meting en heeft geen kwijtschelding verleend. Wij hebben onze uiterste best gedaan om een kwijtschelding voor elkaar te krijgen bij DPD.

Mocht u nogmaals behoefte hebben aan uitleg, dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken op 088 088 39 39. Wij staan u graag te woord.

prettige samenwerking

De mensen bij CheapCargo zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Ze doen altijd hun best om de eventuele problemen zo snel mogelijk en direct op te lossen. Ze zijn ook altijd bereikbaar tijdens de uren dat ze aangeven. Ik verzend al jaren kleine pakketen en grotere pakketen als ook pallets met hun en het wordt altijd goed geregeld of als het niet helemaal volgens planning loopt dan proberen ze het in ieder geval goed op te lossen.

30 maj 2025

Svar från CheapCargo.com

Wat fijn om te horen! Bedankt voor uw review.

Goede partij

Goede partij,

Dienen als zeer goede tussenpartij tussen de verzendpartijen.

Uiteraard gaan daar weleens wat dingen fout, maar daar kan CheapCargo absoluut niks aan doen! Hun helpen perfect als tussenpartij door de partijen te bellen en staan voor je klaar als er iets mis gaat.

Nemen je altijd netjes op en helpen je zo goed als mogelijk en komen met oplossingen. Top dank!

7 april 2025

Bedankt voor uw review!

waardeloze service

Ondanks dat Cheapcargo een bevestiging stuurde dat onze zending van 5 pakketten bezorgd zou worden, bleek dit op de cruciale dag NIET gedaan. Heb zelf deze omissie moeten vaststellen en een ander transport moeten organiseren. Ook de creditering nav mijn klacht bleek een farce; ik moest er zelf om vragen en bleek de restitutie ook een lachertje want het bedrag werd niet terugbetaald vanwege het ontbreken van een NL vermelding in de gegevens. Ook hier weer achteraan moeten gaan en geen enkel woord van excuus of compassie.

17 mars 2025

Echt goede service

CheapCargo helpt me altijd snel en goed, ook al verstuur ik maar enkele keren per jaar een pakketje via hun site. Verzekeringen, rare maten, herstellen van een foutje, het is zo geregeld en de mensen denken met je mee.

10 mars 2025

Svar från CheapCargo.com

Bedankt voor de positieve review!

Toppers …

Snel en zeer prettig geholpen complimenten hiervoor cheap Gargo

9 januari 2025

Svar från CheapCargo.com

Bedankt voor uw review! Dit horen we graag!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.