Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het is inderdaad nogal geldklopperij. Exames die verlopen (terwijl in corona niet afgereden kon worden en er lange wachttijden waren...). Hoge kosten voor gezondheidsverklaring... terwijl je standaa... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

1. No Accountability, you can't challenge their decisions. They behave like God. 2.Examiners find mistakes no matter how well you drive. CAMERAS MUST BE INSTALLED WITHIN THE CAR ! like VR in the... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Examen bromfiets nu 2 keer uitgesteld. Eerste keer door sneeuw (begrijpelijk, maar vandaag de tweede keer zonder enkele slechte weersomstandigheden. Gebeld en kon wel weer een maand wachten zeggen ze.... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Een rijtest is DUS WEL een examen

Mijn moeder moest een rijtest doen ivm met nek- en heupslijtage. Ze heeft tijdens de rijtest dus laten zien dat de slijtage geen invloed heeft op haar voertuigbeheersing. Op de uitnodiging van het CBR staat tot 2x toe dat een rijtest géén examen is. Vervolgens zakt ze voor de test omdat ze rustiger moest rijden! Dus niet eens te hard. Ook telefonisch blijft men erbij dat een rijtest geen examen is maar ze laten je wel op examen onderdelen zakken terwijl er op bediening en beheersing van het voertuig géén enkele opmerking was. Wij gaan natuurlijk in beroep tot de hoogste rechter aan toe.

3 september 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Recent voor de 3e praktijk examen…

Recent voor de 3e praktijk examen gedaan en geslaagd gelukkig.
Had ook dezelfde examinator nu als mn 2e keer.
Examinatoren stellen je gerust.
Gebouw is niet heel mooi.
Website werkt niet helemaal naar behoren,zo krijg ik mn uitslagen niet binnen op mn mail, ook niet wanneer ik ze aanvraag. Contact opgenomen met klantenservice maar heb ze niet meer gehoord.

28 augusti 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Solliciteren bij CBR als examinator

De recruitment bij dit bedrijf is echt ver beneden peil voor de grote organisatie die het is. De vereiste voorwaarden van een vacature worden tijdens het sollicitatieproces aangepast waardoor je profiel ineens niet voldoet. Een beetje goed onderzoek hielp me zodanig dat een andere locatie dezelfde vacature (zonder verplicht rijbewijs a), dus contact opgenomen en sollicitatie naar die locatie laten over zetten. Gesprek is telefonisch ingepland, waar je vervolgens geen bevestiging van ontvangt per mail. Ben je op het afgesproken moment aanwezig, blijken alle gesprekken te zijn verzet want er was een thuiswerkdag ingelast, helaas was er wat mis gegaan, want ik was hierover niet ingelicht. Aangezien deze afdeling telefonisch niet bereikbaar is, mocht ik een mail sturen. Waar tot op heden niemand op reageert of een nieuwe afspraak inplant. Toen ik 24 uur ná mijn eigenlijke sollicitatiegesprek de klantenservice belde werd ik afgesnauwd dat het altijd 48 uur duurt voor je een reactie ontvangt. Inmiddels is ook die termijn verstreken, zonder enig resultaat. Is dit een voorteken van hoe deze organisatie omgaat met hun medewerkers? Of is het zaak je fout onder ogen te komen en een passende reactie te geven? Hoe zorg je ervoor dat het enthousiasme uit je medewerkers gaat? Dit is alleen maar mijn ervaring, maar als organisatie maak je een compleet verkeerde indruk.
Jammer want de keren dat ik iemand buiten de klantenservice sprak, leken we juist zo een goede match te zijn.

29 augusti 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Genaaid Me leeftijd is 81 jaar en al 60…

Genaaid Me leeftijd is 81 jaar en al 60 schade vrij gereden Aanrijding gehad ,mijn schuld ,even niet opgelet.op verkeer van rechts ,5 politie auto,s op afgekomen ,Blaastest goed ,eerlijk verteld van Medicijnen gebruik ,als een kwajongen mee naar het Bureau voor een Bloedtest en ook voorgeleid aan Off van Justitie Weer naar huis geleid door Politie (netjes😂) Bericht van de Off van Justie ,uw word.niet.vervolgd,Bericht van het CBR zal pyschis niet goed zijn Labiel ,Noncelant en niet Rijvaardig geschikt Oplegging kosten CBR 440.euro.Bericht CBR ,moest.naar een Neuroloog kosten 430 euro ,naar wat proefjes goed gekeurd Bericht CBR naar 15 brieven van hun ,moest naar een Arts voor keuring ,kosten 60 euro goed gekeurd,Bericht CBR naar 20 brieven ,moest naar Oogarts kosten 125 euro en Bril voorgeschreven kosten 470 euro ,Denk ben er nou vanaf van deze Nachtmerrie ,maar nee bericht CBR ,naar brief 28 ,uw moet een rijtest doen Rijtest 125 euro en.met goed gevolg door staan Bericht CBR kon een Nieuw rijbewijs halen, Einde Drama Flim ,De moraal van dit alles ,beter medicijnen gebruik verzwijgen word eerlijkheid word bestraft Zou de Artsen bij het CBr een bijschoolings curces geven in het medicijnen gebruik voor Rij geschikt Scheelt.voor betrokkenen een hoop Stress!

4 oktober 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

CBR heeft meer weg van een casino...

Het CBR kun je beter vergelijken met het casino, alleen zijn de prijzen voor een spel vele malen hoger en zul je uiteindelijk nooit je geld terugzien. Beslissingen die naar mijn inziens op geen enkele standaard gebaseerd zijn en waar dit keer je "rad van fortuin" op valt. Om maar niet te beginnen over het begrip van een "gezondheidsverklaring." Als ik bij elke questionnaire van 8 multiple choice vragen een kleine 50 euro moest aftikken was het snel klaar met het beantwoorden van vragen. Het CBR is helaas een monopolie, een zwart gat met het enige doel de portemonnee van de hardwerkende Nederlander leeg te zuigen. Met heel veel geluk komt er dan uiteindelijk een rijbewijs uitrollen, echter kun je een auto dan al lang niet meer betalen...

6 augusti 2024
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Als Belg examen vaartbewijs

Wij als Belgen .
Kunnen onze examen niet zelf boeken.
Waardoor er telkens zeer veel tijd tussen is .
Wij hebben les gevolgt .
Bij nuvaartbewijs en pas een maand later konden we examen doen ?
Als je niet geslaagd bent kan je weer 1 maand wachten.
Dit systeem werkt niet er wordt zeer traag geantwoord op mails .
In het examen kwamen vragen die niet in boek nog In de les of online les voorkwamen?

29 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Beste mensen ik ga niet mijn ervaringen…

Beste mensen ik ga niet mijn ervaringen opnoemen omdat er heel veel zijn waar zo veel fouten worden gemaakt
Mensen zijn onprofessioneel en vaak als je doorvraagt willen ze je niet vraag beantwoorden
Iedereen die dit leest wil ik graag vragen of ze mijn willen opzoeken via fb ezv dan kunnen we gezamenlijk een klaag brief maken zodat deze organisatie gaat sluiten en geldklopperij stopt
Er zijn genoeg eerlijke mensen in nl die dat kunnen overnemen en klaar staan voor de burgers
Heer die eindverantwoordelijke is bij CBR die zal wel alle fouten moeten verantwoorden
Ik ga geen anonieme review plaatsen want ik sta volledig in mijn recht
Er zijn vast wel genoeg Juristen die voor de burgers zullen opkomen en alles uitzoeken zodat we in een keer gelijk goed doe
HET IS KLAAR.STOP
WE WILLEN VOOR ONS KINDEREN EERLIJK MAATSHAPPIJ
Met vriendelijke groet Silvana Josipovic

31 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mocht je een kind hebben die adhd heeft…

Mocht je een kind hebben die adhd heeft en al medicijnen slikt vanaf 12 jaar, vul dan op je gezondheidsverklaring in dat hij niks mankeert. Wij waren hier niet van op de hoogte, CBR geeft die info natuurlijk niet, en hebben ja aangevinkt. Wat een pest zooi, eerst een bedrijfsarts 40 euro, psycholoog 200! euro....30 min praatje. en een vertraging van 2 maanden. Natuurlijk heeft het CBR niks op orde en kan dan pas zijn praktijk examen worden aangevraagt, wachttijd 6 maanden!!! Hoe kan het dat een bedrijf als het CBR zo een bedrijfsvoering kan hebben. Echt om je kapot voor te schamen CBR!!!!!!!

30 juli 2024

Stop fooling people

2.Examiners find mistakes no matter how well you drive. CAMERAS MUST BE INSTALLED WITHIN THE CAR ! like VR in the football !
3. Fixed Failure Rates ( don't think we don't know ) you are data driven company.
4. Long Waiting Times
5. No Appeal Process ( you can't challenge the decision like third world countries )
6. High Costs because it's all about money

24 juli 2024

Pas op voor dit bedrijf

Pas op voor dit bedrijf. Maffia! Ze lichten mensen geld af! Ze bestellen herhaalde tests bij een psycholoog. De psycholoog besluit dat ik weer voor 10 jaar mijn rijbewijs kan halen. Maar het CBR oordeelt dat ik voor 3 jaar een rijbewijs kan halen. Waarom? Om geld van mensen af ​​te persen. Valsspelers! Vertrouw dit bedrijf niet. Ga in beroep en daag ze voor de rechter! Ik ga ook een rechtszaak aanspannen!

20 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

CBR wordt gerund en geleid door amateurs!!

CBR heeft hun website een update gegeven op 17-7-2024, daarna is inloggen niet meer mogelijk..... Wat een k*u*t organisatie is dit toch ook en het wordt geleid door een clown van D66. Was er ook hier maar veel meer concurentie, dan zou het CBR heel gauw niet meer bestaan!!

18 juli 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Foarte buna experiență cu centru de…

Foarte buna experiență cu centru de daune, am dus actele (constatarea amiabila, ci, permis, talon, asigurare) m-au programat pentru reparație aripa spate stânga și bara spate în câteva zile, am dus mașina pentru reparație și a doua zi a fost gata. Am luat mașina curată (nu reușisem sa o spăl înainte) și au polisat și aripa din dreapta bonus. Mi-au oferit mașina la schimb pe perioada reparației, dar nu am avut nevoie. Ok experiența neașteptat de bună. Le mulțumesc pentru profesionalism.

17 juli 2024

CBR OPLICHTERS

Ik had voor 17 juli mijn theorie examen ingepland en cbr heeft het zonder te laten weten gewoon verzet. En dan kun je altijd kijken in de bevestigings mail maar die hebben ze natuurlijk geblokkeerd....

16 juli 2024

Ik moet om de 3 jaar mijn rijbewijs vernieuwen

Ik moet om de 3 jaar mijn rijbewijs vervangen. En ik hoefde pas volgend jaar september de molen weer ik heb nl slaapapneu. Ookal is het toch weer de molen in. Ik wil het cbr bedanken. A en ik zal geen namen noemen stond men mij altijd elke keer vriendelijk te woord. B hebben ze meegedacht in het proces. Ik ben zelfs door een meneer gebeld dat er bepaalde zaken nog niet binnen waren. Mensen we praten hier over een overheidsinstelling maar wel met zulke lieve mensen. Ik wist wel dat het goed zou komen. Maar het is toch altijd even bellen knijpen. Ik ben gerustgesteld , blij maar voornamelijk heel dankbaar. Ik kan mensen ook niet volgen als ze andere ervaringen hebben. Als je netjes, beschaafd bent krijg je het altijd terug. Beter gezegd de doktoren waren veel minder vriendeljk die zouden eens een cursus moeten volgen bij het CBR.

Ik wil nogmaals het hele team plus de medische afdeling bedanken. Mijn waardering is enorm.

Ik spreek jullie over 3 jaar weer.

Met vriendelijke groet

Gino

12 juli 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.