Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Oprettede konto søndag middag og indbetalt 500kr og fik 500 i velkomstbonus. Efter en session på 8-9 timer sluttede jeg på 3000kr og min bonus var gennemspillet. Indsendte billede af sygesikring og kø... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Platformen banner brugere for at bruge deres egne kampagner. Det giver ingen mening at udbyde kampagner, hvis man alligevel straffer dem, der benytter dem. Det lugter af vildledende markedsførin... Se mer

Företagsinformation

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De har mange forskellige daglige tilbud…

De har mange forskellige daglige tilbud man kan benytte sig af men halvdelen af bonuser virker ikke. Så reklamerer de så med en ny bonus på deres søster sider Getlucky og Casinostuen. Hvor bonusen lyder på at man kan få gratis freespins ved at opretter sig der og spille for 100kr. eller en anden bonus. Det gører jeg så og får spillet dem igennem og vinder over 750kr. Dem ville de så ikke udbetale fordi de kræver noget ID fair nok, sender så mit ID og de ville stadig ikke udbetale beløbet og det tager lang tid før de responder. Så er det knap gået 2 uger og jeg kan ikke vente længere så jeg ender med at spille pengene op. Så har jeg opnået nok points til at købe ting i deres pointshop men de har så valgt at blokerer mig fra at benytte deres pointshop på Getlucky og Casinostuen, så nu sidder jeg med over 8000 points på begge sider som jeg ikke kan bruge til noget. Det virker dog stadig på Comeon for mig men jeg har ikke nok points der til at benytte mig af deres tilbud. De kan fint trække tusinder af kroner fra min konto med mitid men de ville ikke udbetale dine penge som du har stående på deres side. Deres kundeservice er også elendig for det meste drevet af A.I beskeder. Jeg ville ikke anbefale af bruge nogle af deres sider.

10 december 2025

Svindel

Svindel.
De vil ikke udbetale når man lukker sin konto. Hold jer væk fra dem der er mange andre og større sider.
Svar.
Jeg skal sku ikke kontakte jer for at sende jeres skide autobesked som alle her inde får.

2 april 2026

Hej,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at efterlade en anmeldelse. Det værdsætter vi.

Jeg kan se at du har haft en negativ oplevelse på vores side og jeg vil værdsætte hvis du kunne kontakte os på enten live chat eller på email for at vi kan kigge på dette og assistere dig yderligere.

De kræver omsætningskrav x1 af ALLE dine indbetalinger

Jeg kan ikke anbefale et casino som kræver omsætningskrav ved indbetaling. Det er decideret ulogisk og dumt. Det er bondefangeri. Du kan ikke udbetale med mindre du har omsat for den mængde du har indbetalt, og hvis man yderligere indbetaler, så stiger omsætningskravet også yderligere

31 mars 2026

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

👌👌good website

29 mars 2026

Hej Mohammed,

Mange tak for at du har taget dig tid til at efterlade en anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre fra dig!

Jeg er glad for at høre at du har haft en god oplevelse med os. Hvis du føler at vi mangler noget eller har nogle idéer, så skal du være velkommen til at kontakte os på vores live chat eller på email.

Vi værdsætter enhver form for feedback og bruger det til at blive endnu bedre til det som vi tilbyder.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Platformen banner brugere for at bruge…

Platformen banner brugere for at bruge deres egne kampagner.

Det lugter af vildledende markedsføring.

Hej Hans,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ADVARSEL: Vildledende metoder og klam markedsføring!

Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Casinoet skyldte mig 90 kr. specifikt til Live Roulette, men i stedet for at overføre dem korrekt, valgte de bevidst at låse pengene til en begrænset spillemaskine (slot) med helt andre (og dårligere) vinderchancer.

Det er intet mindre end bondefangeri! Når man bliver lovet penge til Live Casino, hvor sandsynligheden for at vinde er langt højere, er det direkte svindel at tvinge kunden over på en tilfældig maskine, hvor de ved, man taber pengene hurtigere.

Da jeg opdagede deres fejl, var pengene allerede væk i det forkerte spilmiljø, som de selv havde tvunget mig ind i. Nu nægter de at rette op på deres fejl og give mig de penge, de rent faktisk skyldte mig til det rigtige spil.

Jeg har allerede indberettet sagen til Spillemyndigheden for deres klamme kampagner og ulovlige praksis. Hvis I overvejer at spille her, så lad være! De finder på alle mulige krumspring for at undgå at udbetale det, de skylder, og de manipulerer med, hvor du må bruge dine penge for at maksimere deres egen profit.

Sagen stopper ikke her – jeg går hele vejen for at få mine penge og advare andre mod deres metoder.

Hold jer langt væk!

Hej Patrick,

Det værste casino

Det værste casino, jeg nogensinde har spillet på. Find et andet casino og hold jer langt væk fra dette.

Hej Andrew,

Fup og fakta

Fup og fakta jeg har givet op med dem

4 mars 2026

Hej Heidi,

Spild af tid og penge!

Havde fået oprettelse bonus, virkede som det skulle. Indbetalte 500kr, så fik 1000kr i alt...Fik lov at spinne et lykkehjul. Fik 25 spin på 2kr stykket på Sweet Bonanza, hvis jeg blot indbetale 50kr mere... Prøvede jeg så 2 gange uden det virkede. Spillede så sweet Bonanza bagefter, en af mine favoritter. Må næsten tro de har pillet ved den RTP.. Fordi det var som om den var død.. Kunne brænde igennem 1100kr på lige knap 10min.. Fuldstændig spild af penge og tid, man kan jo ikke vinde hver gang, selvfølgeligt.. Men det føles som om de har skruet ned for RTP på dem som tager indbetalings bonus. Har aldrig oplevet en maskine være så død

1 mars 2026

Hej Lucas,

Uforholdsmæssig KYC-proces og manglende svar: 4.000 kr. tilbageholdt

Jeg har haft en meget problematisk oplevelse med Casinostuen.

Jeg oprettede konto via MitID og indbetalte 500 kr. Efterfølgende anmodede jeg om udbetaling på 4.000 kr.

Siden 13. februar 2026 har jeg fremsendt:

3 måneders lønsedler
3 måneders bankudtog
Dokumentation for MobilePay-konto
Indbetalingsbevis flere gange

På trods af dette bliver jeg ved med at få nye og ændrede krav.

Det centrale problem er, at de kræver et dokument, der både viser banklogo og transaktionsnummer i samme dokument.

MobilePay viser transaktionsnummer, men ikke banklogo.

Lunar viser banklogo, men ikke klassisk transaktionsreference.

Jeg har sendt begge dele, men får fortsat at vide, at dokumentationen ikke er tilstrækkelig – uden konkret forklaring på hvad der mangler.

Derudover:
Gentagne løfter om 24 timers behandling er ikke overholdt
Flere mails er ikke besvaret
Livechatten har stort set ikke været tilgængelig
Sagen har nu stået på i flere uger uden løsning.

Jeg har fuld forståelse for KYC-krav, men processen bør være proportional og konsistent – især ved relativt beskedne beløb.

Jeg afventer fortsat min udbetaling.

13 februari 2026

Hej Peter,

dårlig udbetalings procent

spillede på en automat som jeg også kender fra andre sider. deres udbetalings er kritisk lav. det ringste sted jeg nogensinde har spillet. hold jer væk. brug pengene på andre spilsider. klagede over hvor ringe det var i support. men hjalp selvfølgelig ikke. hvis jeg kunne gi 0 stjerner. så gjorde jeg det.

10 februari 2026

Hej Martin,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De skal slet ingen stjerner have.

De skal slet ingen stjerner have.
Den bonus de lover er ikke eksisterende og kundeservice er heller ikke til at finde, så man kan klage.

2 februari 2026

Hej Lene,

0 STJERNER

Hvis man kunne give nul stjerne havde jeg gjort det. Det er den værste side af alle. Afventer stadig udbetaling, deres kampagner med bonus virker ikke og der mangler halvdelen af bonus hver gang. Ingen kundeservice , selv efter 72 timer siden kontakt. Deres chatbot er til ingen nytte, den dårligste jeg nogensinde har oplevet. De giver free bets på sport på fx 50 kr. men har så begrænset min indsats til 0 kr. så alt i alt en stor scammer-side. Venter kun på min udbetaling fra gevinst, og så er jeg væk!! HOLD JER LANGT FRA DENNE SITE + deres søster COMEON.

‼️‼️‼️‼️UPDATE‼️‼️‼️‼️

Alt herfra er skrevet efter Casinostuens ynkelige forsøg på at få det til at se ud som om de vil gøre noget, det er spil for galleriet, og et skabelonsvar som er copy-paste ind, den står i alle dårlige anmeldelser, ordret! Det er jo nærmest at gøre grin med folk.

Og så er det i øvrigt til grin at en eller anden fra kundeservice sidder herinde og skriver på alle klager, det er ikke virkeligheden folkens. Og så er det jo en tydelig copy-paste passer til alle besked der blot bliver sat ind. Og meget fedt, han forslår at kontakte dem de steder hvor jeg har kontaktet dem 1000 gange , og man hører ikke en skid. Så lad jer ikke snyde, de er de helt klart dårligste og uetiske firma og medarbejdere ever!! Løb væk !

4 januari 2026

Hej R.H,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Du bliver nemt banned på få dage

Det må stå slemt til hos Casinostuen.

Jeg oprettede mig for første gang hos dem d.12 dec.
Benyttede mig et par dage af deres jule-lykkehjul, og ca. 2 dage efter, blev jeg banned for deres kampagner, uden at jeg har tjent noget på deres side, eller udbetalt noget - dette fik jeg bekræftet i dag af deres support.

Nok ringeste Casino i DK pt. brug jeres tid et andet sted, der er heldigvis mange der er meget bedre :)

16 december 2025

Hej Kasper,

Aldrig rør denne side

Aldrig rør denne side. De umulige at komme i kontakt med. Mangler min udbetaling og livechatten forstår ikke man vil snakke med medarbejder. Deres mail virker ikke

10 december 2025

Hej Younes,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I har sat min indsatsgrænse til værende…

I har sat min indsatsgrænse til værende 0 kr, fordi jeg har haft en lille indtjenning.

Det virker lusket og man skulle tro i kun vil have spillere som taber penge på jeres side.

Det er en side i SKAL holde jer lang væk. Spil på andre sider som ikke er nogen dårlige taber.

2 december 2025

Hej Martin,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De snyder med gennemspilnings krav

De snyder med gennemspilnings krav. % tæller ikke op selvom man spiller. Så lad være med at sige ja til indbetalings bonus. De kan åbenbart godt svare her inde på trustpilot men ikke når man skriver til dem på deres chat eller mail.

26 november 2025

Hej Heidi,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Rigtigt ærgeligt der er pillet ved…

Rigtigt ærgeligt der er pillet ved maskiner så de slet ikke giver det de burde , de maskiner der plejer at give bare lidt giver intet selv om du har brugt et par tusind , så det ikke andet ind svindel og ingen kundeservice hellere

20 november 2025

Gider ikke give freespins

Gider ikke give freespins, selvom man har oprettede sig korrekt. Derudover elendig service. Hold jer langt væk for dette snyd.

12 november 2025

Pas på - SNYD

Pas på! De udbetaler ikke gevinster og svarer ikke på henvendelser trods flere mails. Spil et andet sted.

30 september 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.