Det här tycker kunderna
Fik låst os ude af vores lejlighed og ringede til certego som oplyste os om prisen inden servicen, og en låsesmed kom hurtigt ud til os. Servicen var rigtig god og hurtig og låsesmeden oplyste os også... Se mer
Företagsinformation
- Låssmed
- Inbrottslarm
- Övervakningskamera
- Leverantör av brandlarm
- Leverantör av brandskyddssystem
- Installation av säkerhetssystem
Skrivet av företaget
CERTEGO tilbyder komplette sikkerhedsløsninger. Med tjenester inden for låse, adgangskontrol, alarm, tv-overvågning, brand og meget mere anbefaler vi en løsning, der opfylder dine behov på bedste vis. Vi har ekspertisen uanset om det er hjælp til en ejendom med døre, et boligselskab, et erhvervsbyggeri, en kommune eller en lufthavn. Vi designer og installerer og varetager drift, administration, service og vedligeholdelse. Vores lange erfaring med sikkerhedsbehov, hvordan mennesker bevæger sig i forskellige miljøer, samt viden om love og regler giver dig en tryg partner. Til alt det, du vil beskytte.
Kontaktuppgifter
Marielundvej 48 st., 2730, Herlev, Danmark
- Trustpilot@certego.dk
- certego.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Flabet pris
Jeg er målløs........ Min pal i hoveddøren hænger lidt og tænker at den skal justeres/strammes lidt. Bestiller en låsesmed lokaliseret 4 km væk i Smidstrup afdelingen og siger at det ikke haster. Vi laver aftale og teknikeren kommer med hans lærling og kigger på døren. Den skal sådan set bare have lidt sprayolie - og får 3 pust med hans oliedåse. "Opreationen" og besøget tager meget få minutter og der betales direkte (Regning:019347). Der er åbenbart tale om et "Servicebesøg" til en fast værdi af 1600 kr. (Faktisk totalt =1635 kr,). Han blinker ikke engang med øjnene. Totalt bondefangeri. Jeg har aldrig følt mig så dum og betalt så meget for så lidt.
Nyt låsesytem til foreningen...
Vi skulle have nyt låsesystem i hele foreningen. Det var en større opgave. Certego var enormt service-minded, behjælpelige og gode til at guide os igennem. De var hurtige til at svare på spørgsmål og komme med løsninger. De synes meget tillidsfulde og tilregnelige under processen.
Det var en god oplevelse.
Ihærdige og dygtige låsesmede
Efter at have ringet til 6 andre låsesmede uden held, kom Lasse S som sendt fra himlen. Med god kommunikation både før (køretid og forventet ankomst) og under han påbegyndte arbejdet, gav han utallige forsøg på at åbne både den umulige for- og bagdør, alle metoder blev brugt og undersøgt, og jeg blev blæst bagover af ihærdigheden og professionalismen i Lasses arbejde, og er blevet så glad for udskiftningen af min lås! Kunne ikke være mere tilfreds.
5-stjernet for en pålidelig låsesmed
Jeg havde en super god oplevelse med Certego - da mit dørhåndtag gik i stykker, og jeg blev låst ude af min lejlighed, kontaktede jeg flere låsesmede, men ingen kunne hjælpe. Heldigvis ringede jeg til Certego, og jeg talte med Lasse, som var hjælpsom og klar til at træde til.
Lasse og hans kollega Rasmus kom hurtigt og gik i gang med at løse problemet. De forklarede tydeligt, hvad de lavede, holdt mig opdateret undervejs og tog endda kontakt til min udlejer, så jeg ikke skulle bekymre mig om det.
Selvom låsen var svær at fikse, gav de ikke op. De kom også tilbage med en permanent lås og sørgede for, at alt virkede perfekt.
Jeg kan anbefale deres service til alle, der har brug for en pålidelig låsesmed.
Forsøgte i dag at få repareret en…
Forsøgte i dag at få repareret en system hængelås hos Certego
Viljen til hjælp manglede total, der var kun problemer,
jeg forsøgte at hjælp her og nu, desværre alle sidder til møde (kl 9 kaffepause forstås) du kan aflevere låsen og komme igen senere på dagen, men vi skal sikkert have bestilt en ny lås da det er en systemlås
Jeg tog min lås med mig igen, og kørte direkte ud til Actas Låse som før jeg havde sagt mit ærinde, sagde ekspedienten "den lås trænger vist til en udskiftning skal jeg lave en ny med samme cylinder" og i løbet af 4 minutter stod jeg med en ny hængelås
Et godt råd! gå langt udenom Certego, for dem er "møder" langt vigtiger end kunder
mvh
Bjarne
Certego har slet ikke styr på deres systemer
Certego har ikke styr på deres systemer
Vi har i AarhusiAarhus flere gange fået udskiftet det system som Certego har leveret. Efter 5 år og mange forsøg virker det stadig ikke. Ekstrem dårlig kvalitet og lige så dårlig service.
Dårlig service, uforskammede priser og ødelagt lås
Fik brækket vores lås op. Jeg spurgte om der nu var sket noget, og låsesmeden forsikrede mig om, at det ville virke som det plejede. Da han havde gjort sit arbejde, kunne man ikke låse døren indefra. Han sagde at smørelsen bare lige skulle sætte sig. Jeg betalte 2.500kr
En uge efter virkede det stadig ikke.
Man kunne ikke slå smæklåsen fra. Nogengange må man også rode lidt med låsen indefra for at kunne lukke døren. Der var intet galt med låsen før han brækkede den op.
Jeg skrev til firmaet, så vi kunne få nogen til at komme ud og rette op på fejlen. De mente dog at låsesmeden ikke har gjort noget galt, og at han anbefalede mig at skifte låsekassen. Jeg forklarede at det havde han ikke sagt til mig, men derimod havde han sagt, at låsen ville virke præcis som den plejer. De insisterer på at jeg skal betale yderligere for at få det lavet, men det kan jeg ikke. De har i forvejen rippet mig for alt for mange penge. De er ikke til at nå ind til. De ignorerer nu mine beskeder. Det virker som om de er fuldstændig ligeglade.
Vi er nu nødt til at få en ny lås og få lavet nye nøgler.
Ubehagelig oplevelse
Kontoret kunne ikke give mig information om, hvorvidt de havde nogen at sende ud. Efterfølgende dukkede der en låsesmed op (uden aftale). Han kaldte det et “dig problem og ikke mig problem” at han var der uden aftale og krævede fuld betaling. Han var intimiderende, ubehagelig, nedladende og jeg ville ikke være komfortabel ved, at lukke ham ind i mit hjem igen. Yderligere brugte han skruer i andre farver end dørhåndtaget, der på ingen måde passer æstetisk.
Rigtig god oplevelse med Certego
Rigtig god oplevelse med servicen hos Certego. Venligt og imødekommende personale, som var meget løsningsorienteret. Vi fik ordnet vores dør hurtigt og til en god pris. Tak for hjælpen Certego.
Er er bare så gode og Jonny fra…
I er bare så gode og Jonny fra København som er en af jeres tekniker, han er den bedste 10+
Køb af nøglebrikker pris 149,- pr. stk.
Køb af nøglebrikker pris 149,- pr.stk.
og der er givet 20%. (Reelle pris for 1 brik ca. 178,-) Så skal der moms oveni. Sidste pr gav vi kr. 65,- så moms oveni, Certego meddelte det var prisstigning på et halvt år. Heldigvis fundet nøglebrikkerne et andet sted, MEGET billigere. Alt for dyre hos Certego.
Langsomt, dyrt
Til DKK 1750,00 for at have låst sig ude, havde jeg som minimum forventet, at selskabets medarbejdere havde værktøjet til at låse låsen op, når de efter en time kom. Da dette ikke var tilfældet, måtte jeg vente yderligere en time på, at vedkommende fik kørt tilbage efter det, som han manglede.
+2 timer er simpelthen for lang tid til den pris.
Medarbejderen var venlig, så det er ikke en kritik af ham.
Hurtige? Nej! Styr på fakturaer? NEJ!!
Midt juli 2022 beder vi om en udskiftning af vores defekte låsekasse i en låge. En-til-en. Men en forkert kasse bliver sat i. Pga. ferie bliver der gjort opmærksom på dette små 3 uger efter(start aug.) I starten af NOVEMBER lykkedes det efter flere forsøg via hhv. mail og telefonsamtaler at få dem på besøg. Den nye låsekasse viser sig så ikke at virke og de må atter komme. Tager den så med sig og kommer igen en lille uge efter. Nu virker den så. Regningen var uden beregning for låsekassen. Ærligheden sejrede og jeg gjorde dem opmærksom på dette og bad dem sende en fuld regning og en kreditnota. Ny regning kom, blev betalt, men så kom der en rykker på den anden i stedet for en kreditnota. Ny kontakt med ønske om en kreditnota. Men ak nej, rykker 2 ankom i går. Ny kontakt i dag og nu forventer jeg bestemt at det går i orden. Ellers kommer der en følgeton her på Trust!
P.S. Fortryder min ærlighed.
Ingen service i Fredericia butikken.
Ingen service i Fredericia butikken.
Købte en dyr hænge lås til min mor hos Certigo mes vejledning om at de kunne bruges til skur.
1år og 2-3 måneder senere virker dele af låsen ikke. Selvom det kunne fremvises i butikken, fik jeg blot beskeden at: “der ikke var garanti efter 1 år på låse”.
Kan på ingen måde anbefale butikkens service, vejledning eller kunde ekspertise.
Sendte mail om tilbud på nogle låse.
Sendte mail om tilbud på nogle låse.
Det gad de ikke engang, at svare på.
Mega arrogant firma
En skam man ikke kan give 0 stjerner
Certego tog uberettiget Fakturagebyr på…
Certego tog uberettiget Fakturagebyr på 116,25 kr. incl. moms.
De trak det tilbage fordi vi ikke havde indgået nogen aftale om et sådan gebyr - vær opmærksom på dette...
Fantastisk service på adressen dirch…
Fantastisk service på adressen dirch passers gade i aarhus c.
Certego have to mænd ud og skifte låse…
Certego have to mænd ud og skifte låse ved nogle boliger i Aalborg øst idag. Jeg kan ikke skrive andet end TAK!! for den fantastiske service. Høflige og effektive, helt igennem perfekt.
Jeg kunne via min ejerskifteforsikring…
Jeg kunne via min ejerskifteforsikring i vores nye hus vælge at få udskiftet to cylindere, samt modtage 3 nye nøgler kvit og frit, igennem Certego. Jeg tænkte, at det var en god idé, da vores låse og håndtag gik lidt dumt. Deres låsesmed kom ud på aftalt tid og var meget imødekommende. Han hjalp tilmed med, at indstille dørene yderligere, så det hele spillede, selvom dette ikke var en del af tilbuddet. God oplevelse via deres afdeling i Århus 😊
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.