Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt igennem fantastisk service fra start til slut. De overholdte alle aftaler og tidsplaner. . Ahmed møder dig i øjenhøjde og løser din problemstilling på bedst mulig vis. Kan varmt anbefale CBM El.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god service, godt arbejde og virkelig god kommunikation under forløbet. Vi havde mange udfordringer ved flytning af vores eltavle med især Radius, men Ahmed tog alt ansvar så vi intet skulle for... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super hurtig og meget kvalificeret afhjælpning af et akut problem. Ahmed’s venlige og professionelle tilgang til løsning af problemer, er bestemt ikke noget man møder hver dag. Det er bestemt ikke... Se mer

Företagsinformation

1. Elinstallationstjänster
  2. också i
  3. Elektriker
  4. Lampreparationer

Informationen kommer från olika externa källor

Serviceminded og pålidelig el-installatør, der altid udfører et flot stykke arbejde.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

4,9

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde besøg af Ahmed og hans dygtige…

Vi havde besøg af Ahmed og hans dygtige medarbejder. Begge var præcise, dygtige og belevne. Nemme at snakke med, og gode til at finde løsninger - og alt sammen med dygtig håndværksmæssig kunnen og megen mindfulness. At huset også var renere efter arbejdet end før siger vel egentlig alt ... Og prisen var både rimelig og fair. Dejligt med håndværkere, der er stolte af deres fag og samtidig meget kundevenlige. De varmeste anbefalinger fra os

Susanne og Kåre

10 februari 2021

Kære Kåre

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Alt hvad du skriver er noget vi gør en dyd ud af, så vi kunne ikke være gladere for denne anmeldelse!

Fin service

Dem vil jeg bruge igen !!

10 februari 2021

Kære Bent

Det er vi så glade for at høre, tak for det!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig god og pålidelig service

Virkelig god og pålidelig service. Det er anden gang jeg bruger dem og jeg kan varmt anbefale CBM. Den seneste gang røg strømmen og de kom indenfor en time kl 22. Det er ekstremt professionel service til fair priser og så er de søde oveni :-)

26 januari 2021

Svar från Cbm El

Tusind tak for din fine anmeldelse :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ahmed leverer en enestående service hver eneste gang. Meget engageret og løsningsorienteret. Priserne er rigtig fornuftige og arbejdet bliver altid udført som aftalt og ikke mindst til tiden.

10 stjerner herfra.

11 december 2020

Svar från Cbm El

Tusind tak for de 10 stjerner!
Dem sætter vi pris på :)

Super god service

Super god service.
Professionelt og flot arbejde, til den rigtige pris.
Super flink medarbejder der udførte arbejdet;-)

3 december 2020

Kære Niels

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

CBM-El kom, se og løste mit problem

Vi havde et akut problem og CBM-El kom i løbet af et par timer. De evaluerede situationen og vi kunne lave en aftale som blev overholdt. Super kundeservice med omtanke for den bedste løsning for os. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

27 november 2020

Kære Henriette

Fantastisk service!

3 oktober 2020

Kære Mark
Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Venlig hilsen Charlotte CBM-EL

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk god service på alle niveauer

Fantastisk god service på alle niveauer! Dette i forhold til at ankomme meget hurtigt efter henvendelse, udvise høj grad af faglighed, oplyse om supplerende vejledninger på nettet - aktuelt i forhold til en vaskemaskine, og ikke mindst en overordentlig venlig og høflig adfærd.
Vil ikke betænke mig på at ringe en anden gang!

13 september 2020

Kære Janni

Charlotte CBM-EL

Opsætning af loftlamper

Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde. Der blev fundet gode løsninger til det hele.

10 september 2020

Kære Henrik
Mange tak for din anmeldelse!

Charlotte CBM EL

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

CBM EL skulle udskifte nogle…

CBM EL skulle udskifte nogle stikkontakter for mig. Jeg mødte en hurtig, behagelig og faglig kompetent Ahmed med en service ud over det sædvanlige.

2 september 2020

Kære Bente

Mange mange tak for din fine anmeldelse!

akut hjæp

CBM-El kom hurtigt og udbedrede et brud på en El ledning, som min håndværker havde savet over.
Meget tilfreds, vil bruge dem igen.

31 augusti 2020

Hej Bent

God og hurtig service

God og hurtig service. De ved hvad de snakker om. Stor anbefaling herfra.

31 augusti 2020

Kære Nicolai

Det gør vi! :) Tusind tak for det!

God kundeservice

God kundeservice. Ærlig omkring priser. Venlig og høflig.

Kære Carsten

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Virkelig god service!

Havde Ahmed forbi til at fixe lyset i et butiksskilt, og det blev klaret meget hurtigere end forventet.
Virkelig imponerende service, god pris og i det hele taget bare en super behagelig oplevelse.
Kan kun anbefale CBM El og vil bestemt bruge dem igen.

Kære Morten

Kan helt klart anbefales

Jeg havde besøg af Ahmed fra CBM El med få timers varsel - og fik super god rådgivning, og en god løsning. Tak for hjælpen, jeg ringer til jer næste gang behovet opstår!

Kære Jan

Positiv, imødekommende og professionel

Da jeg ringede til CBM El og fik fat i Ahmed, var jeg i tvivl om der var aktiv jord i nærheden af det sted, hvor vi ville have stikkontakten. Ahmed tilbød at kigge forbi for at sikre, at det var der, og han dukkede op allerede 10-15 minutter efter. Det synes jeg var super god service.

Jeg oplevede ham hele vejen igennem som positiv og imødekommende. Han var meget fokuseret på at levere en god løsning, og involverede mig i diverse beslutninger.

Vi ringer helt sikkert til CBM El næste gang vi har brug for en elektriker.

5 augusti 2020

Kære Martin

Tusind tak for din fine anmeldelse - det varmer!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.