Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn met een grote vriendengroep gaan bakken bij Cas. Bij het binnenkomen werd je verwelkomt door de warme geur van vers gebakken brownies en koffie. Het begin van een prachtige ervaring. Cas en... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een online workshop gevolgd, waar ik veel heb geleerd over t rijzen van je brooddeeg. Met als resultaat een prachtig LUCHTIG baksel. Daarna een life workshop (toen t nog kon en mocht😘) gezellig, leer... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hadden ‘t vaderdag taartje besteld. Op het afgesproken tijdstip werd de taart afgeleverd door Cas in eigen persoon. Heel gezellig, persoonlijk woordje, nog tips om de taart aan te snijden... Uit... Se mer

Företagsinformation

1. Matlagningslektion
  2. Konditori i fransk stil

Informationen kommer från olika externa källor

Cas Wolters, bekend van Heel Holland Bakt, heeft zijn eigen webshop. hierin verkoopt hij zijn overheerlijke producten.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Top!!

Het was de 3e keer dat ik een workshop deed. En vindt het nog steeds geweldig, gemoedelijk, leuke sfeer, alles wordt duidelijk uitgelegd en vooral Cas is geweldig!!

Svar från Cas Wolters

Ontzettend lief! We zien je graag komen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zelf bakken, leren en dan het lekkers mee naar huis.

Beste Cas,
Samen met mijn kleindochter vanochtend tartelettes gemaakt.
Het was leerzaam en erg leuk. De heerlijke tartelettes mee naar huis om trots het resultaat te tonen en proeven. Cas legt alles goed uit en zet je aan het werk. Hij heeft aandacht voor iedereen en waar nodig helpt hij. Kortom voor herhaling vatbaar en dan weer iets anders leren.

Svar från Cas Wolters

Leuk om te lezen dat je de workshop als leerzaam heb ervaren. Bakken doe je samen! Tot snel!

Wat een leuke workshop

Wat een leuke workshop. Goede en rustige uitleg door Cas. Recept krijg je mee. Heeft voor iedereen tijd voor een praatje en een complimentje. Ook zijn collega's super behulpzaam.
Kom zeker nog een keer terug.

Svar från Cas Wolters

Bedankt voor de review! We zullen het zeker doorgeven aan zijn collega's in de Bakhal.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een hele leuke kind/volwassenen…

Een hele leuke kind/volwassenen workshop!
We hebben er beiden van genoten om samen te bakken en ook nog wat te leren. Dank je wel! Ook van mijn neef.

Svar från Cas Wolters

Fijn om te lezen dat jullie zo genoten hebben. Bakken brengt plezier.

Aanrader!!

De workshop is goed georganiseerd en Cas zorgt er voor dat je je welkom voelt. Mijn kleindochter wil volgend jaar weer voor haar verjaardag gaan bakken bij Cas ;o).

Svar från Cas Wolters

Bedankt voor de review. We zien jullie graag volgend jaar terug. ;)

Superleuk en leerzaam

Je wordt leuk ontvangen door Cas en zijn team. Alle ingrediënten staan klaar en dan wordt het allemaal heel duidelijk uitgelegd stap voor stap. Vervolgens ga je zelf aan de slag. Leuke en diverse dingen hebben gemaakt die een voor een heerlijk zijn. Aanrader!

16 december 2023

Svar från Cas Wolters

Bedankt voor je review. Wordt gewaardeerd!

In een woord GEWELDIG

De all i want for Christmas workshop bij Cas, was echt heel leerzaam, veel tips en duidelijke uitleg gekregen. Alles werd stap voor stap uitgelegd. Voldoende ingrediënten, mooie locatie en een echte heel Holland bakt schort en werkbank. Een echte aanrader. Verheug mij nu al op de bakclub van 2024.
Echt TOP.

16 december 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Koude oliebollen en veel duurder dan de…

Koude oliebollen en veel duurder dan de rest. Sweet bakery sensations bah bah het is dit jaar deze week zelfs het is al open

8 december 2023

Svar från Cas Wolters

Wat vervelend dat je een nare ervaring hebt gehad. Echter is de oliebollen verkoop van 2023 nog niet gestart. Hieruit concluderen wij dat dit gaat om een ervaring van vorig jaar. Jammer dat je destijds geen contact met ons hebt gezocht. Dan hadden wij de gelegenheid gekregen om voor passende oplossing kunnen zoeken. Stuur ons gerust een mail naar webshop@caswolters.com zodat we het dit jaar beter kunnen doen.

Zeer geslaagd teamuitje! 👍

Met het hele team genoten van een van begin tot eind goed verzorgde workshop met Cas. Ontvangst met koffie/thee en vlaai, vervolgens allemaal een lemon pie gemaakt en een afsluiting met hartige hapjes.
Sfeervolle bakhal, netjes verzorgd en Cas is een behulpzame gastheer met veel humor. Ons uitje was gezellig, leerzaam en ... zeer smaakvol. 😋 Met recht een aanrader!

30 november 2023

Svar från Cas Wolters

Fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten met jullie team. We zien jullie graag terug in de Bakhal.

Super leuke workshop

Leuke, lekkere workshop. Cas legt alles op een leuke en zeer duidelijke manier uit. Ik had het georganiseerd als personeelsuitje en kan het aan iedereen aan bevelen. Leuk met elkaar bezig en thuis met je familie na genieten van al t lekkers!

Svar från Cas Wolters

Hopelijk heeft de familie genoten van al dat lekkers. Bedankt voor het schrijven van een review.

Workshop tartelettes

Supergoed verzorgd, hele fijne werkruimte met royale werkplekken, goede instructie en begeleiding door Cas, gezellig ook en geweldige tartelettes mee naar huis (en ook nog chocolademousse). Als je van bakken houdt, absoluut aan te raden!

Svar från Cas Wolters

Bedankt voor jouw review. We hebben deze met plezier gelezen. Hopelijk mag Cas je snel weer ontmoeten bij een van zijn workshops.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een ervaring dat voor herhaling vatbaar is

Er is goed overzicht, veel ruimte (zowel voor vragen als om te werken) en alles wat benodigd is, is aanwezig. De instructies waren bondig en helder en t eindproduct was meer dan lekker

15 november 2023

Svar från Cas Wolters

Heb je het thuis nog eens geprobeerd? Of kom je daar graag voor terug? Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te lezen dat je genoten hebt.

Een heerlijke workshop!

Een mooi ingerichte bakruimte. Cas is n vrolijke en attente man die iedereen aandacht geeft. Hij legt alles goed uit voordat je zelf aan de slag gaat. Tussendoor worden alle materialen netjes afgewassen, dat hoef je niet zelf te doen. We hebben kleine taartjes gemaakt die allemaal prachtig uitzagen en heerlijk smaakten. Het was een geslaagde workshop.

Svar från Cas Wolters

Dankjewel voor jouw review! Fijn om te lezen dat je een leuke dag hebt gehad. Hebben de taartjes gesmaakt?

Smullen maar

Voor een workshop waar duidelijkheid, gezelligheid en smaak vooraan staan ben je hier aan het juiste adres. Cas legt alles heel goed uit terwijl hij per onderdeel alle handelingen voor doet. Na elk onderdeel ga je zelf aan de slag. Hulp wordt geboden daar waar nodig. Ik heb de workshop ervaren als een warm welkom waar gezelligheid voorop staat en je samen mooie en overheerlijke creaties maakt. Je neemt je eigen baksel mee naar huis waar het smullen kan beginnen. Ik heb de Lemon Pie en Tartelettes workshop gevolgd.

Svar från Cas Wolters

Bedankt voor jouw review! We zien je graag terug in de Bakhal!

aanrader

Stap voor stap legt Cas heel duidelijk uit wat de bedoeling is. Er is aandacht voor iedereen. Leerzame workshop waar ook ruimte is voor een grapje. De macaronworkshop is een aanrader! Ze smaken heerlijk!

5 november 2023

Svar från Cas Wolters

Fijn om te lezen dat ze hebben gesmaakt! Thuis nog eens uitproberen? Tot snel en bedankt voor jouw review!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Cas zorgt voor een gezellige sfeer

Cas zorgt voor een gezellige sfeer. Heldere instructie, goede ingredienten en hulpmiddelen. Leuk om les te krijgen van een bekende TV bakker. Het was de reis naar Roermond zeker waard, ik kom vast nog een keer terug.

12 oktober 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.