Super sjovt og skønne omgivelser. Vi havde dog en mand med på 1,98 cm som bare noget generet af de lavthængende skærme. Men hey, det gjorde kun at lillemor her løb med sejren 😎 vi ses helt sikker... Se mer

Företaget har svarat
God mad og god service Vi holdt firmaarrangement for 30 personer og spillede minigolf og shuffleboard. Atmosfæren var afslappet og der var plads til merkøb af bowling osv. Det eneste minus er at... Se mer
Företaget har svarat
Cecilie’s er et fint sted med mange gode aktiviteter. Vi kom for at bowle det var fine baner men det ville være fedt hvis der havde været større bowling kugler eks str 16, min mand og også andre mæ... Se mer
Företaget har svarat
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du en 12-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, billiard, elektronisk dart, sportsbar og café.
Skrivet av företaget

Bredegade 50, 4200, Slagelse, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 98 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vi havde en super god personale dag i bowlingcenter i slagelse! Maden var god og serveret var perfekt!

Svar från Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Super hyggelig oplevelse med smilende og imødekommende personale. Gulvet ved banen klistrede og der lå snacks under sæderne, derfor “kun” 4 stjerner

Svar från Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Super sjovt og skønne omgivelser.
Vi havde dog en mand med på 1,98 cm som bare noget generet af de lavthængende skærme. Men hey, det gjorde kun at lillemor her løb med sejren 😎 vi ses helt sikkert igen … måske skærmene hænger bedre placeret i kælderen?

God mad og god service
Vi holdt firmaarrangement for 30 personer og spillede minigolf og shuffleboard.
Atmosfæren var afslappet og der var plads til merkøb af bowling osv.
Det eneste minus er at akustikken i kælderen ved minigolfbanerne er EKSTREMT dårlig. Man skulle nærmest råbe til sine modstandere.

Svar från Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Hyggelig dag med bowling. Alt spillede. Sødt personale.

Svar från Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Cecilie’s er et fint sted med mange gode aktiviteter.
Vi kom for at bowle det var fine baner men det ville være fedt hvis der havde været større bowling kugler eks str 16, min mand og også andre mænd snakkede om at den str. manglede, det gjorde jo desværre oplevelsen mindre god for min mand . Skoene kunne også være i eks halve størrelser 38,5 og 36,5.
Vi vælger nok et andet sted hvis der ikke kommer større kugler fremover. Har ikke haft de udfordringer i andre bowlings centre .
Personalet var rigtig flinke og der var stort udvalg af drikkelse og madretter.

Svar från Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Super sød betjening. Hurtigt udlevering af tilbehøret til golfen. Alt perfekt

Svar från Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
vi 6 gamle tøser havde et par fede timer. og vi havde de sødeste unge mennesker ved siden af. vi kommer helt sikkert igen

Svar från Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Næsten alt i skønneste orden, dog kom banerne ikke helt op og kører som vi ville have det, men det var heldigvis også kun træning 😃

Svar från Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Super oplevelse, fra da vi ankom til vi gik, super bowling, og endnu bedste minigolf bane🙏🏽 og ikke mindst betjeningen, den sad lige i skabet😇 tak Jonas for at give vores børn den flotte oplevelse

Svar från Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Vi havde en skøn oplevelse med at bowle, imødekommende personale, vi kommer gerne igen

Svar från Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Vi holdt non-firmation for 15 personer og det var virkelig forrygende! Grillmenuen var superlækker og der var masser af mad. Billetsystemet for drikkevarer fungerede godt, så folk kunne få præcis hvad de ville have, om det var øl, cocktails, vin, vand m.m. Minigolf var et kæmpehit blandt gæsterne. Personalet var søde og sørgede for dagen forløb som den skulle. Vil helt klart anbefale, og kommer helt sikkert igen.

Svar från Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Vi skulle både spise og spille minigolf. Maden var rigtig god!! Og det var en god pris!
Hyggelig minigolf i flotte omgivelser, samt meget sødt personale.
Super dag

Svar från Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Minigolfbanen nede i kælderen er kreativ og tilpas udfordrende til at dække forskellige spilleniveauer. Det er helt klart en af bedre indendørs baner vi har spillet på og den giver plads til både de små successer og lyst til at træne teknik på den. Godt gået. Den ansatte på vagt den formiddag var super kyndig og imødekommende. Vi var første kunder den dag og det var vores første besøg siden den åbnede.

Svar från Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Skimmelkonsulenten ApS havde En super hyggelig firma aften med god mad, bowling og minigolf. God service

Svar från Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Der er rent og pænt. Blev taget godt imod. Restauranten er helt fin. God mad, kunne godt tænke os at, spille først spise efter. Det prøver vi at booke en anden gang. Vi valgte minigolf denne gang. Fin bane.

Svar från Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.