Chaochaoshop Omdömen 123

TrustScore 2.5 av 5

2,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Deres handelsbetingelser lever ikke op til Dansk lovgivning. De har i handelsbetingelserne frataget kunden rettigheder som er bestemt per lov og ikke kan tages fra kunden. De svarer ikke på mails ved... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Købte en kuffert Kufferten klarede ikke en returrejse Hjulene blev revet af Kufferten flækkede Chaochao blev kontaktet som dog ikke svarede min refundering men sendte mig fakturaen. Resten af ma... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super Go oplevelse👍😍Fantastisk Service👏🏻👏🏻 Også på en søndag👍 Havde lidt problemer som hurtigt blev løst, havde næsten lige sendt en mail, så poppede et svar op kort efter 😃 Spændende Diam... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De sælge en masse gode ting, og de har blandt andet deres egen dikertalle hjemmeside og en butik i den virkelige heden. Deres produkter er også i en god kvalitet, og hvis man shopper på deres hjemmesi... Se mer

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ulovlig handelspraksis og svarer ikke mails

De svarer ikke på mails vedrørende brug af fortrydelsesret. Jeg har skrevet til dem flere gange i over en måned nu siden modtagelse af pakken.

15 oktober 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik trimmet mit skæg ved Tobias i…

Jeg fik trimmet mit skæg ved Tobias i dag.

En rigtig god oplevelse og han var skide god til at give fif ifht. hvad jeg jeg skulle gøre med det fremadrettet.

En løs og ligetil atmosfære i sallonen som jeg rigtig godt kan lide.

Jeg kommer igen.

//Morten

1 oktober 2024

Køb aldrig der fra!!

Køb aldrig der fra!!

Jeg bestilte noget til en temafest i, hvad der ifølge hjemmesidens leveringstid var i god nok tid. Det nåede aldrig at komme, først flere uger efter fik jeg besked om at pakken var på vej.
Da jeg ikke nåede at få det tids nok ift. festen skrev jeg to gange om ønske at bruge min fortrydelsesret.
Jeg hører intet, henter ikke pakken, lader den sende retur.
Festen var den 21. juni, pengene er trukket og jeg har intet hørt fra mine henvendelser.
Nu her ca. to måneder senere får jeg gudhjælpemig besked om, at den er på vej til DAO pakkeshop.
Sender en 3. henvendelse, som jeg nok ikke får svar på heller.

Køb aldrig der fra. I hvert fald ikke, hvis I skal fortryde

17 juni 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg har haft en god oplevelse med…

Jeg har haft en god oplevelse med Chaochao shoppen og vil derfor gerne give dem en god bedømmelse.
Jeg købte to græsmåtter som kom efter 2 dage.
Jeg havde bestilt og betalt for hjemmelevering men måtterne kom til en pakkeshop. Jeg forsøgte at ringe til dem men nummeret eksisterer ikke. Af den grund giver jeg kun 4 stjerner. Derfor skrev jeg til dem og fik hurtig en tilbagemelding. De kunne godt se at de havde lavet en fejl og tilbageførte det beløb jeg havde betalt for meget. Pengene var på min konto efter et par dage. Så derfor får de 4 stjerner fra mig.

28 februari 2024

Købte en kuffert

Købte en kuffert
Kufferten klarede ikke en returrejse
Hjulene blev revet af
Kufferten flækkede
Chaochao blev kontaktet som dog ikke svarede min refundering men sendte mig fakturaen. Resten af mailen var ulæselig.
Min 2. Henvendelse er fortsat uden respons.
Du får hvad du betaler for- jeg mistede dog over 600kr for en medium kuffert.

17 juli 2023

Svindelfirma

Svindelfirma. Deres Tlf eksisterer ikke. Jeg så en fin buket kunstige blomster. Da pakken kom i en flad kuvert, var buketten ultra lille og halvdelen af blomsterne var smuldret af stilkene. Så penge ud af lommen og blomster, der ikke dur.

10 augusti 2023

Horrible customer service

Horrible customer service. I went to the shop with my two young nieces to buy them toys and a man working there rudely shouted at my niece, telling her ‘stop touching you’ve touched enough’ and it was only a toy that was on display. Then he screamed at me and told me to leave the shop and never come back and after a bit of arguing i took my money back.Honestly what a horrible experience for both me and the young girls

4 augusti 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ufrivillig prisfordobling og komplet radiosilence

Har nu af to omgange købt kunstige blomster-guirlander hos CHAOCHAO, da de er markant billigere hos dem end hos andre forhandlere.
De forstår dog alligevel at tjene pengene ind, da de konsekvent kun sender halvdelen af de varer du har bestilt.
Til gengæld kan de på ingen måde kontaktes, da de hverken responderer på deres kundeservice-formular eller mails, og har et tlf-nr angivet, som ikke eksisterer.

SÅ - hvis du kan acceptere at den reelle pris er det dobbelte af forventet, og at der hverken findes mulighed for returnering eller nogen form for kundeservice, så kan du roligt bestille hos dem ;-)

19 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De blokere dig og dit nummer

Ren svindel.

De skylder mig stadig penge..

Ingen kommunikation mellem kundeservice medarbejder.
Ingen kontakt oplysninger at finde, intet telefonnummer medmindre man leder nette igennem i 20-30 min.
De lyver for dig i telefonen hvis du overhovedet kan komme igennem, og sender dig videre selvom de godt ved ansvaret ligger ved dem.

Derefter bliver dit nummer blokeret så du ikke kan ringe yderligere op.

Kan på ingen måde anbefale man handler her.

4 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skuffer over deres manglende…

Skuffer over deres manglende kundeservice

Bestilte er Diamond painting, et stk værktøj og en opbevaringsæske. Modtager kun billedet og værktøjet, æsken manglede

Har siden modtagelsen forsøgt at kontakte firmaet for at anmode at få resten af min ordre fremsendt men fuldstændig uden response fra firmaet

Mine anbefalinger her fra er aldrig at bruge dette firma - de er tydeligvis ikke intresseret i at bevare kunder ved at skabe en god kundeservice så brug heller jeres penge et andet sted hos et firma der tager deres kunder seriøse

1 juni 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har modtaget 2 tylskørter i…

Har modtaget 2 tylskørter i voksenstørrelse, som bestemt ikke er beregnet til voksne. Har nu sendt mails til dem i over en uge, de påstår de har 24 timers svartid, men jeg har intet hørt tilbage fra dem.

19 juni 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Umulige at kontakte om manglende vare

Da pakken ankom, var posen i stykker og der manglede 1 af de 3 varer. DAO henviser til firmaet, altså Chaochaoshop. Men den mailadresse de angiver som kontakt, kan man ikke skrive til - min mail bliver ikke leveret. De 2 varer jeg modtog, var som forventet.
Meget dårlig service

14 mars 2023

Bestilte 5 kufferter i august 2022

Bestilte 5 kufferter i august 2022.
4 ud af 5 kufferter er gået i stykker.

Hjul er røget af 3 stk kufferter, begge håndtag er røget af på 1 stk. Plastik som var plomberet på kuffert kunne heller ikke fjernes (2 stk) fordi det sad limet fast.
Butikken tager ikke ansvar for dette.

23 april 2023

Kuffert

I fredags bestilte jeg en kuffert hos Chao Chao. Først efter gennemførelse af betalingen, slog en tanke ned i mig, at jeg ikke havde læst, hvad der står på Trustpilot om Chao Chao. Da jeg læste anmeldelserne - og de var ikke gode, blev jeg meget bekymret, om jeg i det hele taget vil modtage min kuffert, og i såfaldt, hvilken stand den vil være i.
I dag, for 2 timer siden, hentede jeg den, og den er pæn og fin. Så jeg har haft en god oplevelse. Hurtigt levering og produktet svarer til billedet på deres hjemmeside.

18 april 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Meget dårlig oplevelse, ingen kundeservice

Det var desværre en meget dårligt oplevelse at handle hos Chao Chao. Jeg havde bestilt en børnekuffert, som skulle retur. Ifølge hjemmesiden sender man den retur og får pengene + forsendelsesomkostninger retur. Da man ikke kan oprette retur inden, skrev jeg til dem og sendte jeg pakken afsted, hvorefter PostNord skriver, at der ikke er nogen til at modtage pakken. Pakken kommer derfor til et pakkested. Chao Chao svarer ikke på mine henvendelser, og det ender med, at jeg må få en bekendt til at hente pakken. Jeg har ikke hørt fra Chao Chao trods mange beskeder til dem og har stadig ikke fundet en måde at sende mit produkt tilbage. Jeg ender derfor med en kuffert, som jeg ikke har brug for og har ikke fået penge for hverken den eller for forsendelse. Jeg kan desværre ikke anbefale jer at handle hos dem.

16 februari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ingen kontakt = ingen penge retur!

Sendte en vare retur d.3/3, kan se Dao har levet op til deres leverings tid og afleveret pakken i en pakkeshop (som stadigvæk venter på at blive afhentet af chaochao efter Dao har sendt 2 påmindelser til butikken)! Har sendt 3 mails og udfyldt retur osv som jeg skulle! Får intet svar og ser desværre for sendt på Facebook at de er kendt for at ignorere folk og beholde kundernes penge..

5 mars 2023

Dårlig kundeservice

Umuligt at komme i kontakt med dem. Det kræver virkelig "spam" at få svar fra dem..

Skulle sende en pakke retur, da jeg endelig kom igennem til dem, fik jeg tilsendt et link så jeg kunne købe retur label, altså som man betaler med det samme til det firma den skal sendes med. Den kommer retur til dem, og de refunderer pengene, dog ikke det fulde beløb, de trækker 29 kr for fragt?! Som jeg allerede har betalt! Jeg har nu i 4 dage prøvet at få fat dem på mail og telefon, for de refunderer de sidste 29 kr. Det er ren princip sag, de skal ikke trække for fragt, der allerede er betalt. Det er under al kritik og jeg vil virkelig anbefale folk at holde sig langt væk.

Køb foretaget d. 23 januar, sendt retur d. 12/2 (efter besvær med at komme igennem til dem), refunderet beløb d. 19...

22 januari 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.