Jeg fik leveret den dejligste Luxus Share Food menu med nogle få justeringer. Vi var 18 damer. ALT var så lækkert, friskt og fantastisk anrettet. Servicen var helt unik! De havde virkelig mange leve... Se mer
Det här tycker kunderna
Vi hyrede Caws til at stå for maden til vores bryllup på Sonnerupgaard Gods. Vi var 83 gæster til middag og 110 til reception. Caws sørgede for lækre sandwiches til receptionen. Selvom det var mad t... Se mer
Vi har bestilt nytårsmenu fra Caw's - lidt tilfældigt på baggrund af en reklame i postkassen og var selvfølgelig spændte på om det var ligeså godt som det lød til. Og det var det absolut... Vi kan... Se mer
Super lækker 4-retters nytårsmenu!! Fantastisk laks, mørt kød og smagfuldt tilbehør. Alt var nemt at tilberede og der var rigeligt til at alle blev mætte. De varmeste anbefalinger!!!
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Skønne tapas
Vi har lige holdt en fest, hvor vi fik de dejligste tapas fra Caw’s. Alle gæster var meget begejstret. Så jeg vil på det varmeste anbefale Caw’s til festlige sammenkomster og receptioner.
Caw´s take away i Jærgerborgs Allé:
Caw´s take away i Jærgerborgs Allé:
salaterne er pragtfulde, specielt værdsættes den fine afstemning af dressing i forhold til valgte grøntsager.
Caw´s havde fået 5 stjerner, hvis diverse kød havde bedre stegeskorpe.
Dårlig service
Jeg bestiller mad TO timer før afhentning, jeg kommer 5min for sent grundet Corona kø, jeg får af vide de har skrevet et andet tidspunkt (30min senere). Jeg går ud i bilen og taler med fruen (vi finder ud af noget andet), hvorefter jeg går ind og afbestiller, pludselig kan min mad være klar på 2 min. Jeg siger glem det og de kan lære af det til en anden god gang. Knægten siger bare håneligt “Ja Ja”
Tak for denne gang.
Ingen undskyldning fik man
fremragende mad
fremragende mad, leveret til døren, med meget nem anvisning af tilberedning og anretning af mad - vores bedste anbefaling
Dårligt kød og "grå" kartofler
Hvis jeg kunne give mindre end en stjerne, så havde jeg gjort det... Hovedretten var totalt skuffende og de "grå" Pommes Anna og det scendede kød var ikke en god oplevelse. Aldrig mere mad her fra og bestemt ingen anbefalinger til andre...
Nytårsmenu
Vi bestilte deres nytårsmenu, den blev leveret som aftalt med en nem tilberednings vejledning. Og maden var virkelig lækker. Kan helt sikkert anbefales,
🙏🏼 Superfin mad..
🙏🏼 Superfin mad... leveret til døren indenfor aftalt tidspunkt. Kan klart anbefales 🥂👍🏻
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.